Bigi444444 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Δε μου ανοίγει τον launcher σε 2 υπολογιστές που δοκίμασα με 2 διαφορετικές συνδέσεις της wind.Έχει κανείς άλλος θέμα;Λέει ότι είτε δεν υπάρχει ίντερνετ είτε το κόβει κάποιο firewall. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nasos o psaras Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 εχει θεμα η ριοτ μην διαγραψεται τπτ οπως εγω γτ ουτε το download ανοιγει http://forums.eune.leagueoflegends.com/board/showthread.php?t=624840 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
OhgmaAurvanium Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 ΕΛΕΟΣΣΣ! Τελευταια μερα που μπορω να παιξω, κατακοπος μετα απο 10 ωρες προετοιμασιας για μετακομιση και δεν γινεται να κανεις log in... Καλο Γεναρη τωρα... τη Wind μου μεσα.. 20 μερες λεει θελει για επανασυνδεση.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Μεγαλυτερο ρολο για την καταταξη στο s4, θα παιξουν τα 10 πρωτα games, ετσι; Αυτα που παιζουμε τωρα στην pre-season και η καταταξη στην s3, τι ρολο θα παιξουν; Εχουν ανακοινωσει κατι; Δεν παιζει καποιο μεγαλυτερο ρολο Απλα εξαρταται απο 2 πραγματα S3/Pre S4 MMR Placement Matches Οταν ολοκληρωσεις τα placement λοιπον θα σε πεταξει σε division Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psarasl0l Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Δε μου ανοίγει τον launcher σε 2 υπολογιστές που δοκίμασα με 2 διαφορετικές συνδέσεις της wind.Έχει κανείς άλλος θέμα;Λέει ότι είτε δεν υπάρχει ίντερνετ είτε το κόβει κάποιο firewall. και εμένα το ίδιο μου λέει όπως επίσης και ένα ακόμα άτομο που έχει και αυτό wind. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Δε μου ανοίγει τον launcher σε 2 υπολογιστές που δοκίμασα με 2 διαφορετικές συνδέσεις της wind.Έχει κανείς άλλος θέμα;Λέει ότι είτε δεν υπάρχει ίντερνετ είτε το κόβει κάποιο firewall. Παιζει να υπαρχει λυση , δεν φερω καμια ευθυνη αν κανετε κατι http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=k2HDchiIgn4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
javavall Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Παιζει να υπαρχει λυση , δεν φερω καμια ευθυνη αν κανετε κατι Στο video απλώς αλλάζει dns. Πολλά από αυτά που κάνει δε χρειάζονται κιόλας. Εάν θέλεις να αλλάξεις dns δες το πιο κάτω video. http://youtu.be/7DBRynpVT84 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Δεν εχω ιδεα , δεν εχω καν το προβλημα Απλα το ειδα καπου , ειδα οτι δουλευει για οσους εχουν/ειχαν προβλημα κ το postαρα . Για αυτο κ δεν παιρνω κ καμια ευθυνη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
OhgmaAurvanium Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Worked for me!Advice OP!Thanks!Πολυ καλο video! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jonakos Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 https://www.youtube.com/watch?v=09KuvWeZzM4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alchemist` Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Ok, uninstalling μετά από αυτό... Ήμαρτον πιά... Δεν με νοιάζει που ο rene πήγε afk για 8min και επέστρεψε μόνο για να πηγαίνει στο enemy base και να αυτοκτονεί. Δεν με νοιάζει το nida supp pick και το build της. Με νοιάζει ότι με αυτά τα item δεν μπορώ να κάνω 1v1 τον taric. ΤΟΝ ΓΑΜΩTARIC! Ακόμη και 2v1 μαζί με την nida μας έπαιρνε double. 0-30-0 τα masteries του. ΔΕΝ ΒΓΑΖΩ DAMAGE ITEMS - ΔΕΝ ΠΕΦΤΩ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ - ΚΟΒΩ DAMAGE. BECAUSE FUCK LOGIC, RIOT GAMES 2013. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ακραίος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Με έψησες να μπω ένα game με taric top που βλέπω πολύ και πέρνει ο enemy teemo top lol... Δεν πήρα τελικά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nasos o psaras Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 ρε παιδια εχει κανεις τον instaler απο το λολ γτ απο την ριοτ θα το κατεβασω τον γεναρη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Στεφανος123 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 το βιντεο οντως δουλευει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bigi444444 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Ωωωωωω, παίδες σας ευχαριστώ πολύ!Δούλεψε και σ' εμένα!Δε μπορώ να καταλάβω τι του μπήκε ο δαίμονας στην κοιλιά ξαφνικά σήμερα σε δύο υπολογιστές... Όποτε θέλετε σας μπουστάρω προς τα κάτω για το ευχαριστώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις