Gilmaru Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Έτσι! Υπάρχει και το άλλο. Ξαφνικά αρχίζετε και χάνετε και κάποιοι αρχίζουν να λένε ο ένας τον άλλον noob. Όταν γίνεται επίμονα είναι σχεδόν βέβαιο ότι εννοώ μπορεί να μην είναι η ομάδα σε ιδιαίτερα δύσκολη θέση, η συνεργασία θα γίνει απαίσια και τελικά σχεδόν πάντα θα χάσετε. Ούτως η άλλως με το να λες πόσο "noob-βλάκας-ηλίθιος είσαι" ο άλλος δεν πρόκειται να παίξει καλύτερα, αντιθέτως θα τσαντιστεί ή θα απογοητευτεί ή θα αρχίζει και αυτός να σπαμάρει απαντώντας κανοντας έτσι το παιχνίδι μπουρδέλο. Έχω δει μέχρι και μερικούς που σταματούσαν στη μέση του παιχνιδιού για να γράψουν ολόκληρες προτάσεις να απαντήσουν. Εγώ πάντως τους κάνω report πάντα αυτούς που αρχίζουν και βρίζουν συμπαίκτες τους όσο noob και να είναι αυτοί. Είναι παιχνίδι, έλεος πια.
SOCRATIS1000 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Αν εχεια καλο τανκ ..... Με πεταξε το net για 20 λεπτα[κατι εφτιαχναν]μπηκα ξανα και χαναμε για διαφορα 10.Φαρμαρα λιγο με κατα,εκανα καποια kills ,αλλα το score εφτασε το +25.Ενα εχω να πω,Αλισταρ.Τρελο game,,ειχε φτιαξει το τεελειο build για τους αντιπαλους και οι 3 ειμασταν Αοε uli Brand kata talon xin Τους χρυπαγε στον αερα και μεχρι να κατεβουν ειχαν χασει την μιση ζωη.Best tank ever,
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Αυτό με τα ks δεν το καταλαβαίνω πραγματικά. Κάθονται και μετράνε τα kills για να αποδείξουν ότι την έχουν πιο μεγάλη. Δεν παίζω πολύ καιρό και μου έχουν γκρινιάξει πολλές φορές και είναι απίστευτα εκνευριστικό. Έχω δει άτομα να αφήνουν το last hit και τελικά ο άλλος να χάνει το kill. Αλλά το χειρότερο είναι ότι πέρα από όλα σου αποσπά την προσοχή. Αντί να κάθεσαι να σκέφτεσαι το συνολικό αποτέλεσμα και να εστιάζεις σε αυτό αποκλειστικά, έχεις στο νου σου έναν επιπλέον άχρηστο παράγοντα. Και μετά κάθεσαι και γκρινιάζεις κιόλας δημιουργώντας αρνητικό κλίμα που ούτε την ομάδα οφελεί ούτε, πάνω από όλα, την καλή διασκέδαση. Υπέρτατη μλκια! KS δεν υπάρχει στο Moba, είναι γελοίο. Αυτά ήρθαν από τα MMOG, εδώ παίζει team-fight και το βασικό είναι να πέσει αντίπαλος no-matta-wat. ΑΛΛΑ, 11 kills σε Shen είναι Fail, μη ξεγελιέστε. Υ.Γ: Επειδή δεν έχω χρόνο για τέτοια, μπείτε σε αποτελέσματα από αγώνες Tournament, και δείξτε μου έναν Shen ή μια Janna με Kills/Last hits και θα σας φέρω κουλουμάκια.
Alchemist` Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Παίδες, δεν ανταλλάσουμε nicknames μπας και παίξουμε κάνα game? desolatorXT εδώ! Lvl 21, παίζω με gankplang. Όποιος θέλει κάνει Invite... Μιας και υπάρχει το "community" στο insomnia, γιατί να μην παίζουμε όλοι μαζί?
p_under Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 KS δεν υπάρχει στο Moba, είναι γελοίο. Αυτά ήρθαν από τα MMOG, εδώ παίζει team-fight και το βασικό είναι να πέσει αντίπαλος no-matta-wat. ΑΛΛΑ, 11 kills σε Shen είναι Fail, μη ξεγελιέστε. Υ.Γ: Επειδή δεν έχω χρόνο για τέτοια, μπείτε σε αποτελέσματα από αγώνες Tournament, και δείξτε μου έναν Shen ή μια Janna με Kills/Last hits και θα σας φέρω κουλουμάκια. στα τουρναμεντς μπορει να μην υπαρξουν ουτε 32 kills για ολη την ομαδα οπως φαινεται απο τον shen πιο πισω.. ασε που το παιχνιδι με τον shen ηταν win κ οχι loss. αρα τα πηγε πολυ καλα.. μην συγκρινουμε τον shen στο go for lol η στο intel extreme masters κ τον shen στα νορμαλ games!
Anastazio Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Necrofiloc~vayne,οποιος θελει κανει add παιζουμε κανα ματσο...
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 στα τουρναμεντς μπορει να μην υπαρξουν ουτε 32 kills για ολη την ομαδα οπως φαινεται απο τον shen πιο πισω.. ασε που το παιχνιδι με τον shen ηταν win κ οχι loss. αρα τα πηγε πολυ καλα.. μην συγκρινουμε τον shen στο go for lol η στο intel extreme masters κ τον shen στα νορμαλ games! Ενδεχομένως δεν είναι και αποτέλεσμα που σου επιτρέπει να κοκορεύεσαι ρε μαν.. Τέσπα, πολύ ασχοληθήκαμε.. όποιος θέλει να καταλάβει καταλαβαίνει για το καλό της ομάδας του. Εμένα η σελίδα με τα Wins πράσινη είναι, και στον αμερικάνικο κιόλας.
p_under Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 indeed πολυ ασχολθηκαμε , με την καλη εννοια αλλα εδω δεν μετραμε ποιος εχει τα πιο πολλα kills . γενικα το λεω koritsi gia pc .. το νημα πιστευω ειναι για ανταλλαγη αποψεων κ συμβουλες..
klainmaingr Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Υ.Γ: Επειδή δεν έχω χρόνο για τέτοια, μπείτε σε αποτελέσματα από αγώνες Tournament, και δείξτε μου έναν Shen ή μια Janna με Kills/Last hits και θα σας φέρω κουλουμάκια. Intel extreme master 2011 finals τρολολολ; τρολολολ.
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Intel extreme master 2011 finals τρολολολ; τρολολολ. 2 Equals 11.
BILLIAS13CEID Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Γειάς σας παιδιά.Έχω ένα προβλημα συνδεσης στο lol.Βάζοντας κανονικά τα στοιχεία σύνδεσής και πατώντας login μου μου εμφανίζεται συνεχώς ένα μήνυμα για κάποιο πιστοποιητικό.Έχει τρείς επιλογες ως προς το θελω να συνεχισω---->ναι,οχι,να δω το πιστοποιητικο,και ορισμενες φορες λεπτομέριες.Πατώντας συνεχώς ναι ματά από καποιο σημειο με πετά εξω η συνδεση..... Πατώνατας να δω το πιστοποιητικο εχει κατι ενεργειες αλλα και παλι δεν γινεται τπτ.... Τι μπορει να συμβαινει;;;;;;;Παρακαλω αν καποιος ξερει να με βοηθησει!!!!!Θα εκτιμουσα οποιαδηποτε συμβουλη!! Ευχαριστώ. (Είχα κάνει ξανά την ιδια ερώτηση αλλα δεν ελαβα απαντηση.........αν γινεται ας απαντησει οποιος ξερει ρε μαγκες!!!!!!)
klainmaingr Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 2 Equals 11. Τα 240cs γαργάρα ;p Και αν δείς και το match δεν του έκατσαν τα kill εξ'ού και οι assists. Ap carry την πήγε.
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Τα 240cs γαργάρα ;p Και αν δείς και το match δεν του έκατσαν τα kill εξ'ού και οι assists. Ap carry την πήγε. Και εγώ έπαιζα Janna AD, ήθελα Kill, diff metagame. Πιστεύεις πως τα Support/Tanks κάνουν LH; Καλά πας μικρέ.
klainmaingr Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 μπείτε σε αποτελέσματα από αγώνες Tournament, και δείξτε μου έναν Shen ή μια Janna με Kills/Last hits και θα σας φέρω κουλουμάκια. Intel extreme master FINALS TSM REGINALD JANNA με LAST HITS και KILLS. Όχι δεν πιστεύω οτι είναι οτι καλύτερο η janna για ap carry αλλα αυτό δεν αναιρεί τον παραπάνω συσχετισμό. Τα μικρέ και τα λοιπά εκεί που σε παίρνει. Παράδεξου την γαργάρα και live with it.
παπι Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Μέχρι την πηγή κυνηγούσα 1 death απο την άτιμη σνιφ Tank και εχεις φαει 28κ dmg; 5v2 ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις