Προς το περιεχόμενο

Opoios 3erei apo tsipakia gia xbox plz hel!!

Icecut

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

loipon , pros to paron exw mathima kai tha perasw meta na parw tin trompa pou eipes mpas kai to ksevoulwsw.

Meta , epeidi oute kserw pws legontai , oute ti kanoun , ta tsipakia einai ta eksis

image268ey.th.jpg 1.image285bd.th.jpg 2.image290pz.th.jpg 3.image307bd.th.jpg

απλα , το 2 ειναι το κεντρικο με τα πινς. Το 1 εχει το συρμα που παει στο d0. Τα αλλα τα εκοψα οπως και ελεγε το manual. Το 3 τωρα τι ειναι και τι ρολο βαραει δε ξερω...

τα λεμε το βραδυ αν εχουμε θετικο ξεβουλωμα :P

υγ , δε ξερω αν εχει σημασια , ετσι οπως τα εχω τωρα , δλδ το 2 με τα αλλα συνδεδεμενα και με πιεση πανω στο LPC ετσι ωστε να κανει επαφη , αναβουν ολα τα μπλε λαμπακια αλλα , απλα κανει 2 reboot και στο 3ο αναβοσβηνει το led μπροστα σε κοκκινο και πρασινο , σα χριστουγεννιατικο δεντρο!!! Στην οθονη η απολυτη μαυριλα , σημα 0.

• Απαντ. 314
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Οσο κι αν ξαναδιάβασα το manual, δεν μπορώ να πω ότι ξεκαθάρισαν τα πράγματα.

Σίγουρα το προηγούμενο κείμενο θέλει edit σε κάποια σημεία.

Ενα "extended" mamual που βρήκα, με εκνεύρισε περισσότερο, κάποιες φωτο που θα μπορούσαν να είναι σημαντικές, έχουν αντικατασταθεί από την επιγραφή "Available to ***** Customers only"

Προσπάθησε να προσδιορίσεις τη συνδεσμολογία των (2)-(3) από τη μορφή των βυσμάτων στο μαύρο καλώδιο (είναι τα δύο ακραία ή έχει άλλο ένα στη μέση; ) και τις υποδοχές των δύο κομματιών.

Για το (1) δες το edit στο προηγούμενο μήνυμα.

Το (3) μήπως έχει στην πίσω πλευρά, κάποιο υλικό για να κολλήσει στο πλευρικό τοίχωμα; Αν ναι, είναι μάλλον αυτό που έγραψα, αλλά δεν βλέπω πουθενά, πως θα συνδεθεί αυτό με τη Mobo.

To κόκκινο-πράσινο στην εκκίνηση είναι χαρακτηριστικό μη καλής επαφής. (Γνωστός εφιάλτης, με το όνομα FRAG -flashing red and green).

Στο x-b-o-x.net διάβασα κάτι παλαβά για σκάψιμο της τρύπας που μπαίνει η βίδα, μην τα εφαρμόσεις ακόμη, το κακό είναι ότι σήμερα @#$@%#ζεται και το xbox-scene, κάθε αναζήτηση μου επιστρέφει "server too busy"

Με ξαφνιάζει επίσης που δεν γράφει πουθενά τίποτε για τις βουλωμένες τρύπες του 1.0, έχει πλάκα να μη χρειάζεται η διαδικασία, καθώς βλέπω τα ποδαράκια του chip αρκετά κοντά. Δεν ξέρω αν είναι για καλό ή για κακό, θεωρητικά το xapter3 είναι σχεδιασμένο για να πατάει στις βουλωμένες τρύπες, όσους ξέρω που στηρίχτηκαν σ' αυτό, σε λίγο κατέφυγαν σε εγκαταστάσεις με κολλητήρια.

Τα ξαναλέμε, ελπίζω στο μεταξύ να στρώσει και το xbox-scene.

Δημοσ.

kat'arxin euxaristw gia tin voitheia :D

loipon , to mavro kalwdio pou exei mesa sto kouti , efarmozei mono se mia thyra tou 2 kai se mia tou 3. E entaksei , ta syndew metaksy tous kai to ti kanoun mono autoi to kseroun...

To 3 exei apo pisw ena xontro autokollito kai opws les an to vgaleis einai etoimo na to kolliseis kapou. Alla pou prepei na kollithei? Mipws kapou eksw wste na paizeis to on/off kai na min anoigeis to kouti tis konsolas? lew twra...

Ksehasa na pw oti mesa sto kouti , eixe kai ena poly mikro kalwdiaki , disirmato , kokkino mavro , pou apo tin mia exei mikro tetragono vysma , kai apo tin alli gymna syrmata. Ap'oti diavasa syndeete sto 2 kai dinei trofodosia 5V gia na valeis LEDs sto xbox kai na ta anavei. Mipws kanei kati pio simantiko kai prepei na to syndesw kai auto kapou stin mobo??

pantws to piesa to LPC oso mporousa , anavoun ola ta mple lampakia ( ola omws ) alla pali ta idia, 2reboot kai xmas LED !!!

Pragmatika me kourase to palio chip...

Na xarw solderless...

Δημοσ.

Εψαξα λίγο παραπάνω και πραγματικά απογοητεύτηκα με όσα διάβασα :(

Απ' ότι είδα, άνοιξε πρόσφατα Αποκλειστικό Section για το SpiderGX στο xbox-scene, αν θες διάβασε τις συζητήσεις, μήπως έχοντας και το chip μπροστά σου καταλάβεις περισσότερα.

Ολα κι όλα κάπου δέκα θέματα είναι, τα περισσότερα δεν ξεπερνούν τη μία σελίδα, πιό ενδιαφέρον μου φάνηκε το Spider Gx Functionality, Did anyone else get the spider gx towork, έστω κι αν αναφέρεται στην έκδοση 1.6

Θα βρείς κι ένα link για το επίσημο site τους κι έναν ενδιαφέροντα οδηγό για την Εγκατάσταση της Προηγούμενης έκδοσης. Το φτύσιμο πάντως που πέφτει είναι χοντρό, πρώτη φορά βλέπω Head Moderator του XBS να παρεμβαίνει και να επιτίθεται ευθέως σε Modding Team με εκφράσεις όπως "If anyone from spider actually reads these forums (I doubt it) give these guys some support. If you can't write a correct manual ..." ή "Anyone considering buying a Spider read the horror stories here ..."

Ισως μια καλή ιδέα θα ήταν να κάνεις κάποια ερώτηση εκεί, φαίνεται να βρίσκονται ένα βήμα μπροστά κι αυτό είναι καλό και κακό. Καλό, επειδή κάποιες ερωτήσεις όπως άν χρειάζεται τελικά ν' αδειάσουν οι τρύπες του LPC ή πού στην οργή πάει τελικά αυτή η πρόσθετη πλακέτα θα πάρουν πιό υπεύθυνες απαντήσεις, κακό επειδή το φλασάρισμα με το BIOS δείχνει εξίσου πονεμένη ιστορία.

Αν σε κάποιο άλλο forum επικρατεί άλλο κλίμα, δώσε ένα link, ίσως μπορέσω να βγάλω άκρη, μέχρι τώρα πίστευα ότι το τσιπάρισμα στις εκδόσεις πριν από την 1.6 είναι πολύ απλή δουλειά.

Καλή τύχη και πάλι.

Δημοσ.

μονο απλη δουλεια δεν ειναι.

Σημερα ξεβουλωσα τις τρυπες , εβαλα το τσιπακι και ειδα οτι τα χρυσα πινς που εχει , ειναι πολυ χοντρα για να περασουν ολοκληρα , δλδ μονο η μυτη τους φτανει ως την μεση.

Ετσι το εβαλα οσο πηγαινε και μετα εριξα κολληση για να κανει επαφη και απο πισω στην mobo.

Αν και οπτικα το τσιπ φαινεται να εχει κολλησει σχεδον τελεια ( περιεργο μιας και με το κολλητηρι ειμαι πολυ αδεξιος :P ) οταν αναβω το xbox τα μπλε λαμπακια δεν αναβουν!!!!

ε το παραταω , αν βρεις καποιον πιο επιδεξιο εδω στο ηρακλειο πες μου να του πω να με βοηθησει.

ps πολυ SOLDERLESS ομως!!!!!

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

@gerontas

Plz help ebala ena alladin xt pro sto xbox kai kanei to exhs:

Ama edn to koumposo bootarei kanonika otan to koumposo anabei mia fora anabosbhnontas kokkino prasino kleinei anabei deuterh fora anabosbhnontas kokkino prasino pali gia 3-5 deutera anabei trith fora opou to kanei auto polu ora kai menei ekeiden exokatholou shma. Nomizo dokimazei kai ta tria modes tou chip kanoniko boot boot protected kai boot me write alla den xero ti malakia exo kanei Opoiadhpote bohtheiatha htan pano apo euprosdekth

Δημοσ.
@gerontas

Plz help ebala ena alladin xt pro sto xbox kai kanei to exhs:

Ama edn to koumposo bootarei kanonika otan to koumposo anabei mia fora anabosbhnontas kokkino prasino kleinei anabei deuterh fora anabosbhnontas kokkino prasino pali gia 3-5 deutera anabei trith fora opou to kanei auto polu ora kai menei ekeiden exokatholou shma. Nomizo dokimazei kai ta tria modes tou chip kanoniko boot boot protected kai boot me write alla den xero ti malakia exo kanei Opoiadhpote bohtheiatha htan pano apo euprosdekth

Δυστυχώς, δεν έχω την παραμικρή εμπειρία από το τοποθέτηση alladin, στην πραγματικότητα, έχω εγκαταστήσει μόνο xecuter2/3 και xenium ice κι αυτό επειδή προσφέρονται (υπό προϋποθέσεις) για εύκολη solderless εγκατάσταση.

Ειδικά η εγκατάσταση του alladin, μου είχε φανεί από τις πιό περίπλοκες. Εχεις διαλέξει αυτή με τα συρματάκια ή αυτή με την ευθυγράμμιση;

Οπως έχω ξαναγράψει, τo κόκκινο-πράσινο στην εκκίνηση είναι χαρακτηριστικό μη καλής επαφής. (Γνωστός εφιάλτης, με το όνομα FRAG -flashing red and green). Να συμπληρώσω, ότι το FRAG, σημαίνει ότι η σύνδεση του D0 είναι σωστή, το πρόβλημα βρίσκεται σε άλλη κόλληση.

Γράψε αν θες την Version του XBOX:

Αν είναι η 1.0 με τις βουλωμένες τρύπες στο LPC, ένα συνηθισμένο λάθος είναι ότι στο άδειασμα "τρώγεται" το μεταλλικό δακτυλίδι και το ποδαράκι του pin header, όσο προσεκτικά κι αν σκεπάζεται με το κολλητήρι δεν κάνει πουθενά επαφή. Ελπίζω να μην είναι αυτό, η θεραπεία είναι ακόμη πιό δύσκολη.

Αν πρόκειται για 1.6/1.6b ίσως βρεθεί κάποια άκρη.

Τρεις ενδιαφέρουσες συζητήσεις για προβλήματα στην εγκατάσταση του alladin είναι οι παρακάτω, αν δεν τις έχεις διαβάσει, ρίξε μια ματιά, αν και καμμία δεν περιγράφει ακριβώς την περίπτωσή σου:

http://forums.xbox-scene.com/index.php?showtopic=441050

http://forums.xbox-scene.com/index.php?showtopic=452093

http://forums.xbox-scene.com/index.php?showtopic=445031

Καλή τύχη.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

eimai enas pc maniac edw kai 7-8 xronia to thema einai oti exw ena prasino diafanes xbox edw kai 3 xronia peripou kai thelw na valw tsipaki apo kero alla fovame giati den exw ksanapiasei kolitiri...pio tsipaki na epilekso...apo pou na to parw....thelw na mou pite akrivi timi mazi me eksoda apostolis kai se poso kero irthe...na parw afto to spidergx?

Δημοσ.
eimai enas pc maniac edw kai 7-8 xronia to thema einai oti exw ena prasino diafanes xbox edw kai 3 xronia peripou kai thelw na valw tsipaki apo kero alla fovame giati den exw ksanapiasei kolitiri...pio tsipaki na epilekso...apo pou na to parw....thelw na mou pite akrivi timi mazi me eksoda apostolis kai se poso kero irthe...na parw afto to spidergx?
Με τέτοια προϋπηρεσία στα PC, θα σου πρότεινα ανεπιφύλακτα να δοκιμάσεις softmod. Είναι το πιό ακίνδυνο, είναι πλήρως αναστρέψιμο και ασύγκριτα φθηνότερο.

Αν επιμένεις σε τσιπάκι, το πιό πιθανό είναι (για το πράσινο διαφανές) να μη χρειαστείς καμμία κόλληση. Για σίγουρη απάντηση προσδιόρισε την έκδοση εδώ. Κολλητήρι χρειάζονται Μόνο κάποιες 1.0 (δύσκολο) και οι 1.6 (εύκολο). Απ' όσο θυμάμαι Crystal δεν έπαιξε σ' αυτές τις εκδόσεις.

Για το spidergx, η περιπέτεια του φίλου Blackjim, νομίζω δίνει την απάντηση.

Δημοσ.

vasika einai trexa gireve..egw thelw apla pragmata ama einai na pernw memory card kai stm pou den tha mou xriastoun pote kalitera na parw ena tsipaki kai na pezw kai live....exete sta ipopsin sas pio tsipaki gia ligoteres kolisis.....sinxrono kai apo pou..ta dinw ta 60 euros gia tsipaki alla oxi pano apo 10 gia metaforika!

Δημοσ.
Για το spidergx, η περιπέτεια του φίλου Blackjim, νομίζω δίνει την απάντηση.

geronta asta na pane.

Exw vrei 2 magazia me konsoles alla kanena de mou eipe pws asxoleitai me tsiparisma...

An kapoios kserei magazi sto Hrakleio pou na mporei na perasei to SpiderGX sto XboX mou as mou to pei na paw na to dw.

Δημοσ.

Έβαλα στο xbox το xcecuter 3ce και έναν 200gb σκληρό. Όλα δουλεύουν ρολόι εκτός από την ταχύτητα που περνάω data στον σκληρό μέσω flashfxp. Στην αρχή περνούσε τα αρχεία με κανονικές ταχύτητες αλλά τώρα που έκανα αναβάθμιση στο firmware του router ανεβάζει μόνο με 300kb/s. Μήπως κάνω κάτι λάθος και δεν το έχω πάρει χαμπάρι; To dashboard που τρέχω είναι το XBMC.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...