DDoS Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2009 Απο προσωπικη πειρα παντως, διαβαζοντας καποια βιβλια δεν θα εχει καν τη δυνατοτητα να ξεκινησει να στησει εναν SBS. Δλδ υπαρχει σε καποιο βιβλιο παραγραφος για το πως στηνεις εναν controller σε hp ή IBM? Πιστευω οτι διαβαζοντας ενα βιβλιο δεν θα καταλαβει απολυτως τπτ και θα τα παρατησει αμεσως
nske Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2009 (επεξεργασμένο) Η αλήθεια είναι ότι τα Windows προσπαθούν να κάνουν πολλά περίπλοκα πράγματα απλά, με αποτέλεσμα ένας sysadmin που δεν έχει ενδιαφέρον να μάθει περισσότερα πράγματα από όσα φαίνεται ότι χρειάζονται για "να κάνει τη δουλειά του" (sic), να έχει σοβαρές ελλείψεις σε γνώσεις οι οποίες είναι από απλά χρήσιμες ως απαραίτητες. Βέβαια και πολλές "enterprise", "server oriented" διανομές Linux, υιοθετούν επίσης λογική black-box, επενδύοντας σε αφαιρετικά interfaces και ρίχνοντας τον διαχειριστή στην παγίδα να νομίζει ότι δε χρειάζεται να εξοικειωθεί με τεχνικές λεπτομέρειες -και βρίσκω ότι αυτές οι διανομές κάνουν πολύ χειρότερη δουλειά σε αυτό, απ' ότι τα Windows. Πρώτα απ' όλα είναι στον άνθρωπο το αν του αρκεί να εφαρμόζει πράγματα χωρίς να κατανοεί τον τρόπο λειτουργίας τους, όμως, αφενός θεωρώ ότι στα Unix-Like λειτουργικά γενικά ευδοκιμεί/επιβιώνει δυσκολότερα η άγνοια εξαιτίας της φιλοσοφίας τους, και αφετέρου -αν και δε μου αρέσουν οι γενικεύσεις-, έχω παρατηρήσει πρακτικά ότι όσοι έχουν ασχοληθεί αποκλειστικά με Windows κατά κανόνα έχουν σε μεγαλύτερο βαθμό σύγχυση σε τεχνικά ζητήματα. Επεξ/σία 5 Οκτωβρίου 2009 από nske
Bspus Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2009 Για windoze μιλαμε αν καταλαβες.Και για εταιρικα δικτυα.Δηλ. θες να μας πεις οτι ενας μαθητης Δημοτικου θα τα βρει μπαστουνια να στησει SBS?! Eπαναλαμβανω για windoze μιλαμε.. Ε αφου μιλαμε για windoze, τα οποια χρησιμοποιουν μονο καθυστερημενοι χρηστες και δευτεροκλασατοι αταλαντοι πληροφορηκαριοι δικιο θα εχεις. Τελικα απατη ειναι οι πιστοποιησεις της M$. Αφου πολλαπλες επιλογες ειναι. Πρεπει να τα δινουμε στα παιδια του δημοτικου για προθερμανση για το μαθημα της πληροφορικης στο λυκειο. Αλλα και της oracle οι πιστοποιησεις αχρηστες ειναι. Εστησα τις προαλλες τη 10g στο σπιτι μου με το wizard στα Windoze. Δουλευει. Ας γραφω στο βιογραφικο μου οτι ειμαι και Oracle Admin. Χρειαζεται να ξερω παραπανω? Αφου δουλευει ΟΚ για ενα χρηστη υποθετω θα δουλευει το ιδιο καλα και για 500.
skipper1967 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Παιδιά, λοιπόν έχω αρκετές γνώσεις περί δικτύων και μερικές πιστοποίήσεις cisco. θέλοντας να αλλάξω λίγο και να εμπλουτίσω και διευρύνω τις γνώσεις μου σαν 'δικτυάς' σχέφτομαι να μάθω πως στ'ηνουμε διάφορους servers. Για αυτό το λόγο ψάχνω καλά βιβλία για ΑΡΧΑΡΙΟΥΣ (μιας και δεν έχω ιδέα από το θέμα) που ίσως μπορούν να οδηγήσουν και σε κάποια πιστοποίηση που τυχόν να υπάρχει ωστέ να μπει και σε κανένα βιογραφικό. Έχει κανείς καμμιά πρόταση; http://www.systemplus.gr/windowsserver2008/ Ίσως οι καλύτεροι...
Adrianiotis Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Καλησπέρα σας, Γενικά αξίζουν οι πιστοποιήσεις της Microsoft? Προβληματίζομαι στο ποια πιστοποιήση θα κάνω και θέλω να είμαι όσο πιο σίγουρος γίνεται. Δε λέω ότι αν πάρω μια πιστοποίηση θα βρω και δουλειά, αλλά αυτό που θα κάνω θέλω να αξίζει τον κόπο. Ευχαριστώ
spacemonkey Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Με ποια πιστοποιηση της Microsoft ξεκιναει καποιος για πρωτη φορα σε servers η cloud? Ευχαριστω πολυ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα