spacemonkey Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Οντως το τελευταιο διημερο ευτυχως ελειψαν οι afk/leavers και απο τα δικα μου games σε βαθμο που ανησυχησα και περιμενω πλεον να ξαναρθουν ολοι..αναρωτιεμαι αν ειναι ολοι καλα εκει στην Πολωνια..Μια παρατηρηση απλα για τα ranked ειναι η μοδα που παει να περασει με τον taric ως το πλεον γαματο support! Ειναι αστειο το ποσο το προσπαθουν αφου ειδα ουκ ολιγες φορες ακομα και το troll/gay ροζ skin του! Μακαρι να συνεχισουν παντως, προς το παρων κανενας taric δεν εκανε τη διαφορα!
klainmaingr Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Αυτή δεν είναι που θίχτηκε και είχε εμφανιστεί επειδή της κράζαμε το guide? 55-95? Είμαι bronze V στον μέγιστο απόπατο, ας κάνω ένα guide.. *genius 1
ssns Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Αυτή δεν είναι που θίχτηκε και είχε εμφανιστεί επειδή της κράζαμε το guide? 55-95? Είμαι bronze V στον μέγιστο απόπατο, ας κάνω ένα guide.. *genius ααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα...κλαμα
paularas Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 έχει όμως razer products η μπαζάρα ^^ αυτό είναι +40 ad / ap (ανάλογα τι παίζεις) 1
SOCRATIS1000 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 έχει ακόμα lag το ranked? Παντα.New meta 2
Manos112 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Δεν είμαι ρατσιστής αλλά ρε παίδες γυναίκα και pro gamer δεν πάνε μαζί...
sistah Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 έχει όμως razer products η μπαζάρα ^^ αυτό είναι +40 ad / ap (ανάλογα τι παίζεις) wow, that escalated quickly.. Ναι ok, gtp τα guides αλλα κουραση με τα καντηλια. Btw, γιατι δεν πανε μαζι γυναικα και pro gamer?
@_zerocool Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Μια χαρα πάνε απόδειξη τα κορίτσια που είναι στο site. Site: gaminggirlz.com Όχι όλες βέβαια αλλά υπάρχουν pro female gamers.
Locko Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Αυτή δεν είναι που θίχτηκε και είχε εμφανιστεί επειδή της κράζαμε το guide? 55-95? Είμαι bronze V στον μέγιστο απόπατο, ας κάνω ένα guide.. *genius Ρε το κορίτσι smurfάρει για να αποδείξει ότι δεν υπάρχει elo hell. Diamond I είναι κανονικά. 1
Atallos1 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Ρε το κορίτσι smurfάρει για να αποδείξει ότι δεν υπάρχει elo hell. Diamond I είναι κανονικά. Κατι εχει το keyboard σου εσενα , κατα λαθος εγραψες Diamond 1 . Να το κοιταξεις 1
Atallos1 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Δεν κολλησα φιλος , τωρα που θα ακολουθησω το guide της κοπελιας και θα βγαλω RoA στο support μου ξερεις που θα φτασω? Hah , γατακι 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις