nasos o psaras Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 η απλα παιζανε με καφενεια στο na για να δουμε rekkles τωρα ποσο god adc ειναι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore1 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 Τι γινεται ρε γμτ δεν περιμενα να δω τοσο πολυ Riven στο IEM... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOCRATIS1000 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 Και στα ρανκ πλεον ειναι perma ban .Οπως εχω ξαναπει ,οτι παιζετε στα τουρνουα τρωει μπαν.Πλεον τον fizz αρχιζουν και τον βγαζουν απο τα ban,το νεο μπαν ειναι η ριβεν.Σε λιγο θα ξεκινησουν και trynda να μπαναρουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bele Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 "NA teams have eaten their weed this morning" - Deman 2013 Go Europe!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 Νταξει δεν πιστευω να περιμενε κανεις να κερδισουν οι CLG παντως , ειδικα με τετοιο comp Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOCRATIS1000 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 απο τους clg μονο ο doublelift αξιζει.Σαπιλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FreakBoy Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 επειδη εχω να να πιασω το λολ εδω και ενα 2μηνο ειπα να το ξανα αρχισω ποιοι champ παιζονται πιο πολυ τωρα τελευταια ωστε να μπω λιγο στο κλιμα;;;; και αυτα τα φυλακτα που ειδα τι ρολο παιζουν;;; με ολες αυτες τις αλλαγες νιωθω λες και ανοιγω το λολ για πρωτη φορα στην ζωη μου λιγο χαμενος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore1 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 Σταθερα ο Doublelift στο Cleanse,μαρεσει αυτο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nasos o psaras Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 τι τους εκανε ο rekkles εκει στο 2 vs 1 Τι γινεται ρε γμτ δεν περιμενα να δω τοσο πολυ Riven στο IEM... τους εχει γα..σει ο Bjergsen με την riven στο na και εχουν αρχισει και παιζουν ολοι riven παντος δεν νομιζω να την παιζουν για πολυ ακομα οσους εχω δει failaran εμενα παντος οι cw μ αρεσουν μια θεση στα lcs μπορουν να την παρουν 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paularas Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 Στον 2ο τελικο σας εβγαλε και εσας το κοκκινο χ πανω δεξια στην οθονη; Sent from my iPhone using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
javavall Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 για να δουμε rekkles τωρα ποσο god adc ειναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nasos o psaras Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 με 8/2 στο smurf με εβγαλε gold 4 εχασα το 6το και το 9το game επειδη το λεγαμε παλια ειπα να το αναφερω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Support runes,masteries,summoner spells απο Xpecial για την Preseason http://www.youtube.com/watch?v=06B_fmzKCPA Και support annie commentary https://www.youtube.com/watch?v=8eSI_-CGfsk Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dNt^ Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Promotion για gold με 170/146 (+24 wins από defeat) Δεν το κατάφερα στο season 3 και θα το κάνω στο preseason για την 4 μου φαίνεται! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jonakos Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Εγω μια απλη παρατηρηση μεχρι στιγμης.Εχει βγει πλεον το ''ward του τεμπελη'' και παλι ο κοσμος δεν το χρησιμοποιει.Εχασα δυο ranked με γελοιο score στο ενα 15-3 και το team εκραζε ακομη το support ενω ειχαμε adc 2-9 με 0 possitiong. Παρατηρησα οτι με το καινουργιο patch ο καθενας κανει join σε ranked για να δοκιμασει τα changes.Δεν μπορω να καταλαβω.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις