AiWaaa Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Μέχρι την πηγή κυνηγούσα 1 death απο την άτιμη σνιφ
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Shen με Kills είναι Fail Shen, και Fail το Game. Συγχαρητήρια.
AiWaaa Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Shen με Kills είναι Fail Shen, και Fail το Game. Συγχαρητήρια. Fail shen? Δεν...
Tmark Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Αν είχε σκορ 11-2-0 θα συμφωνούσα μαζί σου αλλά μάλλον δεν είδες τα 21 assists.
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Πήρε kill από Semi-/Carry; Θα μπορούσε να το δώσει και δε το έκανε; Ναι. Τέλος. Για να μπαίνει κάποιος Shen στον κόπο να κόβει, ράβει, ανεβάζει, postάρει κτλπ κτλπ θα έπρεπε να ήταν 1/x/38. Τα βλέπουν αυτά τα score οι νέοπες, και μπαίνουν και παλεύουν για τα kill και μόνο. Δεν είναι κακό να ξεκαθαρίζονται μερικά πράγματα.
Tmark Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Πήρε kill από Semi-/Carry; Θα μπορούσε να το δώσει και δε το έκανε; Για μένα έχασε το kill το carry, δεν το πήρε ο shen. Πρέπει να είναι χαζό το carry για να του πάρει κιλλ ο shen με μια 1η και ένα autoattack..
AiWaaa Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Πήρε kill από Semi-/Carry; Θα μπορούσε να το δώσει και δε το έκανε; Ναι. Τέλος. Για να μπαίνει κάποιος Shen στον κόπο να κόβει, ράβει, ανεβάζει, postάρει κτλπ κτλπ θα έπρεπε να ήταν 1/x/38. Τα βλέπουν αυτά τα score οι νέοπες, και μπαίνουν και παλεύουν για τα kill και μόνο. Δεν είναι κακό να ξεκαθαρίζονται μερικά πράγματα. Δεν πήρα ούτε ένα kill απο το ad carry. Ημουν ο μόνος που μπορούσε να κηνυγήσει μέχρι την πηγή και αυτό έκανα. Την επόμενη φορά θα αφήσω το free kill να φύγει επειδή είμαι shen
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 ο shen με μια 1η και ένα autoattack.. Άρα φαντάσου τον να παίρνει μόνος του 11 (!) kills, αδιανόητο σε καλό Game. Έλα klein για μένα, δεν είναι και στην clan μου το παιδί.. αλλά μη λέμε κι' ότι θέλουμε. 11 kill κατά τύχη ή 1v1.
SOCRATIS1000 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Άρα φαντάσου τον να παίρνει μόνος του 11 (!) kills, αδιανόητο σε καλό Game. Έλα klein για μένα, δεν είναι και στην clan μου το παιδί.. αλλά μη λέμε κι' ότι θέλουμε. 11 kill κατά τύχη ή 1v1. Ρε συ σε teamfight δεν γιενται να κανεις κατα λαθος ks?Μην τρελαθουμε,και βεβαια γινεται,μεσα στο fight 5vs 5 να περιμενει τον carry να παρει το κιλλ και μην βαραει?Δεν ειναι μονο το 1vs 1..
Zahariel Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Αυτο με τα KS ειναι πολυ φακα. Ολοι λενε οτι τους κλεβουν kills και οτι τα tank/support δεν πρεπει να εχει kills/creeps. Ναι αλλα! Αν το support ειναι μονο του στο lane για οποιοδηποτε λογο; Η αν το carry του δεν μπορει να παρει το last hit? Nα το αφησει να παει στο καλο; Επισης στα teamfights επανω, περιμενω απο τα tank και τα support μου να πατησουν ολα τα κουμπια τους. Προτιμω να παρει η ομαδα το kill απο το να φυγει καποιος. Και στη τελικη, το παιδι επαιζε GA, Sunfire, Aegis, Randuin's, δεν επαιζε infnity/phantom dancer. Για να παρει το kill, θελοντας και μη, πρεπει να κανει κατι λαθος και το dps. Αυτα, για να μη φοραμε παρωπιδες. Α και ειναι αρκετα λιγοτερο relevant τα kills, επειδη περνεις και gold απ' τα assists! Dorothy, you are not in DotA anymore!
hashashin Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Ε καλα εδω μιλαμε και για νορμαλ gameκαι ad να τον πηγαινες στα @@ σου απο την στιγμη που σκοτωνες.
grouspen Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 καλά έκανε και τα είχε ο shen τα kills. άμα τα carry της ομάδας είναι γτπ καλύτερα που τα πήρε. επειδή τανκαρο συχνά ξέρω οτι δεν πρέπει να στερήσω kills από την ομάδα δεν σημαίνει ομως οτι αν οι άλλοι το ξύνουν θα το αφήσω να φύγει.
Tobajara Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Όταν παίρνεις τα kills σε λένε stealer. Όταν δεν παίρνεις τα kills επειδή τα αφήνεις για το carry σου λένε ότι δε βοηθάς. Στην προκειμένη περίπτωση, Shen (δηλαδή καθόλου cc/ area damage) με tank build και να κάνει αυτά τα kills μου λέει ότι η ομάδα του κοιμόταν όρθια. Πολύ καλά έκανε και τα πήρε και θα έπρεπε να ντρέπονται. Είναι προτιμότερο να τον αφήσεις να φύγει από το να αποκτήσει πλεονέκτημα η ομάδα ή επειδή το carry είναι σε cooldown ή χτυπημένο και δε μπορεί αν χωθεί? Μερικά kills δε θα τα πάρει το carry έτσι κι αλλιώς σε team fights χωρίς να του τα κλέψει κανείς εσκεμμένα (που προφανώς δεν πρέπει να γίνεται), αλλά η λογική πως όλοι δουλεύουμε για έναν και τρέχουμε πίσω του να σκουπίζουμε τις λαδιές του δε μου αρέσει. Άλλο το team spirit και άλλο το "θα κάτσω να με @#$%@#%^" Μια χαρά τα λέει ο Zahariel και συμφωνώ μαζί του σε κάθε λέξη που γράφει.
Gilmaru Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Αυτό με τα ks δεν το καταλαβαίνω πραγματικά. Κάθονται και μετράνε τα kills για να αποδείξουν ότι την έχουν πιο μεγάλη. Δεν παίζω πολύ καιρό και μου έχουν γκρινιάξει πολλές φορές και είναι απίστευτα εκνευριστικό. Έχω δει άτομα να αφήνουν το last hit και τελικά ο άλλος να χάνει το kill. Αλλά το χειρότερο είναι ότι πέρα από όλα σου αποσπά την προσοχή. Αντί να κάθεσαι να σκέφτεσαι το συνολικό αποτέλεσμα και να εστιάζεις σε αυτό αποκλειστικά, έχεις στο νου σου έναν επιπλέον άχρηστο παράγοντα. Και μετά κάθεσαι και γκρινιάζεις κιόλας δημιουργώντας αρνητικό κλίμα που ούτε την ομάδα οφελεί ούτε, πάνω από όλα, την καλή διασκέδαση. Υπέρτατη μλκια!
Bigi444444 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Και μετά κάθεσαι και γκρινιάζεις κιόλας δημιουργώντας αρνητικό κλίμα που ούτε την ομάδα οφελεί ούτε, πάνω από όλα, την καλή διασκέδαση. Υπέρτατη μλκια! Αυτό ακριβώς.Έχουν χαθεί πολλά παιχνίδια έτσι.Δεν υπάρχει ks σε ομαδικό game για μένα.Αν ο άλλος αρχίσει τις παπάτζες, απλά πατήστε το ignore και τέλος...
Προτεινόμενες αναρτήσεις