Αδιαφορος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Ποιο το παραξενο σε αυτο? Is this a joke? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ssns Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Is this a joke? oχι καθολου!Που ειναι το περιεργο στο οτι εβγαλε hydra? επισεις ποιος ειπε οτι ο trynda θελει pene για να κοβει?Για βγαλε botrk,static,bh,infinity,pd να δουμε αν κοβει.Δουλεια του trynda ειναι split push και στα tf focus adc,apc.Οχι να καθεται να παιζει φαπες με τα tanks.Οποτε λογικο ο αλλος αν δεν ξερει που να κανει focus να αναρωτιεται γιατι δεν κοβει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αδιαφορος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 oχι καθολου!Που ειναι το περιεργο στο οτι εβγαλε hydra? επισεις ποιος ειπε οτι ο trynda θελει pene για να κοβει?Για βγαλε botrk,static,bh,infinity,pd να δουμε αν κοβει.Δουλεια του trynda ειναι split push και στα tf focus adc,apc.Οχι να καθεται να παιζει φαπες με τα tanks.Οποτε λογικο ο αλλος αν δεν ξερει που να κανει focus να αναρωτιεται γιατι δεν κοβει. Ποια tanks, το adc / apc θα εχουν 100+ armor (zhonias / GA). Τωρα αν δεν βρισκεις που ειναι το περιεργο στον Olaf που rushari hydra αμα σε ρωτησω division θα παρεξηγηθεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore1 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Μετα απο ενα ωραιοτατο βδομαδιατικο ban μπηκα με ενα silver account να δω τι φαση. Νταξει, παιδες, αν δεν δοκιμασετε δεν ξερετε τι χανετε. Οι τυποι εκει παιζουν διαφορετικο game. Olaf να rushari hydra (!:!), tryndamere me 5000 attack dmg, 7 aspeed και 0 penetration να αναρωτιεται γιατι δεν κοβει dmg. Τι ειναι τουτοι ρε Μιας και ξεκινησε η κουβεντα για Hydra σε Top Olaf και μιας και μιλαμε για αυτο το elo,ναι ειναι αληθεια οτι σε σχεση με αλλα πραγματα η rush Hydra σε Olaf δεν ακουγεται τοσο χαλια(δεν εχεις και καμια φωτο να δουμε πως τα πηγε και αυτος και τι ειχε απεναντι).Εχω δει και εγω και οι περισσοτεροι απο εδω ολα τα κουλα σε αυτο το elo.πχ Wukong με AP runes,Fiddle Jungler με μερικα Tier 1 Crit Chance Runes,AP Fizz με Bloodthirster κλπ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αδιαφορος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Μιας και ξεκινησε η κουβεντα για Hydra σε Top Olaf και μιας και μιλαμε για αυτο το elo,ναι ειναι αληθεια οτι σε σχεση με αλλα πραγματα η rush Hydra σε Olaf δεν ακουγεται τοσο χαλια(δεν εχεις και καμια φωτο να δουμε πως τα πηγε και αυτος και τι ειχε απεναντι ).Εχω δει και εγω και οι περισσοτεροι απο εδω ολα τα κουλα σε αυτο το elo.πχ Wukong με AP runes,Fiddle Jungler με μερικα Tier 1 Crit Chance Runes,AP Fizz με Bloodthirster κλπ. Αντιπαλος μου ηταν, καπου 1/11 τελειωσε (ειχα ad kata top ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nasos o psaras Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 ασχετο με την κουβεντα to hyndra πρεπει να δινει refresh (η πως αλλιως λεγετε) στο αα τουλαχιστον αυτο εχω προσεξει στη ριβεν οταν το εβγαλα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Δεν ειναι τοσο κακο το hydra στον Olaf Δεν νομιζω οτι μπορεις να βγαλεις κ αλλο item αν θες να εχεις κατι offensive Δεν κανει ακριβως reset το AA αλλα επειδη λειτουργει σαν AA ειναι καλο να το κανεις αναμεσα στα skills και σε ενα AA Ενα μικρο trick που μπορει να γινει σε Renekton με Hydra http://www.youtube.com/watch?v=gpxetelKi98 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ακραίος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Ρε παιδιά ας μου πει κάποιος που παίζει πολύ Riven πως κάνεις cancel το auto attack animation? Κερδίζεις χρόνο στο combo έτσι.Όχι τεράστιο αλλά ~1 sec είναι αρκετό κάποιες φορές για να πέσει ο άλλος πριν πέσεις εσύ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Oσα ψαχνεις , εδω http://www.reddit.com/r/leagueoflegends/comments/1q8198/riven_animation_canceling_guide/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
george 1311 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 παιδία θα μοθ πείτε ένα καλό site για να το κατεβάσω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nasos o psaras Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 piratebay jk τζαμπα ειναι γραψε league of leagends και κατεβασε το απο το official site Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ακραίος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Oσα ψαχνεις , εδω http://www.reddit.com/r/leagueoflegends/comments/1q8198/riven_animation_canceling_guide/ Ευχαριστώ!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
george 1311 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 θα μου πείτε ρε guys!!!!!!!!!! θα μου πείτε ρε guys!!!!!!!!!!sorry δεν είχα πάει στην σωστή σελ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 θα μου πείτε ρε guys!!!!!!!!!! Yπαρχει ενα ωραιο χρησιμο site που λεγεται google και το ξερει ο καθε πικραμενος Γραψε LoL Τοσο ευκολο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ssns Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Ποια tanks, το adc / apc θα εχουν 100+ armor (zhonias / GA). Τωρα αν δεν βρισκεις που ειναι το περιεργο στον Olaf που rushari hydra αμα σε ρωτησω division θα παρεξηγηθεις? Και?Τι εγινε?Χ..στηκε η φοραδα στο αλωνι?Θα σταματησουν τον trynda αυτα τα δυο?Την ulti του για φιγουρα την εχει νομιζεις να φανταστω.Gold τελειωσα το season αφου ρωτησες.Εγω μια χαρα το βρισκω το hydra για offensive item και μετα να tankaρεις.Αν εσυ θες να το παιξεις doctoras παω πασο.Επισεις ας μην ρωτησουμε καλυτερα γιατι εφαγες εβδομαδιαιο ban και μπηκες να το παιξεις δασκαλος στους silver.Παρκαρε δεξια το καλαμι και κατεβα Eπισεις, αφου o socratis και ο attalos δεν το βρισκουν περιεργο οι οποιοι ειναι 2 tier πανω απο εμενα end of story for me! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις