aris1986 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Μπαίνουν όλοι νόρμαλ τώρα και δεν την παλέβει το match making... Μας βάζει σε νόρμαλ game με plat, diamond, bronze, plastic ή whatever... Άλλοι τρολλάρουν, άλλοι ρουλάρουν τα game... Ότι να 'ναι γενικώς... Τα χειρότερα μαζεμένα games σήμερα, από άποψη ποιότητας και entertainment, που έχω παίξει από το season 1... Και γω επαιξα nami top πριν λιγο. Εδειρα και riven. Xωρις carry το δικο μου team. Ο,τι να ναιιι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Eνα post για τα καινουρια Gold items http://www.reddit.com/r/leagueoflegends/comments/1qhb8a/clearing_up_some_misconceptions_about_new_gold/ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ioanna76 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Error 0xc000001d μου βγαζει το παιχνιδι league of legends σε xp εφοσον εχω μπει και εχω διαλεξει παιχτη.μετα σταματαει η εφαρμογη και ζηταει αποσυνδεση ξερει κανεις πως να το φτιαξω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Error 0xc000001d μου βγαζει το παιχνιδι league of legends σε xp εφοσον εχω μπει και εχω διαλεξει παιχτη.μετα σταματαει η εφαρμογη και ζηταει αποσυνδεση ξερει κανεις πως να το φτιαξω; 1) Πας εδω , κατεβαζεις και τα 3 αρχεια 2) Μετα βρισκεις που εχεις κανει install το παιχνιδι και βρισκεις το παρακατω path \Riot Games\League of Legends\RADS\solutions\lol_game_client_sln\release s\0.0.0.249\deploy 3) Κανεις copy paste τα αρχεια που κατεβασες στο παραπανω path 4) Enjoy Σε περιπτωση που δεν δουλευει το πρωτο link δοκιμαζεις κι εδω 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ioanna76 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 ευχαριστω πολυ θα το δοκιμασω και θα ενημερωσω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nasos o psaras Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 ας κανονισουμε κανα 5v5 τωρα που περιμενουμε τις αλλαγες και δεν εχει τοσο νοημα τα ranked Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tobajara Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Εγώ είμαι, όπως πάντα, μέσα για πεντάδα ή 5*5. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dNt^ Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Και εγώ μέσα για 5v5 http://www.youtube.com/watch?v=VcnDpsxS4ZI&feature=youtu.be&t=1s Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
p_under Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 west ωρέ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jonakos Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 μεσα και εγω αν και με σχεδον κομμενο δεικτη του αριστερου χεριου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dNt^ Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 μεσα και εγω αν και με σχεδον κομμενο δεικτη του αριστερου χεριου Ε μην παίξεις karthus τότε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Manos112 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Και γω μέσα, αν είναι ενημερώστε να δώσω το name μου... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aris1986 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Tωρα δινει ποντους στο s1 η πονηρη riot... Μαλιστα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alchemist` Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Όπως τα 'παμε παιδιά... Το πρώτο σημερινό "normal" game... ότι να 'ναι το matchmaking... Εγώ είμαι η vayne... Μαντέψτε outcome... Elise 21-3-14... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Λογικο ειναι σε normal game , ειδικα οταν μπεις να παιξεις ωρα που δεν υπαρχει κοσμος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις