Monster15184 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 Γεια σας Το προβλημα που εχω ειναι το εξης θαλω τα δεδομενα που μου στελνουν μεσω bluetooth να αποθηκευωνται κατευθειαν στην καρτα μνημης και οχι στην συσκευη. Γνωριζει καποιος το τροπο που μπορει να εφαρμοστει αυτη η δυνατοτητα μεσω ρυθμησεων ή καποιου προγραμματος. Ευχαριστω
Moderators stormrain Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 Γεια σας Το προβλημα που εχω ειναι το εξης θαλω τα δεδομενα που μου στελνουν μεσω bluetooth να αποθηκευωνται κατευθειαν στην καρτα μνημης και οχι στην συσκευη. Γνωριζει καποιος το τροπο που μπορει να εφαρμοστει αυτη η δυνατοτητα μεσω ρυθμησεων ή καποιου προγραμματος. Ευχαριστω Θα πας Ρυθμισεις-->Συνδεσεις--> Bluetooth--> Μεταφορα Αρχειων και απο εκει θα κανεις αυτο που θελεις
Monster15184 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 Eκανα αυτο που ειπες αλλα δεν εχει πουθενα αυτο Μεταφορα αρχειων οι Επιλογες που μου βγαζει ειναι οι εξης : 1. συσκευες, 2.λειτοργια, 3. θυρες com, 4. ασφαλεια, 5. ληξη χρονου ορατοτητας, 6. προφιλ και 7 προσβαση στην σιμ.
Moderators stormrain Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 Χμμμ στο TP2 εχει την επιλογη που σου ειπα και υπεθεσα πως ειναι η ιδια σε ολα τα 6.1.
Monster15184 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 Μηπως καποιος κατοχος του HTC touch diamond 2 γνωριζει σχετικα με το συγκεκριμενο θεμα ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 01:31 ---------- Ο επιμενων νικα λοιπον εψαξα και βρηκα το συγκεκριμενο προγραμματακη το οποιο τα αποθηκευει στην καρτα μνημης και λεγεται hc4_inbox_03.cab
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.