Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 26,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Πού το στηρίζεις αυτό?

(μέχρι στιγμής έχουμε Evelynn, Twitch και Annie σα στάνταρ OP, για να δούμε :D)

Προσωπικά βλέπω τα pokey supports να γίνονται κανόνας. Λογικά θα δούμε πολλή Zyra σε high level.

top secret information ειπα κατα 90% μπαρουφα θα δουμε

Δημοσ.

ΕΧΟΥΝ ΣΠΑΕΙ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ ΜΕ ΤΑ DC. ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ; ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΘΕΜΑ;

Και οχι μονο αυτο, παταω μετα reconnect, και μου βγαζει μια μαυρη οθονη, ποτε δε μπαινει στο loading screen..

Και μετα απο 2 λεπτα μου λεει failed to connect.

Δημοσ.

In other news

Νεος champ inc , αν κ νομιζα οτι ο Ao Shin θα ειναι next

Αυριο OGN Winters Week 1

Ενας τυπος εδω αναλυει το MMR κτλ κ παιρνει απαντηση οτι να μην εχει τιποτα σιγουρο γιατι η formula reset που θα ακολουθησουν παιζει να μην ειναι και η ιδια οπως περυσι . Οποτε...

Δημοσ.

ΕΧΟΥΝ ΣΠΑΕΙ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ ΜΕ ΤΑ DC. ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ; ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΘΕΜΑ;

Και οχι μονο αυτο, παταω μετα reconnect, και μου βγαζει μια μαυρη οθονη, ποτε δε μπαινει στο loading screen..

Και μετα απο 2 λεπτα μου λεει failed to connect.

Κλασικα προβληματα της Riot.Υπηρχε και σχετικη ανακοινωση αρκετες φορες τις τελευταιες μερες για Random Dc.

Δημοσ.

Τα normals. το aram, το Dominion έχουν και αυτά MMR. Με όσο κακούς παίχτες παίζετε που παίζουν χαλαρά και τρολάρουν, άλλο τόσο κακοί είστε και εσείς. Για να μη ξεχνιόμαστε.

Ναι, στα normal εισαι silver και στα ranked μεταμορφωνεσαι σε diamond και vice versa...makes sense

οκ αντε για τα normal να καταλαβω οτι τα περνει καποιος στα σοβαρα.Αλλα αμα περνεις σοβαρα και τα aram τοτε εχεις θεμα.Προσωπικα εκει που παιζει καποιος για να νικησει ειναι τα ranked.Τα normal ειναι για χαβαλέ και να δοκιμασεις διαφορα.Ναι μεν να μην κανεις το team σου να χασει αλλα να παιζεις λιγο πιο ανετα χωρις τελεια mechanics,map awareness κλπ

Oχι ρε, για να δοκιμασεις heroes / builds πεζεις μονο custom με botakia :D

Καθεσαι τωρα και ασχολεισαι με τον καθενα

Ιn other news, αμα εισαι Bronze V με 2500 MMR το reset ουσιαστικα σε ανεβαζει division? :D

Δημοσ.

Τα normals. το aram, το Dominion έχουν και αυτά MMR. Με όσο κακούς παίχτες παίζετε που παίζουν χαλαρά και τρολάρουν, άλλο τόσο κακοί είστε και εσείς. Για να μη ξεχνιόμαστε.

Αντικειμενικα παντα παιζει να εισαι ο μονος που το πιστευει αυτο.Οχι για το mmr που εχεις δικιο,τουλαχιστον για τα Normal γιατι για Aram ειναι απλα αστειο,αλλα το να βαζεις στο ιδιο τσουβαλι αυτον που τρολαρει με τον αλλο που παιζει καλα(πχ να θεωρεις καποιον που παιζει Support και κανει την δουλεια που πρεπει με wards,gold/support items,oracle με καποιον που τρολαρει απλα γιατι ειναι normal).Για τα ranked συμφωνω απολυτα,οπως εχει αναφερει και ο Atallos και ο Socratis οτι θελει δουλεια και προσπαθεια κυριως απο τον ιδιο μας τον εαυτο για να γινουμε καλυτεροι και να ανεβουμε elo/division.

Δημοσ.

Γιατί μάστορα υπάρχει ξεχωριστό MMR για κάθε queue. Μπορείς να είναι 1200 Normal, 1900 aram, 1600 Ranked k.o.k.

Επίσης θα σας πω και άλλο ένα μυστικό. Οι καλοί παίχτες είναι πάντα καλοί. Πχ. εύκολο παράδειγμα, Atallos είσαι Diamond. Στα normal που είναι χαλαρά παιχνίδια και καλά, κάνεις last hit ή autoattack? Ποντάρω στο ότι ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΣ πάλι last hit θα κάνεις.

¨Επαιζα με ένα παλικάρι Dominion, χαλαρό modaki ε? Έκανα λίγο καιρό να μπω στο account , τον βλέπω challenger στο Solo, 3v3. Έκανε μπαμ. 

Οι καλοί παίχτες και να τρολάρουν , θα το κάνουν για να κερδίσουν, όχι για να χάσουν. 

Fulgore, είναι πάνω κάτω στην ίδια κατηγορία. Αν παίζεις με έναν τύπο που τρολάρει, συνέχεια, το επίπεδό σου είναι για τους άλλους, αντίστοιχο του τρολλ

Δημοσ.

Γιατί μάστορα υπάρχει ξεχωριστό MMR για κάθε queue. Μπορείς να είναι 1200 Normal, 1900 aram, 1600 Ranked k.o.k.

Δεν ξερω, απορια το εχω. Αντε σε aram και dominion να το καταλαβω, μιας και ειναι διαφορετικα παιχνιδια. Στο normal και στο ranked γιατι εχει ξεχωριστο mmr θες να μου πεις?

Επίσης θα σας πω και άλλο ένα μυστικό. Οι καλοί παίχτες είναι πάντα καλοί. Πχ. εύκολο παράδειγμα, Atallos είσαι Diamond. Στα normal που είναι χαλαρά παιχνίδια και καλά, κάνεις last hit ή autoattack? Ποντάρω στο ότι ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΣ πάλι last hit θα κάνεις.

Μεγαλο μυστικο. Ρε φιλε, οταν παιζω και solo και team 5v5 αποκλειστικα ap mid, και αποκλειστικα heroes που ειναι "OP" σε καθε patch, οταν μπω σε normal game, τι λες να παιξω? Παλι τα ΙΔΙΑ heroes που εχω 3κ games στον καθενα? Κατα πασα πιθανοτητα οχι. Θα παω σε αλλα lane με αλλα heroes κλπα κλπα. Που σημενει, και να μη trollaro, ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ δεν θα παιζω τοσο καλο οσο θα πρεπε γιατι πολυ απλα δεν παιζω σε lane / hero που ξερω καλα. 

Χωρια που μπορω να δοκιμασω free heroes, χωρια που μπορει απλα να μπω να "trollaro" με ap ezreal. Προφανως οταν λεω trollaro δεν εννοω θα divaro turret level 1. Εννοω οτι απλα δεν θα παιζω optimal builds. 

Δημοσ.

Γιατί έτσι έχει. Πολύς κόσμος απλά δεν παίζει ranked. Αλλά πχ, έχω παίξει και με τον alex ich normals όταν έπαιζα normals και με τον Froggen Dominion. Και ranked να έχω παίξει 20 games . 

Πολλά λέγονται για τα optimal builds, αλλά πραγματικά , πλην της πλήρης αδιαφορίας και ο καθένας να φτιάχνει ότι πραγματικά ναναι, το LoL σαν παιχνίδι , δεν έχει optimal 100-80, αλλά 100-95. Παράδειγμα, Infinity+PD vs Last Whisper+Botrk+bruta. Τρέχα γύρευε. Πόσο αυτό να επηρρεάσει το MMR σου? 10 πόντους? Σίγουρα όχι ολόκληρα divisions

το skill είναι στα mechanics, map awareness, game knowledge

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...