Προς το περιεχόμενο

Cmos error

Chaostigma

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εδω και μερες η οθονη του υπολογιστη μου δεν ανοιγει...οταν ανοιγω τον υπολογιστη μου απλα κανει ενα χαρακτηριστικο θορυβο (3 συνεχομενα μπιπ) και μετα τιποτα...ο υπολογιστης μου εχει μια μικρη οθονη πισω οπου λεει cmos error...εχω κοιτακσει αν φταιει η καρτα γραφικων και η οθονη και ολα ειναι μια χαρα...επισης εκανα reset to bios(βγαζωντας μπαταρια κ αλαζωντας τα jumper) και παρολα αυτα δεν γινεται τιποτα...πραγματικα δεν ξερω τι αλλο να κανω...αν μπορειτε να βοηθησετε θα το εκτιμουσα...

Δημοσ.

Αν δεν κανω λαθος η μητρικη μου ειναι asus m857....η τουλαχιστον αφτο εγραφε πανω στο cd...το pc κανει 1 μεγαλο beep και 3 μικρα...ειδα τα beep codes αλλα παλι δεν ειμαι σιγουρος τι μπορει να ειναι...

Δημοσ.

Αν και δε βρήκα κάποια πληροφορία για τη μητρική σου, οι Asus έχουν AMI BIOS, οπότε το πρόβλημα μάλλον έγκειται στη μνήμη.

Δοκίμασε αρχικά να τη βγάλεις και να την βάλεις ξανά. Αν έχει πολλές σκόνες το κουτί, καθάρισέ το.

Αν δεν αλλάξει κάτι, μάλλον οι μνήμες παρέδωσαν πνεύμα.

Δημοσ.

Εχω βγαλει ηδη τις μνημες και δεν εγινε κατι...το κουτι μου φενεται καθαρο...τελος παντων θα το καθαρισω αλλη μια φορα και αν δεν γινει κατι αναγκαστικα θα το παω σε τεχνικο...αν και αμφιβαλλω πως εχουν κατι οι μνημες...αν υπαρχει καποια ιστοσελιδα σε στυλ "φτιαξε το μονος σου" και μπορεις να στελεις link θα το εκτιμουσα...αν παλι οχι ευχαριστω οπως και να'χει...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...