Dakonblackblade Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Πετάω rage και φεύγω: ποσο εκνευριστικός που'ναι ο Twitch. ΠΟΣΟ. Πλάκα κάνεις. Βασικά έκανα και ένα punish στο tribunal τον Orcompekris. Κρίμα το παιδί , με κάποιους τον είχαμε πετύχει.
klainmaingr Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Πετάω rage και φεύγω: ποσο εκνευριστικός που'ναι ο Twitch. ΠΟΣΟ. Αν μπείς στον κόπο να πάρεις κάνα oracle ή κάνα pink ward είναι κινητό gold. Αλλα παρόλα τα nerf που έχει φάει ένας ΚΑΛΟΣ twitch με έναν μέτριο αντίπαλο μπορεί να κάνει πανηγύρι αν έχει ένα καλούτσικο support απο το team. Το ίδιο και η eve. Γενικά μπορεί πλέον να θεωρούνται non viable αλλα στα περισσότερα random games κανείς δεν πρόκειται να πάρει pinks/oracle οπότε ναι μπορούν να feedαριστούν στο άπειρο.
Tobajara Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Ποιά reports λαμβάνονται υπόψην στο tribunal? Τι πρέπει να γράφουμε ώστε όντως να το διαβάσει κάποιος και να τον τιμωρήσει τον κ@##%@!η? Twich και Eve βλέπω πια πάρα πολύ σπάνια, δεν είναι σε καμία αυτό που ήταν κάποτε. Ο Talon μάλλον ήρθε για να μείνει, αποτελεσματικός χαρακτήρας. Σε άλλα νέα, το τρενάκι του τρόμου που λέγεται normal games είναι σε καθοδική φάση. Μετά από μερικά σερί που με είχαν στείλει στις +15 νίκες έχω πέσει στις +9 με πραγματικά απάλευτα παιχνίδια. Όσο και αν προσπαθείς να παίζεις μόνο όταν κάνεις invite 2 - 3 ακόμα άτομα, αρκεί ένας κόπανος να σε στείλει στον αγύριστο. Κερασάκι στην τπύρτα χτεσινό ματς όπου άχρηστη Akali κάνει αποτυχημένες επιθέσεις στο laning συνέχεια. Της λέω να παίξει άμυνα και μου πετάει το θεϊκό "what do you think I'm doing? First time Akali, I'm just trying to stay alive". Πέρασε όλο το παιχνίδι μαθαίνοντας να χρησιμοποιεί το invisibility ring και κλέβοντας kills. Το συγκεκριμένο το χάσαμε σε 56 λεπτά με σκορ 73 - 80 νομίζω (πολύ αίμα), ήταν ΤΕΛΕΙΩΣ άτεχνο και από τις δύο ομάδες και από τα δικά μας deaths εγώ είχα τα 8. Κάπου εκεί άρχισα να ψάχνω τα χάπια και το ουίσκι...
Dakonblackblade Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Αν είχα ένα ευρώ για κάθε τέτοιο ποστ.
Zahariel Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Μαζι τον ειχαμε πετυχει. Εγω αν ειχα ενα ευρω για καθε τετοιο game που εχω παιξει :/
bonge Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Μαζι τον ειχαμε πετυχει. Εγω αν ειχα ενα ευρω για καθε τετοιο game που εχω παιξει :/ παντως απο εκει που κραζαμε το παιχνιδι και την ισορροπια που δεν υπηρχε στους χαρακτηρες αρχισαμε να κραζουμε το community! προοδευουμε! παντα κατι θα υπαρχει να τρογωμαστε και αν δεν υπαρχει θα τρογωμαστε με τα ρουχα μας! περα απο την πλακα εχω σπασει ηδη ενα ποντικι απο τα νευρα μου αλλα δεν μου φταινε οι αλλοι φταιω εγω που μπαινω με το καθε λογης νουμπιδιο! αφου μας χαλαει ας το κοψουμε...αλλα πως? αν καποιος τα καταφερει ας μας πει την συνταγη! 23 ετων γαιδουρι να παιζω παιχνιδακια! xD xD xD
Zahariel Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 E απλα το κοβεις, δεν εχει αλλο Εγω απλα νμζ οτι θα παιζω μονο premade 5αδες πια, δεν παλευεται αλλο αυτο.
Erwdios Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 23 ετων γαιδουρι να παιζω παιχνιδακια! xD xD xD Καλά, εγώ είμαι 30 σχεδόν και δεν σκοπεύω να σταματήσω σύντομα. Ίσως σε 50 χρόνια.
hashashin Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Αυτες τις μερες παιζω Corki και μου αρεσει πολυ αλλα εχω μια απορια?Manamune του φτιαχνω ή οχι?
SOCRATIS1000 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Μολις τελειωσα game 28-8-13 με καταρινα.Τι πορωση παικτρια ειναι.Το θεμα ειναι οτι αν οι αντιπαλοι ομαδα εχει μπολικους stunners εισαι αχρηστος..
Zahariel Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Nαι στο manamune στο Κορκι! Ναι στη Καταρινα απο αποψη διασκεδασης. Εγω τελευταια οταν θελω να γουσταρω παιζω Poppy. Δεν τελειωνω game με λιγοτερα απο 20 kill.
grouspen Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 απάλευτες οι τελευταίες μέρες.... περιμένω να ανοίξουν τα σχολεία μπας και φτιάξει λίγο η κατάσταση....
SOCRATIS1000 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Nαι στο manamune στο Κορκι! Ναι στη Καταρινα απο αποψη διασκεδασης. Εγω τελευταια οταν θελω να γουσταρω παιζω Poppy. Δεν τελειωνω game με λιγοτερα απο 20 kill. Αυτο που λες.Μαλλον περισσοτερο διασκεδασης,αν και βοηθαει τρελαλα με το damage στην ομαδα,δεν μπορεις να την απρεις σε ενα ranked ,καθως οι ανιπαλοι θα ξερουν να την σταματησουν[και ειναι ευκολο].
Zimbroghie Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Sion ad με Bloodthirster.....Ανάβεις E και δεν το κλείνεις ποτέ!!!Και κόβει πολύ ad o Sion!!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις