Προς το περιεχόμενο

HtC Touch diamond bluetooth

Monster15184

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας

Το προβλημα που εχω ειναι το εξης θαλω τα δεδομενα που μου στελνουν μεσω bluetooth να αποθηκευωνται κατευθειαν στην καρτα μνημης και οχι στην συσκευη. Γνωριζει καποιος το τροπο που μπορει να εφαρμοστει αυτη η δυνατοτητα μεσω ρυθμησεων ή καποιου προγραμματος.

Ευχαριστω

• Moderators
Δημοσ.
Γεια σας

Το προβλημα που εχω ειναι το εξης θαλω τα δεδομενα που μου στελνουν μεσω bluetooth να αποθηκευωνται κατευθειαν στην καρτα μνημης και οχι στην συσκευη. Γνωριζει καποιος το τροπο που μπορει να εφαρμοστει αυτη η δυνατοτητα μεσω ρυθμησεων ή καποιου προγραμματος.

Ευχαριστω

Θα πας

Ρυθμισεις-->Συνδεσεις--> Bluetooth--> Μεταφορα Αρχειων και απο εκει θα κανεις αυτο που θελεις :)

Δημοσ.

Eκανα αυτο που ειπες αλλα δεν εχει πουθενα αυτο Μεταφορα αρχειων οι Επιλογες που μου βγαζει ειναι οι εξης : 1. συσκευες, 2.λειτοργια, 3. θυρες com, 4. ασφαλεια, 5. ληξη χρονου ορατοτητας, 6. προφιλ και 7 προσβαση στην σιμ.

Δημοσ.

Μηπως καποιος κατοχος του HTC touch diamond 2 γνωριζει σχετικα με το συγκεκριμενο θεμα

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 01:31 ----------

Ο επιμενων νικα λοιπον εψαξα και βρηκα το συγκεκριμενο προγραμματακη το οποιο τα αποθηκευει στην καρτα μνημης και λεγεται hc4_inbox_03.cab

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...