onty Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 Χαιρετω την παρεα.. Ρε μαγκες πηρα τις προαλλες αυτη την οθονη http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.168061 και την συνδεσα στο λαπτοπ μου με d-sub αφου δεν ειχα καλωδιο hdmi..και τωρα που αγορασα καλωδιο παιχτηκε μαλ@κι@.. συνδεω κανονικα το καλωδιο με την hdmi θυρα του λαπτοπ ομως δεν μπορω να το συνδεσω στον ανταπτορα που εχω βαλει στην οθονη επειδη ειναι πολυ μεγαλος και δεν χωραει να κουμπωσει το καλωδιο.. ειμαι τοσο νευριασμενος που δεν μου ερχεται καμια ιδεα...γιαυτο οποιος εχει να προτεινει κατι ..θα το εκτειμουσα δεοντος
Super Moderators Thresh Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 πάρε dvi to hdmi καλώδιο
cabdik Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 το μονιτορ εχει d-sub + dvi. το λαπτοπ τι εξοδους εχει?
onty Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 Σαν αυτο http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.752023 λες ? Τσαμπα τα 30 Ε για αυτο που πηρα ??? Το λαπτοπ εχει d-sub k hdmi
Super Moderators Thresh Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 έπρεπε να checkάρεις πρώτα αν χώραγε ο adaptor και ύστερα να αγόραζες καλώδιο... πάντως δεν καταλαβαίνω γιατί δεν χωράει ο dvi to hdmi adaptor, χρησιμοποιείς και άλλη σύνδεση ταυτόχρονα? λογικά πρέπει να έχει αρκετό χώρο πίσω από την οθόνη για να χωρέσει...
onty Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 Δεν με καταλαβες...ο ανταπτορας χωραει..το καλωδιο hdmi δεν χωραει να κουμπωσει πανω στον ανταπτορα..βρισκει πανω στο πλαστικο της οθονης..επρεπε να παρω μια οθονη με μανισιο hdmi ...οποτε το θεμα μου αλλαζει σε 'πωλειται η οθονη μου '
Super Moderators Thresh Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 τι να σου πω, ότι νομίζεις...πιστεύω ότι πιο φτηνά θα σου έρθει να πουλήσεις το HDMI που πήρες και να αγοράσεις dvi to hdmi από ότι να πουλήσεις την οθόνη και να αγοράσεις καινούρια
onty Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 Οκ ρε ευχαριστω.. θα δω να πουλησω αυτο το καλωδιο κ να τσιμπησω ενα αλλο..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.