hashashin Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Μπορω να μπω στον PBE αυτην την στιγμη?Δεν εχω φτιαξει ουτε account.Παλια οταν ηθελα να μπω νομιζω επρεπε να κανεις account στην αρχη του μηνα ή κατι τετοιο τελος παντων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jonakos Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 καλα κανετε και κοιτατε λιγο και το μαθηματικο μερος του lol.Απλα η πολυ αναλυση καταστρεφει το παιχνιδια.(ξερω και το flame καταστρεφει το παιχνιδι).Οσο αφορα να ακουσω qq δεν με πειραζει.Δεν εχω θεμα να ακουσω γιατι δεν μπορεσε να παρει καποιος ενα game. In other news αφου θελετε να συζητησουμε για το παιχνιδι εχω να κανω μια ερωτηση.Ξερουμε τι θα ειναι ο καινουργιος champ?Top laner?jungler? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αδιαφορος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 In other news αφου θελετε να συζητησουμε για το παιχνιδι εχω να κανω μια ερωτηση.Ξερουμε τι θα ειναι ο καινουργιος champ?Top laner?jungler? Imba Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Μπορω να μπω στον PBE αυτην την στιγμη?Δεν εχω φτιαξει ουτε account.Παλια οταν ηθελα να μπω νομιζω επρεπε να κανεις account στην αρχη του μηνα ή κατι τετοιο τελος παντων. http://community.pbe.leagueoflegends.com/c/gameplay/A6C28D2F095DB73F105D1B3CD30386864E6D77FF-status-pbe-sign-ups Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alchemist` Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Δε λέει τίποτα το καινούργιο ή άγνωστο αλλά είναι ένα καλό wrap-up για όσους είναι του tl;dr club σαν και μένα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 OGN και σημερα με ωραια games http://www.twitch.tv/ongamenet Υ.Γ Το trick με τον VLC που μπορουσε καποιος να δει σε high quality δεν δουλευει πλεον Actually μολις βρηκα αλλον τροπο για free HD stream του OGN Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ακραίος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Τι παίζει με αυτό το Lucian ban κάθε φορά στο OGN ρε παιδιά? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Οποιος ειναι available κ θελει να παιξει 5v5 σημερα ΚΑΘΑΡΑ για practice και fun μιλαει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nasos o psaras Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 με το patch σας χαλασαν οι ρυθμισεις στο game η μονο σε εμενα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aris1986 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Ποιο patch? Δεν μου μπήκε κανένα patch. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 με το patch σας χαλασαν οι ρυθμισεις στο game η μονο σε εμενα?Oχι, αλλα για παν ενδεχομενο καλα ειναι να εχεις παντα backup απο ρυθμισεις-item sets γιατι ειναι μαθηματικα βεβαιο οτι καποια στιγμη θα λουσει το client σε καποιο update. Εξαλλου νομιζω οτι αν πατησεις repair χανονται οι ρυθμισεις/item sets, χωρις να ειμαι 100% βεβαιος. Το οποιο repair αχρειαστο να 'ναι, αλλα ολο και καποια στιγμη θα το πατησουμε , οποτε backup τα settings files. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreapaog328 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Οποιος ειναι available κ θελει να παιξει 5v5 σημερα ΚΑΘΑΡΑ για practice και fun μιλαει μέσα. >> add andreas157 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nrkmaiden Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Οποιος ειναι available κ θελει να παιξει 5v5 σημερα ΚΑΘΑΡΑ για practice και fun μιλαει Για τη ωρα μιλαμε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Δεν ξερω , μεχρι το βραδυ 9-10 i guess Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dNt^ Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Δεν ξερω , μεχρι το βραδυ 9-10 i guess Φυσικά. IGN: J4yce Bot (Αυτός που σε spammάρει όλη την ώρα) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις