Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λογικο ειναι σε normal game , ειδικα οταν μπεις να παιξεις ωρα που δεν υπαρχει κοσμος

Δεν έχει κόσμο μωρέ στις 5 το απόγευμα? Και χτες όλη μέρα τα ίδια σκατά ήτανε... Δεν έπαιξα ένα σοβαρό game...

Υ.Γ. όχι ότι με ενδιαφέρει, Normal games είναι, αλλά... έλεος όμως...

• Like 1
  • Απαντ. 26,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

γενικα ελεγα οχι για σημερα αλλα αμα μαζευτουμε σημερα δεν εχω θεμα

βασικα για να το κανονισουμε για αυριο μετα τις 6? η αλλιως για σαββατοκυριακο

Δημοσ.

Tips για Katarina απο κάποιον που την mainaρει σοβαρά? Το deathfire πως σας φαίνεται πάνω της? λέει να βγάλεις voistaff και abyssal μαζί?

Δημοσ.

Tips για Katarina απο κάποιον που την mainaρει σοβαρά? Το deathfire πως σας φαίνεται πάνω της? λέει να βγάλεις voistaff και abyssal μαζί?

Για dfg καλό μου φαίνεται ειδικά αν παίζεις την katarina όπως πρέπει να παίζεται, σαν assassin δηλαδή.

Με void staff και abyssal θα κάνεις σχεδόν true dmg μαζί με τις μπότες :D. Μπορείς να το κάνεις λογικά

Αν έχεις όρεξη, μπορείς να τσεκάρεις τον TiensiNoAkuma. Είναι πιθανότερα ο καλύτερος Katarina player αυτή τη στιγμή. Κάνει stream συνήθως τα πρωινά.

Δημοσ.

Δεν ξέρω για σας, πάντως με το που βγει το patch με τις αλλαγές θα καθήσω να δω το stream του Krepo να κλέψω μερικές ιδέες για support.

Από εκεί και πέρα, η pre-season προβλέπεται τσίρκο. Το πιθανότερο είναι να παίζω normals γεμάτος αδιαφορία.

• Like 1
Δημοσ.

1ο μου ποστ στο φορουμ και τι καλυτερο απο το να σας στειλω ενα ατομο που αγαπατε πολυ!

https://www.facebook.com/forg1ven247 η σελιδα του forg1ven που απο οτι ψιλοειδα δεν πολυσυμπαθειτε η δε ξερω οποτε ευκαιρια να του μιλησετε ειτε στον τοιχο ειτε με πμ στον ιδιο! εγω παντως αρπαξα ενα σκινακι τις  προαλλες. ειμαι σιγουρος οτι αρκετα ατομα θα τον παρετε με αλλο ματι (ναι ειμαι λιγο φαν)

τα ρανκεδ ανοιξανε παλι οποτε χωθειτε!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...