g6519 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 καλημερα στο φορουμ Ζητω συγγνωμη προκαταβολικα εαν το θεμα μου εχει ξανασυζητηθει αλλα δεν βρηκα κατι παρομοιο με το προβλημα μου (ειμαι κιολας και αρκετα ασχετος απο pc κλπ) Εχω ενα λαπτοπ acer 5630 με windows xp home Χθες αφου εκανα μια απλη επανεκκινηση απο μονος μου χωρις να υπηρχε καποιο προβλημα (πραγμα που εχω κανει απειρες φορες) το λαπτοπ δεν ανοιγει παρα μονο μια μαυρη σελιδα με ασπρα γραμματα που λενε οτι "το προγραμμα δεν εκλεισε κανονικα λογω ισως διακοπης ρευματος" και μου δινει 4 επιλογες ασφαλη εκκινηση windows κανονικη εκκινηση windows εκκινσηση windows με ολες τις ρυθμισεις και κατι αλλο που δεν θυμαμαι Οποια επιλογη και αν διαλεξω, τα windows δεν ξεκινουν και με ξαναστελνει στην ιδια μαυρη σελιδα με τα ασπρα γραμματα και τις ιδιες επιλογες. Τι μπορω να κανω βρε παιδια????? Φυσικα θα ηθελα να αποφυγω λυσεις οπως service acer κλπ καθοτι στο φορουμ εχω δει τι ειδους εξυπηρετηση προσφερει Και σημειωτεον οτι το λαπτοπ δεν το εχω παει για καμια επισκευη ποτε και πουθενα εδω και 3,5 χρονια που το εχω και δεν ειχα ποτε αλλο προβλημα ουτε καν απο ιους Σας ευχαριστω πολυ για την προσοχη σας
N0tisOO7 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 καλημερα στο φορουμ Ζητω συγγνωμη προκαταβολικα εαν το θεμα μου εχει ξανασυζητηθει αλλα δεν βρηκα κατι παρομοιο με το προβλημα μου (ειμαι κιολας και αρκετα ασχετος απο pc κλπ) Εχω ενα λαπτοπ acer 5630 με windows xp home Χθες αφου εκανα μια απλη επανεκκινηση απο μονος μου χωρις να υπηρχε καποιο προβλημα (πραγμα που εχω κανει απειρες φορες) το λαπτοπ δεν ανοιγει παρα μονο μια μαυρη σελιδα με ασπρα γραμματα που λενε οτι "το προγραμμα δεν εκλεισε κανονικα λογω ισως διακοπης ρευματος" και μου δινει 4 επιλογες ασφαλη εκκινηση windows κανονικη εκκινηση windows εκκινσηση windows με ολες τις ρυθμισεις και κατι αλλο που δεν θυμαμαι Οποια επιλογη και αν διαλεξω, τα windows δεν ξεκινουν και με ξαναστελνει στην ιδια μαυρη σελιδα με τα ασπρα γραμματα και τις ιδιες επιλογες. Τι μπορω να κανω βρε παιδια????? Φυσικα θα ηθελα να αποφυγω λυσεις οπως service acer κλπ καθοτι στο φορουμ εχω δει τι ειδους εξυπηρετηση προσφερει Και σημειωτεον οτι το λαπτοπ δεν το εχω παει για καμια επισκευη ποτε και πουθενα εδω και 3,5 χρονια που το εχω και δεν ειχα ποτε αλλο προβλημα ουτε καν απο ιους Σας ευχαριστω πολυ για την προσοχη σας Δυστηχώς Μόνο Με Format Λύνεται...
ChangeAllNow Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Δοκίμασε να πατάς επανειλημμένα το πλήκτρο F8 την ώρα που ξεκινάει ο υπολογιστής, μήπως και δουλέψει. Σε άλλη περίπτωση ίσως η λύση είναι εδώ, αν βέβαια έχεις το cd των Xp.
Pinki Δημοσ. 11 Μαΐου 2010 Δημοσ. 11 Μαΐου 2010 Γεία σας. Μου παρουσιαστηκε το ίδιο πρόβλημα με το παιδί παραπάνω. Την ωρα που γινοταν τερματισμος λειτουργιας, τραβηξα καταλαθος το καλωδιο και εκλεισε αποτομα. Απο τοτε δε μπορει να μπει στα windows.Μου βγαζει τις επιλογες που γραφει παραπανω ο g6519 και οτι και να επιλεξω ο υπολογιστης ξανακλεινει αποτομα και παλι απο την αρχη.. Πατωντας F8 στην εκκινηση, μου βγαζει να επιλεξω Boot First Device..δηλαδή? Τι πρέπει να κανω μετα..?Απ'οτι καταλαβαινω μαλλον φορματ.. Είναι δυνατον η μονη λυση να ειναι το φορμάτ, οταν το προβλημα ειναι το οτι εκλεισε αποτομα?
Xristaras12 Δημοσ. 11 Μαΐου 2010 Δημοσ. 11 Μαΐου 2010 αν στην αρχη οταν ζηταγε να κανει αντιγραφο ασφαλειας των windows το ειχατε κανει; Αν ναι την ωρα που bootαρει δοκιμαστε Alt+F10 μπας και μπει στο recovery mode(ευχομαι να ισχυει και στα πιο παλια μοντελα)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.