Προς το περιεχόμενο

Opoios 3erei apo tsipakia gia xbox plz hel!!

Icecut

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 314
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

to exw akousei gia to devil kai 3erw oti einai koryfaio!3erw epishs oti to kourazw giati olo m@la@#$@#$ paizw twra!perimenw na pai3w koryfaia paixnidakia omws 8elw modchip!to devil mou to zhtane 100-120 eurw!exeo 25 eurw agora kai 8eloune 100 eurw topo8ethsh?eimaste me ta kala mas?to vazei kaneis fthnotera?

Δημοσ.

prosopika exo balei to matrix, kai douleyei apsoga, eno i egkatastasi tou einai aploustati kai tin kaneis monos sou. Tha elega na perimeneis to executor 2 pro (tha exei kai ekdosi me pogo pins, san to matrix), pou fainetai ligo kalytero apo to matrix

Δημοσ.

eilikrina an eixa pistwtikh 8a thn xrewna kai 8a epairna to matrix!twra omws ti na kanw re paidia?sthn ellada den yparxei kaneis pou na to poulaei?gia thn egkatastash to 3erw oti einai aplh,den einai omws ligaki epikindynh?me anoixto to xbox?de 3erw lew egw twra....kai ama eisai ligaki atzamhs to xaneis to mhxanhma,e?

Δημοσ.

loipon phga easy buy kai eida oti dexontai kai money order pou voleuei mia xara!antikatavolh den einai auto?kai an den einai tote ti einai?taxydromiko emvasma einai alla ypo8etw pws einai antikatavolh giati de mou zhthsan kati allo pera apo stoixeia klp!elpizw na er8ei grhgora,63$kai 7$ taxydromika,synolo 70$.Mou zhtagane tosa gia enigmah,sygrinontai?elpizw mono na er8ei grhgora!

Δημοσ.

Επειδή ασχολούμαι επαγγελματικά έχω φέρει αρκετά chipakia Μatrix

Η όλη ιστορία με το Matrix είναι πανεύκολη μόλις εγκαταστήσεις το πρώτο.Εμένα μου πήρε 1 ώρα μέχρι να βάλω το πρώτο και 10 λεπτά τα υπόλοιπα.

Το X-ecuter2 Pro δεν θα έχει κάτι παραπάνω σε δυνατότητες εκτός από υποστήριξη Multi bios που για τον απλό χρήστη δεν είναι σημαντικό.Θα είναι φθηνότερο και θα το προτιμήσω αλλά θα αργήσει ακόμα να βγεί.

Η όλη ιστορία τώρα είναι για να μπορείτε να αναβαθμίζετε το δίσκο σας με μεγαλύτερο κάτι που μόνο το matrix το κάνει και το openxbox.

Με άλλα λόγια η επιλογή είναι μόνο το Matrix για αυτόν που θέλει να αλλάξει το δίσκο του xbox και γενικά να αναβαθμίζει πανεύκολα το bios

Το κακό είναι ότι εμένα καθυστέρησε 1.5 μήνα να μου στείλει τα modchip η easybuy. Τώρα διαβάζω ότι στέλνει αμέσως κάτι που θα το τσεκάρω σύντομα

Τo devil για μένα δεν αξίζει αφού είναι στην ουσία κλώνος του xtender με 1 πράγμα παραπάνω (2 bios). Με 29 κολλήσεις ανήκει στη πρώτη γενιά chip και δεν θα το συνιστούσα.

Το x-elixis που δεν έχει βγεί ακόμα ,από αυτά που λένε ότι θα προσφέρει δεν βλέπω γιατί να το επιλέξει κάποιος όταν σε δυνατότητες και ευκολία εγκατάστασης σαφώς το matrix είναι καλύτερο

Πάντα μιλάμε για αυτόν που θέλει να αλλάξει το δίσκο του και όχι για αυτόν που θέλει να παίζει μόνο copies και του φτάνει ο χώρος των 6gb που έχει ο τωρινός δίσκος.

Σε αυτή τη περίπτωση όλα ίδια είναι (enigmah,xtender,devil)

Όποιος ενδιαφέρεται για matrix η enigmah εγκατάσταση ας μου στείλει ένα pm

http://www.xbox-scene.com/modchips.php

Δημοσ.

Icecut η τραπεζα αττικης εκδιδει πιστωτικες που δουλευουν σαν τηλεκαρτα.Δηλαδη διλωνεις τι ποσο θες και σου εκδιδουν VISA με αυτο το ποσο μεσα.Παρε μια των 70 ευρω και κανε τη δουλεια σου χωρις αγχος...

Δημοσ.

telika to symperasma pou bgazw einai oti para polloi edw mesa exoune xbox einai neoi de 3eroune polla gia modchips kai den yparxei kaneis pou na tous enhmerwsei akrivws gia to ti paizei!toulaxiston den eimai monos mou,kati einai kai auto!!

Δημοσ.
Τo devil για μένα δεν αξίζει αφού είναι στην ουσία κλώνος του xtender με 1 πράγμα παραπάνω (2 bios). Με 29 κολλήσεις ανήκει στη πρώτη γενιά chip και δεν θα το συνιστούσα.

Το x-elixis που δεν έχει βγεί ακόμα ,από αυτά που λένε ότι θα προσφέρει δεν βλέπω γιατί να το επιλέξει κάποιος όταν σε δυνατότητες και ευκολία εγκατάστασης σαφώς το matrix είναι καλύτερο <hr /></blockquote>

Στο Xbox Scene διάβασα ότι το Devil υποστηρίζει μεγαλύτερο δίσκο... τελικά ισχύει ή όχι;

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Re paidia kata kairous exoune anafer8ei diafora sites edw pou poulane k topo8etoune modchips.1on ola kala alla 1on ta perissotera einai panakriva kai 2on exoune oloi ta idia tsipakia enigmah devil mod etc,matrix den exw vrei pou8ena!3erei kaneis kanenan opoudhpote pou na to poulaei h na to topo8etei?an oxi 8a valw x-elixis..opoia voh8eia dekth!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...