loubas Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 Καλησπέρα, Θέλω τα φώτα σας σχετικά με την εγκατάσταση πριζών τηλεφώνου στο σπίτι μου. Σήμερα ήρθε ο οτέ και εγκατέστησε τη γραμμή κανονικά σε μια πρίζα, στην οποία δουλεύει κανονικά και το τηλέφωνο και το adsl εάν βάλω το modem. Το σπίτι έχει άλλα δύο δωμάτια με δυο πρίζες τηλεφώνου όπου προσπαθώ να τις εγκαταστήσω και δεν μπορώ. (ο ηλεκτρολογος δεν ηξερε να τις βάλει γιατι οταν ηρθε δεν υπήρχε η γραμμή του οτε λεει) Τέλοσπαντων προσπαθώ να τις βάλω μόνος μου. Η κεντρική πρίζα που δουλεύει κανονικά έχει δύο κόκκινα και δυο μπλέ καλώδια, όπου το ένα ζεύγος (μλπέ-κόκκινο) είναι συνδεδεμένο στη πρίζα ενώ το άλλο αιωρείται. Στις άλλες δυο πρίζες που προσπαθώ να βάλω, υπάρχουν 4 καλώδια με χρώματα μπλε, κόκκινο, πορτοκαλί και άσπρο (και ενα γυμνό καλώδιο). Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει για το πως θα τις συνδέσω επειδη δεν τα έχω καταφέρει μέχρι τώρα?? Ευχαρίστώ πολύ
Alexis Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 αν δε δουλεβουν το πιο πιθανο ειναι πως δεν εχουν συνδεθει οι αλλες πριζες με αυτη που εχει ηδη σημα μια και ο ηλεκτρολογος δεν ηξερε να τις βάλει γιατι οταν ηρθε δεν υπήρχε η γραμμή του οτε.
nick#18 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 υποψιν...δες πια καλωδια πανε στα 2 μεσαια συρματακια της μπριζας...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.