spacemonkey Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Οντως το τελευταιο διημερο ευτυχως ελειψαν οι afk/leavers και απο τα δικα μου games σε βαθμο που ανησυχησα και περιμενω πλεον να ξαναρθουν ολοι..αναρωτιεμαι αν ειναι ολοι καλα εκει στην Πολωνια..Μια παρατηρηση απλα για τα ranked ειναι η μοδα που παει να περασει με τον taric ως το πλεον γαματο support! Ειναι αστειο το ποσο το προσπαθουν αφου ειδα ουκ ολιγες φορες ακομα και το troll/gay ροζ skin του! Μακαρι να συνεχισουν παντως, προς το παρων κανενας taric δεν εκανε τη διαφορα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
klainmaingr Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Αυτή δεν είναι που θίχτηκε και είχε εμφανιστεί επειδή της κράζαμε το guide? 55-95? Είμαι bronze V στον μέγιστο απόπατο, ας κάνω ένα guide.. *genius 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bele Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Ναι αυτην ειναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haris013 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 dafaq 55/95 win/lose!? pro οχι αστεία... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ssns Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Αυτή δεν είναι που θίχτηκε και είχε εμφανιστεί επειδή της κράζαμε το guide? 55-95? Είμαι bronze V στον μέγιστο απόπατο, ας κάνω ένα guide.. *genius ααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα...κλαμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paularas Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 έχει όμως razer products η μπαζάρα ^^ αυτό είναι +40 ad / ap (ανάλογα τι παίζεις) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Daemonos Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 έχει ακόμα lag το ranked? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOCRATIS1000 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 έχει ακόμα lag το ranked? Παντα.New meta 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Manos112 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Δεν είμαι ρατσιστής αλλά ρε παίδες γυναίκα και pro gamer δεν πάνε μαζί... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sistah Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 έχει όμως razer products η μπαζάρα ^^ αυτό είναι +40 ad / ap (ανάλογα τι παίζεις) wow, that escalated quickly.. Ναι ok, gtp τα guides αλλα κουραση με τα καντηλια. Btw, γιατι δεν πανε μαζι γυναικα και pro gamer? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
@_zerocool Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Μια χαρα πάνε απόδειξη τα κορίτσια που είναι στο site. Site: gaminggirlz.com Όχι όλες βέβαια αλλά υπάρχουν pro female gamers. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Locko Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Αυτή δεν είναι που θίχτηκε και είχε εμφανιστεί επειδή της κράζαμε το guide? 55-95? Είμαι bronze V στον μέγιστο απόπατο, ας κάνω ένα guide.. *genius Ρε το κορίτσι smurfάρει για να αποδείξει ότι δεν υπάρχει elo hell. Diamond I είναι κανονικά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Ρε το κορίτσι smurfάρει για να αποδείξει ότι δεν υπάρχει elo hell. Diamond I είναι κανονικά. Κατι εχει το keyboard σου εσενα , κατα λαθος εγραψες Diamond 1 . Να το κοιταξεις 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Locko Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Ζηλεύεις που εσύ κόλλησες Diamond II, ε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Δεν κολλησα φιλος , τωρα που θα ακολουθησω το guide της κοπελιας και θα βγαλω RoA στο support μου ξερεις που θα φτασω? Hah , γατακι 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις