Atallos1 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Wut? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
klainmaingr Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Θα μπούνε σιγά σιγά με τα patch. Λογικά σε 1-2 weeks θα τα δούμε και αυτά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOCRATIS1000 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Θα βαλουνβ νεους ρουνους?Εγω ακουσα γι αλλαγη απλα[πχ θα ριξουν τα στατιστικα στα armor runes κτλ[, Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
euxoulhs Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 τελικα αυτο που ειχαν αναφερει οτι ο καθενας θα επιλεγει-κλειδωνει το lane που θελει να παιξει,θα το κανουν σε αυτο το patch?ξερουμε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Ναι αυτο ειχαν πει οτι απλα αλλαγες θα κανουν , κυριως στα flat stat runes Για αυτο απορησα κι εγω Το team builder αργει αρκετα ακομα , σιγουρα 2 μηνες μακρυα κ παραπανω possibly Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koularasss Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 πως θα γινει αυτο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tenyson123 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Για σας,υπάρχει κάποιος που έχει account στο Pbe και δεν το θέλει? Παρακαλώ αν έχετε και θέλετε να το δώσετε στειλτε μου pm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
p_under Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 ένας φίλος που έπαιζε παλιά League και το σταμάτησε (χάρισε τον λογαριασμό του) ψάχνει για δωρεάν λογαριασμό. Υπάρχει κανένας που να μπορέσει να του χαρίσει λογαριασμό στον East? Απλά βαριέται την διαδικασία να παίξει πάλι ως τα 30lvl και να μαζέψει IP για runes. - http://www.insomnia.gr/classifieds/videogames/pc/208260-lol-account-east/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pipiris Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Ναι αυτο ειχαν πει οτι απλα αλλαγες θα κανουν , κυριως στα flat stat runes Για αυτο απορησα κι εγω Το team builder αργει αρκετα ακομα , σιγουρα 2 μηνες μακρυα κ παραπανω possibly Νομιζω ειχα διαβασει οτι θα βγαλουν και hybrid protection runes για να αυξηθουν οι επιλογες. Σιγουρα θα πειραξουν και magic res glyphs γιατι θελουν τα κιτρινα να ειναι συγκεκριμενα για αμυντικα και τα μπλε για utility. Επισης θα αυξησουν τα base resists σε ολους τους champ για να μην ειναι πλεον υποχρεωτικο να εχεις αρμορ στα κιτρινα. Full AD+AS rune page για ADC here i come. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MeSiaSs Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Νομίζω πως θα αλλάξει και το (gold/10sec) αν δεν κάνω λάθος για να είναι τα support πιο ανταγωνιστικά κάτι τέτοιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aris1986 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Αντε ρε Riot ανοιξτε τα rankeddd...............! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koularasss Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 κατι επαθε στο dominion και τωρα τελευταια με βαζει με 1-2 diamond στην ομαδα μου με αποτελεσμα να εχουν και οι αλλοι και να ειμαι ψιλο αχρηστος και δεν εχει τοση πλακα,γιατι μου το κανουν αυτοοοοοοο???? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Τιποτα δεν επαθε, απλα αλλο το mmr στα ranked και αλλο το mmr στα normal. Μπορει ο αλλος να ειναι diamond στο soloq, αλλα στα normal να εχει ιδιο mmr με εναν bronze, αρα θα παιζουν μαζι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alchemist` Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Μπαίνουν όλοι νόρμαλ τώρα και δεν την παλέβει το match making... Μας βάζει σε νόρμαλ game με plat, diamond, bronze, plastic ή whatever... Άλλοι τρολλάρουν, άλλοι ρουλάρουν τα game... Ότι να 'ναι γενικώς... Τα χειρότερα μαζεμένα games σήμερα, από άποψη ποιότητας και entertainment, που έχω παίξει από το season 1... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dNt^ Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Μπαίνουν όλοι νόρμαλ τώρα και δεν την παλέβει το match making... Μας βάζει σε νόρμαλ game με plat, diamond, bronze, plastic ή whatever... Άλλοι τρολλάρουν, άλλοι ρουλάρουν τα game... Ότι να 'ναι γενικώς... Τα χειρότερα μαζεμένα games σήμερα, από άποψη ποιότητας και entertainment, που έχω παίξει τα από το season 1... Εγώ πάλι παίζω τα ωραία μου τα aram που και platinum να είναι ο άλλος δεν έχει και τόση σημασία 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις