sargos Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2005 Dokimase na allaxeis dashboard, baltou ena Evolution-X... ektos ean o skliros sou einai tiga, kai tote einai fisiologiko.
1Mbitmx Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2005 Εχώ δοκιμάσει διάφορα dashboard (Evo-x, Unleash ktl) αλλά σε όλα το ίδιο πρόβλημα έχω. Ο δίσκος είναι παρθένος ακόμα.
Daredevil Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2005 ahm ti router exeis? mhpws exei balei kapoio restriction sthn taxythta? h an einai wireless exei alla3ei mode?
1Mbitmx Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2005 To modem είναι το τελευταίο στην σελίδα.Δεν νομίζω να του έχω βάλει κανέναν περιορισμό αλλά για να είμαι και σίγουρος μου λες ποιά είναι η επιλογή σε διάφορα routers.
Daredevil Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2005 koita3e na deis se ti mode to xeis balei kai fonthse na einai se 100mbps full duplex. koita basika to problem 8a einai apo to router mias kai anaferies oti egine meta to upgrade pou tou ekanes opote tsekare oles tis ry8miseis tou router h kane ena reset to factory defaults kai 3anary8mise to den mporw na 3erw apo dw ti einai akribws
1Mbitmx Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2005 Δυστυχώς δεν γίνεται τιπότα, όποια ρύθμιση και να αλλάξω η ταχύτητα μένει η ίδια, μέχρι και άλλο καλώδιο δοκίμασα. Τεσπα θα δοκιμάσω αύριο με καθαρότερο μυαλό.
Daredevil Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2005 e koita kane ena downgrade sto firmwarte pali, h dokimase na to syndeseis xwris to router kai 3anatsekare
1Mbitmx Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2005 Τελικά ένα φορμάτ μπορεί να σώσει την κατάσταση. Τώρα που έβαλα τα προγράμματα παρατήρησα ότι το FileZilla δουλεύει καλύτερα από το FlashFxp και όχι μόνο με το xbox. Thanx σε όσους ενδιαφέρθηκαν.
1Mbitmx Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2005 Άλλο ένα πρόβλημα μου παρουσιάστηκε και θέλω τα φώτα σας. Τρέχω σαν dashboard το XBMC και θέλω να εμφανίζονται οι υπότιτλοι που έχω στον σκληρό μαζί με τα βίντεο. Έκανα ένα search στο forum αλλά ότι προτάσεις υπήρχαν δεν μου δούλεψαν.
Daredevil Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2005 an den kanw la8os prepei na exoun to idio onoma me to video arxeio pou paizeis kai na nai mesa ston katalogo twn subtitles
1Mbitmx Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2005 Το δοκίμασα φίλε μου και πάλι δεν έγινε τίποτα. και στις ρυθμίσεις τα έχω ενεργοποιήσει και έχω επιλέξει ελληνικά φοντς. Ο κατάλογος με τους υπότιτλους πρέπει να είναι στο ίδιο παρτίσιον με τα βίντεο ή στο παρτίσιον που έχω εγκαταστήσει το xbmc(εκεί βρήκα έναν κατάλογο για υπότιτλους);
Daredevil Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2005 sto xbmc sto xboxgr.com nomizw kapou exei kai odhgo
leros1 Δημοσ. 28 Απριλίου 2006 Δημοσ. 28 Απριλίου 2006 καλησπέρα ΒΟΗΘΕΙΑ που μπορώ να κατεβάσω το Slayer's EvoX Auto-Installer
iSpO_fAcTo Δημοσ. 28 Απριλίου 2006 Δημοσ. 28 Απριλίου 2006 Το δοκίμασα φίλε μου και πάλι δεν έγινε τίποτα. και στις ρυθμίσεις τα έχω ενεργοποιήσει και έχω επιλέξει ελληνικά φοντς. Ο κατάλογος με τους υπότιτλους πρέπει να είναι στο ίδιο παρτίσιον με τα βίντεο ή στο παρτίσιον που έχω εγκαταστήσει το xbmc(εκεί βρήκα έναν κατάλογο για υπότιτλους); o katalogos borei na einai opou theleis esy arkei na to diloseis sto katallilo tag sto xml arxeio. fisika prepei na exei to idio onoma me to arxeio. an iparxei ston katalogo afto ipotitlos tha fortosei afton asxeta an iparxei ston idio katalogo i dvd,cd ktl pou einai to video ipotiltos me to idio onoma.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.