Προς το περιεχόμενο

Xtreamer (Media Player & Streamer)

vardaloupas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Το έχω αγοράσει εδώ κ καμιά 15αριά μέρες και είμαι πολύ ευχαριστημένος, παίζει ότι έχω δοκιμάσει, το καλύτερο πιστεύω για τα λεφτά ποίου έχει. Περιμένω να γίνει βελτιώσει στο torrent client και θα είναι τέλειο :rolleyes:

Δημοσ.

Το αγόρασα και εγώ μια εβδομάδα τώρα και είναι ΑΨΟΓΟ!! (έρχομαι απο το WD το πρώτο και η διαφορά είναι τεράστια). Εκτός απο το να παίζει ταινίες, έχει πάρα πολλές επιλογές, όπως να γίνει NAS server, FTP server και ακόμα πολλά που δεν τα έχω κοιτάξει ... γιατί το έχω συνδέσει με έναν NAS server εξωτερικό που έχω και τα βλέπω όλα δικτυακά :)

Έχει επιλογή να μεγαλώνεις On-the-fly όσο θες τους υπότιτλους, να τους μετακινείς όπου θες στην οθόνη, να τους αλλάζεις χρώμα κτλ. Εκτός απο το να το συνδέσεις με καλώδιο, μπορείς να το συνδέσεις ακόμα και με μια usb wireless κεραία που είχε. Μέχρι τώρα έχει παίξει το ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ του έχω βάλει (είτε είναι 720 είτε 1080i/p).

Με άψογη υποστήριξη firmware που συνέχεια διορθώνει και κάτι (το τελευταίο Update πρόσθεσε internet radio stations).

ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ευχαριστημένος μέχρι τώρα. :)

P.s. Απο το Mediamarkt το πήρα στα 139 ευρώ.

Δημοσ.

ρε παιδια....

Για πείτε και σε μένα τον ασχετο...πως στο καλο δουλευουν αυτα?

δηλαδη ,εξηγουμε, κατεβαζω μια ταινια στο pc ,μετα τι κανω? την αντιγραφω στο xtreamer για να την δώ? ή μπορώ να την αποθηκέυσω κατευθειαν στον σκληρο του xtreamer την ωρα που την κατεβαζω?

δουλευει και σαν δικτυακός δίσκος? αν ναι τοτε λογικα μπορω να κανω το δευτερο ετσι δεν είναι?

μην με παρετε με τισ πέτρες αν λέω λαλακίες.....:-D

Δημοσ.

Είναι πολύ καλό!το μόνο που δεν έχω κατορθώσει είναι να βλέπω τις ταινίες που έχω στο PC δικτυακα! Τις βλέπω μόνο με UpNp.καμμια βοήθεια βρε παιδιά;

Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app

• 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

Με δικιά μου κεραία για σύνδεση στο ίντερνετ μπορεί να συνδεθεί;έχω ενα usb stick LevelOne στο μπαλκόνι για να πιάνει το ρούτερ..ή το συγκεκριμένο δουλεύει μονο με τη δικιά του κεραία;

Απο ραδιοφωνικούς σταθμούς τι πιάνει;έχει προκαθορισμένους ή μπορείς να του δώσεις συγκεκριμένο?

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Απο ραδιοφωνικούς σταθμούς τι πιάνει;έχει προκαθορισμένους ή μπορείς να του δώσεις συγκεκριμένο?

Από ότι είδα στο σάιτ έχει βγει μια αναβάθμιση που του περνάς και έει 160+ ελληνικούς σταθμούς

Δημοσ.

Από ότι είδα στο σάιτ έχει βγει μια αναβάθμιση που του περνάς και έει 160+ ελληνικούς σταθμούς

Δημοσ.
Είναι πολύ καλό!το μόνο που δεν έχω κατορθώσει είναι να βλέπω τις ταινίες που έχω στο PC δικτυακα! Τις βλέπω μόνο με UpNp.καμμια βοήθεια βρε παιδιά;

Όταν λες με UpNp τί εννοείς ?? Δηλαδή συνδέοντας το με lan δεν μπορείς να κάνεις streaming ?

Δημοσ.

Όταν λες με UpNp τί εννοείς ?? Δηλαδή συνδέοντας το με lan δεν μπορείς να κάνεις streaming ?

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Παιδια δηλαδη εγω που σκεφτομαι να το αγορασω(μεταξυ wd Hdlive kai acryan) αξιζει τον κοπο>?Απλα δε βλεπω να υπαρχει διαθεσιμοτητα πουθενα και θα χρειαστει να περιμενω λιγο.Ακομα και το site λεει αποστολη απο Οκτωβριο.Να υποθεσω οτι περυσι τετοια εποχη ηταν διαθεσιμο παντου σωστα?

Κεραια εχει μεσα ή θα χρειαστει να αγορασω?Επειδη η κεραια του κοστιζει γυρω στα 40 ε(multirama) κανει κεραια του εμποριου?

Και απο εγγυηση τι γινεται?

Δημοσ.
Παιδια δηλαδη εγω που σκεφτομαι να το αγορασω(μεταξυ wd Hdlive kai acryan) αξιζει τον κοπο>?Απλα δε βλεπω να υπαρχει διαθεσιμοτητα πουθενα και θα χρειαστει να περιμενω λιγο.Ακομα και το site λεει αποστολη απο Οκτωβριο.Να υποθεσω οτι περυσι τετοια εποχη ηταν διαθεσιμο παντου σωστα?

Κεραια εχει μεσα ή θα χρειαστει να αγορασω?Επειδη η κεραια του κοστιζει γυρω στα 40 ε(multirama) κανει κεραια του εμποριου?

Και απο εγγυηση τι γινεται?

Πρίν απο κανα μήνα είχα δει αρκετά κομμάτια στο Saturn Γέρακα.Για το θέμα της κεραίας δεν νομίζω οτι είναι συμβατό με κάποια του εμπορίου.Πάντως οι συσκευασίες που έφεραν για Ελλάδα είχαν και την κεραία μέσα σαν δώρο(το τσεκάρεις και εκείνη την ωρα στο κατάστημα);)

Δημοσ.

Τωρα ομως δεν υπαρχει πουθενα και δεν παιζει αντικαταβολη(μια και δεν μενω αθηνα)>.Λογικα υπαρχει ελλειψη παντου.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...