Alchemist` Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Λογικο ειναι σε normal game , ειδικα οταν μπεις να παιξεις ωρα που δεν υπαρχει κοσμος Δεν έχει κόσμο μωρέ στις 5 το απόγευμα? Και χτες όλη μέρα τα ίδια σκατά ήτανε... Δεν έπαιξα ένα σοβαρό game... Υ.Γ. όχι ότι με ενδιαφέρει, Normal games είναι, αλλά... έλεος όμως... 1
dNt^ Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Τελικά θα κάνουμε custom? Βαριέμαι σήμερα και θέλω να κάνω κάτι
Dennisbest Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Πάντως αυτό με τα normal games γινόταν ανέκαθεν, όχι τώρα τελευταία.
nasos o psaras Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 γενικα ελεγα οχι για σημερα αλλα αμα μαζευτουμε σημερα δεν εχω θεμα βασικα για να το κανονισουμε για αυριο μετα τις 6? η αλλιως για σαββατοκυριακο
Dennisbest Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Α εγώ εννούσα αυτό που είπε κάποιος για το χάλια matchmaking (bronze με diamonds klp) .
Manos112 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Ρε τι στον διαολο παίζει με τα Normals? μόνο γαμώπαιδα, leavers και αντίπαλους diamond έχω!
Manos112 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Tips για Katarina απο κάποιον που την mainaρει σοβαρά? Το deathfire πως σας φαίνεται πάνω της? λέει να βγάλεις voistaff και abyssal μαζί?
dNt^ Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Tips για Katarina απο κάποιον που την mainaρει σοβαρά? Το deathfire πως σας φαίνεται πάνω της? λέει να βγάλεις voistaff και abyssal μαζί? Για dfg καλό μου φαίνεται ειδικά αν παίζεις την katarina όπως πρέπει να παίζεται, σαν assassin δηλαδή. Με void staff και abyssal θα κάνεις σχεδόν true dmg μαζί με τις μπότες . Μπορείς να το κάνεις λογικά Αν έχεις όρεξη, μπορείς να τσεκάρεις τον TiensiNoAkuma. Είναι πιθανότερα ο καλύτερος Katarina player αυτή τη στιγμή. Κάνει stream συνήθως τα πρωινά.
Tobajara Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Δεν ξέρω για σας, πάντως με το που βγει το patch με τις αλλαγές θα καθήσω να δω το stream του Krepo να κλέψω μερικές ιδέες για support. Από εκεί και πέρα, η pre-season προβλέπεται τσίρκο. Το πιθανότερο είναι να παίζω normals γεμάτος αδιαφορία. 1
nrkmaiden Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Kαπου διαβασα οτι patch θα βγει απο τριτη οποτε μεχρι τοτε relax and play ranked
mjaomode Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 1ο μου ποστ στο φορουμ και τι καλυτερο απο το να σας στειλω ενα ατομο που αγαπατε πολυ! https://www.facebook.com/forg1ven247 η σελιδα του forg1ven που απο οτι ψιλοειδα δεν πολυσυμπαθειτε η δε ξερω οποτε ευκαιρια να του μιλησετε ειτε στον τοιχο ειτε με πμ στον ιδιο! εγω παντως αρπαξα ενα σκινακι τις προαλλες. ειμαι σιγουρος οτι αρκετα ατομα θα τον παρετε με αλλο ματι (ναι ειμαι λιγο φαν) τα ρανκεδ ανοιξανε παλι οποτε χωθειτε!
Dakonblackblade Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Απορώ που λέτε ''θα παίξω Normals αδιάφορα''. Εγώ δεν παίζω ούτε aram αδιάφορα. Παίζω πάντα για να κερδίσω 1
euxoulhs Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 τελικα θαναι σε αυτο το patch η επιλογη lanes σε ranked?
Προτεινόμενες αναρτήσεις