Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Dakonblackblade

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 26,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

τελικα αυτο που ειχαν αναφερει οτι ο καθενας θα επιλεγει-κλειδωνει το lane που θελει να παιξει,θα το κανουν

σε αυτο το patch?ξερουμε;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ναι αυτο ειχαν πει οτι απλα αλλαγες θα κανουν , κυριως στα flat stat runes 

Για αυτο απορησα κι εγω

Το team builder αργει αρκετα ακομα , σιγουρα 2 μηνες μακρυα κ παραπανω possibly

Για σας,υπάρχει κάποιος που έχει account στο Pbe και δεν το θέλει?

Παρακαλώ αν έχετε και θέλετε να το δώσετε στειλτε μου pm

ένας φίλος που έπαιζε παλιά League και το σταμάτησε (χάρισε τον λογαριασμό του) ψάχνει για δωρεάν λογαριασμό. Υπάρχει κανένας που να μπορέσει να του χαρίσει λογαριασμό στον East? Απλά βαριέται την διαδικασία να παίξει πάλι ως τα 30lvl και να μαζέψει IP για runes. - http://www.insomnia.gr/classifieds/videogames/pc/208260-lol-account-east/

Ναι αυτο ειχαν πει οτι απλα αλλαγες θα κανουν , κυριως στα flat stat runes 

Για αυτο απορησα κι εγω

Το team builder αργει αρκετα ακομα , σιγουρα 2 μηνες μακρυα κ παραπανω possibly

Νομιζω ειχα διαβασει οτι θα βγαλουν και hybrid protection runes για να αυξηθουν οι επιλογες. Σιγουρα θα πειραξουν και magic res glyphs γιατι θελουν τα κιτρινα να ειναι συγκεκριμενα για αμυντικα και τα μπλε για utility.

Επισης θα αυξησουν τα base resists σε ολους τους champ για να μην ειναι πλεον υποχρεωτικο να εχεις αρμορ στα κιτρινα.

Full AD+AS rune page για ADC here i come.

κατι επαθε στο dominion και τωρα τελευταια με βαζει με 1-2 diamond στην ομαδα μου με αποτελεσμα να εχουν και οι αλλοι και να ειμαι ψιλο αχρηστος και δεν εχει τοση πλακα,γιατι μου το κανουν αυτοοοοοοο????

Τιποτα δεν επαθε, απλα αλλο το mmr στα ranked και αλλο το mmr στα normal. Μπορει ο αλλος να ειναι diamond στο soloq, αλλα στα normal να εχει ιδιο mmr με εναν bronze, αρα θα παιζουν μαζι.

Μπαίνουν όλοι νόρμαλ τώρα και δεν την παλέβει το match making... Μας βάζει σε νόρμαλ game με plat, diamond, bronze, plastic ή whatever... Άλλοι τρολλάρουν, άλλοι ρουλάρουν τα game... Ότι να 'ναι γενικώς... Τα χειρότερα μαζεμένα games σήμερα, από άποψη ποιότητας και entertainment, που έχω παίξει από το season 1...

• Like 1

Μπαίνουν όλοι νόρμαλ τώρα και δεν την παλέβει το match making... Μας βάζει σε νόρμαλ game με plat, diamond, bronze, plastic ή whatever... Άλλοι τρολλάρουν, άλλοι ρουλάρουν τα game... Ότι να 'ναι γενικώς... Τα χειρότερα μαζεμένα games σήμερα, από άποψη ποιότητας και entertainment, που έχω παίξει τα από το season 1...

Εγώ πάλι παίζω τα ωραία μου τα aram που και platinum να είναι ο άλλος δεν έχει και τόση σημασία :D

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...