geomeliss Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 Γεια σας παιδιά έχω ένα πρόβλημα με μια ιστοσελίδα... προσπαθώ να μπώ στο log in για να αλλάξω περιεχόμενο και μου βγάζει το ακόλουθο μύνημα: Warning: mysql_connect() [function.mysql-connect]: Access denied for user 'apache'@'localhost' (using password: NO) in /var/www/vhosts/anacogroup.gr/httpdocs/libs/adodb/drivers/adodb-mysql.inc.php on line 363 Connection failed Μήπως ξέρει κανείς τι μπορέι να φταιει? Δεν έχω πειράξει κάτι στα αρχεά του site , έγινε ξεφνικά , και η εταιρία που το φιλοξενεί λέει οτι δεν είναι θέμα hosting...
zipos Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 Ψάξε το σημείο του κώδικα που κάνει το connect με την βάση και επιβεβαιώσου ότι τα στοιχεία είναι τα σωστά. Πολλές φορές μετά από update συμβαίνει να ξεχάσει κανείς να αλλάξει τις ρυθμίσεις που είχε στη δοκιμαστική σελίδα πριν τα ανεβάσει στον σερβερ.
TheMagician Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 αν τα στοιχεια χρηστη και κωδικου ειναι σωστα δες αν ο χρηστης εχει προσβαση απο localhost και απο αλλου %
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.