nasos o psaras Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Υπο διαφορετικές συνθήκες θα έμπαινα γιατί έχω πεθυμήσει customάκι με τους insomniacs αλλά δε θέλω να σας χαλάσω το παιχνίδι. πες ign ρε και αστα αυτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αδιαφορος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Μετα απο ενα ωραιοτατο βδομαδιατικο ban μπηκα με ενα silver account να δω τι φαση. Νταξει, παιδες, αν δεν δοκιμασετε δεν ξερετε τι χανετε. Οι τυποι εκει παιζουν διαφορετικο game. Olaf να rushari hydra (!:!), tryndamere me 5000 attack dmg, 7 aspeed και 0 penetration να αναρωτιεται γιατι δεν κοβει dmg. Τι ειναι τουτοι ρε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aris1986 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Περασα και απο το silver και ειδαν πολλα τα ματια μου. Σκεφτηκα ποσο καλυτερα θα ταν να πλρωναμε 10 ευρω για το game. Πολλα ζωα μεσα! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bigi444444 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 πες ign ρε και αστα αυτα Έχω θέμα με το pc και το internet ρε συ.Παραλίγο να φυσήξω μπουκέτο στην οθόνη πριν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dNt^ Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Περασα και απο το silver και ειδαν πολλα τα ματια μου. Σκεφτηκα ποσο καλυτερα θα ταν να πλρωναμε 10 ευρω για το game. Πολλα ζωα μεσα! Δεν λύνει τίποτα αυτό. Αν ο άλλος έχει κάλο στον εγκέφαλο, και πληρώνοντας μαλακίες θα κάνει ΒTW, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ PENTAKILL ME CAIT!!!! Σε ranked! Και το είπα πριν γίνει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aris1986 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Δεν λύνει τίποτα αυτό. Αν ο άλλος έχει κάλο στον εγκέφαλο, και πληρώνοντας μαλακίες θα κάνει ΒTW, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ PENTAKILL ME CAIT!!!! Σε ranked! Και το είπα πριν γίνει! Και γω απο το πουθενα εκανα 5kill! Σκοτωσα 4 μου κανει ulti η loulou για να φαω last τον garen μου σκαει ulti πεθαινω και αφου σηκωσα το κινητο και εβλεπα να τον βαρανε ακουω PENTA KILLLL... Και λεω πως; Ηταν απο το κοκκινο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOCRATIS1000 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Olaf να rushari hydra (!:!), Ποιο το παραξενο σε αυτο? 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore1 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Για αλλη μια φορα ενα μεγαλο μπραβο στην Riot που εχουμε Lag στο Aram. Οπως παντα η αγαπη της για τους δικους μας server East και West ειναι πολυ μεγαλη..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Luxx Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Παλι κολλησε ο σερβερ. ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
3leven Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Μπαινω normal με 2 premade για χαβαλε και τρωμε και οι 3 dc μαζι με καποιους απο απεναντι (οσο προλαβα να δω) και crash error κατα την επανασυνδεση...Gj Riot.*Με προλαβε ο luxx Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theo93 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 μια από τα ίδια , game 36-12 περίπου και dc ... FU RIOT!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore1 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Ε νταξυ το εχει παρακανει με τους Ευρωπαικους server.Τοσο κραξιμο εχει φαει και ακομα τα ιδια γινονται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
3leven Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Μετα απο κανα 25λεπτο στο log in screen , το game εχει σκαλωσει στο champion selection κανα τεταρτο Wp Riot wp Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Swimmer21 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 κολλησα στο brace yourselves 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 που μπορούμε να κάνουμε report την ριοτ???????????? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις