Προς το περιεχόμενο

Opoios 3erei apo tsipakia gia xbox plz hel!!

Icecut

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 4 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 314
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

iparxei kapios tropos me karta mnimis na antigrapsw saves poy exei o skliros?

eite exw sindesi tin karta eite oxi, apo to ms dashboard mou bgazei mono tin epilogi delete...

to mono pou mpore na kanw einai neo save otan to epitrepei to game.

p.x. needforespeed hp2.

rwtaei an 8elw na apo8ikeusw se skliro i memory card.

apla epeidi 8elw na parw ta saves pou exw apo ton mama skliro kai na ta metaferw ston upgraded 120ari.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

telika to brika, apla ekana epilogi sto kenrtiko ikonidio tou paixnidiou, kai oxi sta mikrotera pou briskontai sta deksia toy, se ekeina bgazei kai tin epilogi copy...

Δημοσ.

Οι emulators του n64, δεν λένε δυστηχώς τίποτα, και δεν παίζουν αρκετά παιχνίδια που παίζουν στις pc εκδόσεις, πιθανώς λόγω των περιορισμών του xbox στην ram.

Δημοσ.

Φίλε εγώ έχω 120 και ήτανε γεμάτος τώρα σιγά σιγά τα καίω σε dvd και αδειάζει ο σκληρός.Γιατί δεν παίρνεις ενα dvd-r και βάλε έναν 20 στο xbox ώστε να έχεις 5games που παίζεις πολύ και κανα 5gb για mp3.

Eγώ πάντως αυτό θα κάνω μόλις τα γράψω όλα τα games.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Κατα την γνωμη μου και συμφωνα με πληροφοριες ειχαν βγει δυο τσιπακια οπως στο playstation 2 ενα ψιλοπροβληματικο που δε θυμαμαι πως το ελεγαν και ενα αλλο που λεγοταν X-ecuter και το MATRIX. ΤΩΡΑ Ο ΘΕΟΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΕΞΥΠΝΟΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΤΕΣ ΜΕ ΜΟΥΦΙΕΣ.Hope you make it

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...