Psyx Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 μπορει να εξηγησει καποιος απλα πως γινεται αυτο; http://blog.ted.com/2009/08/wireless_electr.php
panoramix222000 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 Γνωρίζει κανείς αν έχει σχέση με αυτό εδώ????
21century Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 Πανακριβη η νεα τεχνολογια αλλα ανοιγει τον δρομο για εφαρμογη της σε ολους τους κατασκευαστες, απο εκει και περα νομιζω οτι σημασια εχει το γεγονος οτι πλεον τα παντα ειναι ασυρματα...
mimidon Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 Άτιμη DELL το έκανες το θαυματάκι σου.. Επιτέλους, κάτι νέο και επαναστατικό που να αξίζει και τα λεφτά του..!
Physics_Rulez Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 Έχει ξεφύγει πραγματικά η DELL. Τέλεια εγγύηση, πολύ καλές κατασκευές, καλές τιμές (το συγκεκριμένο είναι ακόμη ακριβό βέβαια..), ωραίο design και πρωτοπορία!
Psyx Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 Έχει ξεφύγει πραγματικά η DELL. Τέλεια εγγύηση, πολύ καλές κατασκευές, καλές τιμές (το συγκεκριμένο είναι ακόμη ακριβό βέβαια..), ωραίο design και πρωτοπορία! και που να δεις κάτι -30% και -40% που κάνει σε desktop/laptop/servers για παραγγελίες από μεγάλους πελάτες... θα ξεφύγεις με τις τιμές... αλλά μόνο και μόνο το 3yr NBD on-site ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ, δε θες κάτι άλλο... να μην μιλήσω για το 5yr 4-hour on-site για blade κλπ...
skiabox Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 είναι super ultra low voltage...αρκετά χαμηλή κατανάλωση με πάρα πολύ καλύτερες επιδόσεις από Atom (ειδικά οι dual core) Development με visual studio μπορεις να κανεις αραγε?
dimitris2006 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 έχει προστεθεί στο αρχικό κείμενο βίντεο με το λάπτοπ σε λειτουργία
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 Development με visual studio μπορεις να κανεις αραγε? ψάξε benchmarks και σύγκρινε...
Pantelwolf Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 Είμαι ο μόνος που σκέφτεται οτι πάνω που βάλαμε το energy efficience σε υψηλή προτεραιότητα ξαναμπαίνουμε στο τριπάκι της σπατάλης? Ναι καλησπέρα θέλω ένα σύστημα για να φορτίζω το κινητό μου ασύρματα και έναν υποσταθμό της ΔΕΗ για να το καλύψει.
Exoskeletor Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 θελω σε 2 χρονια να πηγιανω για καφε και στο τραπεζακι που θα αφηνω το κιηντο να φορτιζει κιολας
serbabis Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Τι ασύρματη φόρτιση ρε παιδιά? Tesla φάση? Μάλλον η Dell τον είχε μπάρμπα χαχαχαχαχαχαχα!!! Έχω δεί και φορτιστή κινητών αλλά Τέσλα (ασύρματο ντε!!!)
michael92 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Μάλλον η Dell τον είχε μπάρμπα χαχαχαχαχαχαχα!!! Έχω δεί και φορτιστή κινητών αλλά Τέσλα (ασύρματο ντε!!!) http://www.powermat.com/
johnbond Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Τι wireless; Μας δουλεύουν; Μπορεί κυριολεκτικά να είναι ασύρματη η φόρτιση αφού δεν έχει καλώδια ,αλλά απο τη στιγμή που πρέπει να το βάλεις πάνω στη βάση παύει να είναι καινοτομία..Έτσι φόρτιζε και το ppc μου πριν δέκα χρόνια..Και αυτό wireless ήταν;Αν και εδώ που τα λέμε μακάρι να μην βγεί ποτέ το πραγματικό wireless ρεύμα γιατί θα πάθουμε όλοι καρκίνο..Δε μας φτάνανε τα wifi που μας έχουν βάλει...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα