Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πανακριβη η νεα τεχνολογια αλλα ανοιγει τον δρομο για εφαρμογη της σε ολους τους κατασκευαστες, απο εκει και περα νομιζω οτι σημασια εχει το γεγονος οτι πλεον τα παντα ειναι ασυρματα...

Δημοσ.

Άτιμη DELL το έκανες το θαυματάκι σου.. Επιτέλους, κάτι νέο και επαναστατικό που να αξίζει και τα λεφτά του..!

Δημοσ.

Έχει ξεφύγει πραγματικά η DELL. Τέλεια εγγύηση, πολύ καλές κατασκευές, καλές τιμές (το συγκεκριμένο είναι ακόμη ακριβό βέβαια..), ωραίο design και πρωτοπορία!

Δημοσ.
Έχει ξεφύγει πραγματικά η DELL. Τέλεια εγγύηση, πολύ καλές κατασκευές, καλές τιμές (το συγκεκριμένο είναι ακόμη ακριβό βέβαια..), ωραίο design και πρωτοπορία!

και που να δεις κάτι -30% και -40% που κάνει σε desktop/laptop/servers για παραγγελίες

από μεγάλους πελάτες... θα ξεφύγεις με τις τιμές... αλλά μόνο και μόνο το 3yr NBD

on-site ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ, δε θες κάτι άλλο... να μην μιλήσω για το 5yr 4-hour on-site για

blade κλπ... :P

Δημοσ.
είναι super ultra low voltage...αρκετά χαμηλή κατανάλωση με πάρα πολύ καλύτερες επιδόσεις από Atom (ειδικά οι dual core)

Development με visual studio μπορεις να κανεις αραγε?

• Super Moderators
Δημοσ.
Development με visual studio μπορεις να κανεις αραγε?

ψάξε benchmarks και σύγκρινε...

Δημοσ.

Είμαι ο μόνος που σκέφτεται οτι πάνω που βάλαμε το energy efficience σε υψηλή προτεραιότητα ξαναμπαίνουμε στο τριπάκι της σπατάλης?

Ναι καλησπέρα θέλω ένα σύστημα για να φορτίζω το κινητό μου ασύρματα και έναν υποσταθμό της ΔΕΗ για να το καλύψει.

Δημοσ.
Τι ασύρματη φόρτιση ρε παιδιά? Tesla φάση?

Μάλλον η Dell τον είχε μπάρμπα χαχαχαχαχαχαχα!!!

Έχω δεί και φορτιστή κινητών αλλά Τέσλα (ασύρματο ντε!!!)

Δημοσ.

Τι wireless; Μας δουλεύουν; Μπορεί κυριολεκτικά να είναι ασύρματη η φόρτιση αφού δεν έχει καλώδια ,αλλά απο τη στιγμή που πρέπει να το βάλεις πάνω στη βάση παύει να είναι καινοτομία..Έτσι φόρτιζε και το ppc μου πριν δέκα χρόνια..Και αυτό wireless ήταν;Αν και εδώ που τα λέμε μακάρι να μην βγεί ποτέ το πραγματικό wireless ρεύμα γιατί θα πάθουμε όλοι καρκίνο..Δε μας φτάνανε τα wifi που μας έχουν βάλει...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...