Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Dakonblackblade

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 26,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

1ο μου ποστ στο φορουμ και τι καλυτερο απο το να σας στειλω ενα ατομο που αγαπατε πολυ!

https://www.facebook.com/forg1ven247 η σελιδα του forg1ven που απο οτι ψιλοειδα δεν πολυσυμπαθειτε η δε ξερω οποτε ευκαιρια να του μιλησετε ειτε στον τοιχο ειτε με πμ στον ιδιο! εγω παντως αρπαξα ενα σκινακι τις  προαλλες. ειμαι σιγουρος οτι αρκετα ατομα θα τον παρετε με αλλο ματι (ναι ειμαι λιγο φαν)

τα ρανκεδ ανοιξανε παλι οποτε χωθειτε!

φορ δε λολζ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Απορώ που λέτε ''θα παίξω Normals αδιάφορα''. Εγώ δεν παίζω ούτε aram αδιάφορα. Παίζω πάντα για να κερδίσω

Εγω normals παιζω για να μαθω το game (free heroes κυριως,, matchups δευτερευοντως, builds στη συνεχεια) και τελευταιο για να νικησω. Οταν φτασω σε pro επιπεδα που θα ξερω να παιζω ανω του μετριου το 80% των champs κλπ τοτε θα παιζω με βασικο σκοπο τη νικη ακομα και στα normals:P

Το κακο ειναι οτι συνηθως και οι αντιπαλοι κανουν το ιδιο, οποτε και παλι δεν εχεις ενα game με αντιπαλο στο επιπεδο που πρεπει για να σε βοηθησει να μαθεις ενα champ. Συνηθως ειναι κι αυτος ασχετος με το champ που εχει κανει pick, oποτε τα trades/all-in κλπ ειναι yolo , με αποτελεσμα να μην μαθαινεις matchups ή να τα μαθαινεις λαθος!

Πχ εχθες επαιξα game που εμεις ημασταν 1 platinum και 4 silver και οι αντιπαλοι μας 1 gold V, 3 bronze και 1 unranked και χασαμε ΟΛΑ τα lanes (και το game) easily :P

Απορώ που λέτε ''θα παίξω Normals αδιάφορα''. Εγώ δεν παίζω ούτε aram αδιάφορα. Παίζω πάντα για να κερδίσω 

Την ζαχαρενια σου χαλας. Δεν εχει απολυτως κανενα νοημα να πεξεις normals σοβαρα γιατι πολυ απλα 9 στους 10 που θα μπουν θα παρουν free hero η θα δοκιμασουν Gosu builds, οπως πχ. ο AP jax top τις προαλες, o malphite top με IE και SWD (sword of the divine) και αλλα τετοια τραγελαφικα

Μην κανουμε παλι την ιδια κουβεντα

Τα normals ειναι normals

Τα ranked ειναι ranked

To rework του Xerath λογικα αργει κι αυτο κανα 2 patches ακομα μιας κ ειναι on and off στον PBE 

Tips για Katarina απο κάποιον που την mainaρει σοβαρά? Το deathfire πως σας φαίνεται πάνω της? λέει να βγάλεις voistaff και abyssal μαζί?

Dfg μην κανεις, δεν εισαι burst dmg assasin imo. Ναι μεν σε βοηθαει να παρεις το πρωτο reset αλλα θα εισαι εντελως squishy. Πρωτο item vs ap mid παντα penetration boots ---> abyssal. Λογω του οτι εισαι melee πρεπει να εισαι λιγο tanky.

To voidstaff οταν ο αντιπαλος εχει 90 mr και πανω σου δινει πιο πλ dmg απο το καπελο. Απο κει και υστερα, με penetration boots / runes και abyssal δεν χρειαζεται να το βγαλεις νωρις. Κανε abyssal + rylais / zhonias, και υστερα το βλεπεις. 

Πριν ενα χρονο ειχα main champ cassio.Λογω του οτι ηταν disabled τα ranked μ δοθηκε η ευκαιρια να την ξαναμαθω.Oh god παιζει να εχει το περισσοτερο dps στο παιχνιδι...

Οσο αφορα την kata ειναι main champ εδω και 2,5 χρονια και το build που βρηκα αποτελεσματικο ειναι το εξης

Main build:

Sorc Shoes

Haunting Guise-->Lyandris(Αρκετα αργοτερα στο game)

Hourglass

Rabadon's

Void

Rylais

Με το παραπανω build εχεις το περισσοτερο δυνατο damage

Οσο αφορα το abysall το αγοραζω σε περιπτωσεις που εχω αντιπαλο lissandra,syndra δηλαδη high burst champs,hη οταν το μεγαλυτερο ποσοστο του damage που εχει το αντιπαλο team ειναι ap.

Διαφοροποιησεις στο build ειναι οι εξης:

Mercury treads vs high cc team

Sunfire vs high ad damage

Deathfire grasp(Αυτο το item το βγαζεις οταν θελεις να κανεις stomp το αντιπαλο ap carry στο mid.Το ειδα απο tiensi και δουλευει καλα στην kata.Αμα εχεις και το sotsw οπως αναφερω παρακατω εχεις καλο cdr και απλα νικας το lane σου και κανεις burst ενα ατομο στα teamfigts.Υπαρχουνε champs που κανουν καλυτερη χρηση του dfg βεβαια)

Spirit of the spectral wraith(Εξαιρετικο item imo.Εχεις οσο sustain χρειαζεσαι και farmαρεις wolves και wraiths in no time)

Twin shadows(Δουλευει σε εξαιρετικα σπανιες περιπτωσεις καθως η kata δεν ειναι chaser οπως ο tf.Το δοκιμαζω ακομη)

Hextech Gunblade(Ποτε δεν ειμουνα fan αυτου του item στην kata, σπανια το βγαζω)

Τα normals. το aram, το Dominion έχουν και αυτά MMR. Με όσο κακούς παίχτες παίζετε που παίζουν χαλαρά και τρολάρουν, άλλο τόσο κακοί είστε και εσείς. Για να μη ξεχνιόμαστε.

• Like 2

Τα normals. το aram, το Dominion έχουν και αυτά MMR. Με όσο κακούς παίχτες παίζετε που παίζουν χαλαρά και τρολάρουν, άλλο τόσο κακοί είστε και εσείς. Για να μη ξεχνιόμαστε.

οκ αντε για τα normal να καταλαβω οτι τα περνει καποιος στα σοβαρα.Αλλα αμα περνεις σοβαρα και τα aram τοτε εχεις θεμα.Προσωπικα εκει που παιζει καποιος για να νικησει ειναι τα ranked.Τα normal ειναι για χαβαλέ και να δοκιμασεις διαφορα.Ναι μεν να μην κανεις το team σου να χασει αλλα να παιζεις λιγο πιο ανετα χωρις τελεια mechanics,map awareness κλπ

θα κανω μια προβλεψη που μπορει να ειναι μπαρουφα κατα 90% zilean op s4

Πού το στηρίζεις αυτό?

(μέχρι στιγμής έχουμε Evelynn, Twitch και Annie σα στάνταρ OP, για να δούμε :D)

Προσωπικά βλέπω τα pokey supports να γίνονται κανόνας. Λογικά θα δούμε πολλή Zyra σε high level.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...