kuzko21 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 εμενα ουτε τα γκειμς μου μηδενισαν (και στα δυο accounts) στο ιδιο division που ημουν ειμαι και στα δυο accounts ουτε κανα update μου εκανε... παντως banners kai badges πηρα. τι στον μπεο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Διαβασε μερικα ποστ πιο πισω, το εξηγησαν. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kuzko21 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 nvm , μου το εξηγησαν , δυστυχως δεν ειχα χρονο να διαβασω τι παιζει τις τελευταιες μερες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ssns Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 jungle elise runes?? Marks red attack speed seals armor glyphs magic res per lvl quints ability power ???? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hashashin Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Εμενα παντως το skin ηρθε.Ωραιο ειναι... Btw η Elise τοπ ειναι πια δυνατο pick ή πλεον μονο ζουγκλα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore1 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Μιας και δεν προκειται να παιξεις ranked(αρα μιλαμε για Normals)ξεκινα τα πειραματα σε Runes/Masteries θα ελεγα Εμενα παντως το skin ηρθε.Ωραιο ειναι... Btw η Elise τοπ ειναι πια δυνατο pick ή πλεον μονο ζουγκλα? Καλα και Mid καποιοι παιζουν Elise(μεχρι και Support την εχω δει να παιζουν)αρα παιξε μερικα παιχνιδια σε διαφορετικους ρολους και βλεπεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Εμενα παντως το skin ηρθε.Ωραιο ειναι... Btw η Elise τοπ ειναι πια δυνατο pick ή πλεον μονο ζουγκλα? Εχει φαει πολλα nerfs στα mana costs της οπως και στο poke της οποτε ναι κυριως jungle πλεον Εχει μερικα καλα matchups μεν αλλα δεν ειναι οπως παλια Για jungling runes Hybrid Pen Marks Armor κιτρινα με mr glyphs MS Quints Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pipiris Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Αμα δεν μπειτε στο silver i με +20 νικες απο τις ηττες σας δεν θα μπορεσετε να κανετε τιποτα Ναι αν εχεις 500+ranked αυτη τη σεζον ισως να ισχυει. Μη τα βαζετε σε ενα καλουπι λες και για ολους ιδια ειναι. Εγω μπηκα S1 με 7/3 ranked και μου πηρε 5 παιχνιδια να φτασω προμο γιατι μου εδινε ~35lp στη νικη και εχασα 5 στη μια ηττα που εκανα. Αλλα ισχυουν για αυτους με 500 ranked, αλλα για αυτους που εχουν εχουν 200 και αλλα για αυτους με 50. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOCRATIS1000 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Δεν εχει γινει ακομα πατς ./Πηρα βεβαια τα rewards,ποιο σκιν κερδιζω να δω αν μου το εστειλαν? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
klainmaingr Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Victorious elise. Το πήρες ψιλοστάνταρ. Όλοι τα έχουν κανονικά απο το πρωί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOCRATIS1000 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Οντως,ωρα να μαθω να παιζω elise....Δεν ειχα καν τον παικτη, Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nasos o psaras Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 οι αλλαγες εγιναν η μονο τα rewards? ποτε θα τις κανουν? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Μονο τα rewards σημερα Patches κτλ μεσα στη βδομαδα λογικα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nasos o psaras Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 ποιο πολυ τις αλλαγες ηθελα να δω παρα τα rewards Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultralisk Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 καινούρια runes θα υπάρξουν άμεσα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις