pcos Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 Πιθανον να αντεξει το τροφοδοτικο. προχωρα στην καρτα και αν δεν, εδω ειμαστε...
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 Παιδακια, 2 φορες εχει καει τροφοδοτικο σε φιλους μου επειδη αλλαξαν vga, και στους δυο πηρε κατι μαζι. Μηπως να το ξανασκεφτοσασταν το "δεν εχεις κατι να χασεις"?
liopyr Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 Τροφοδοτικά που παρέδωσαν πνεύμα επειδή δεν άντεξαν στο καθήκον δεν έχω δει ποτέ να παίρνουν μαζί τους άμαχο πληθυσμό. Αντιθέτως, σε περιπτώσεις που κάποια κάηκαν από αυξομειώσεις τάσης, έχω δει. Εγώ θα το ρίσκαρα. Εύκολα. Εγώ όμως, πάρω και κανένα στο λαιμό μου.
artshadows Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 σε παρομια συνθεση ημουν με το ιδιο και λιγο μικροτερο psu και ολα καλα
braindebug Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 Και αν καεί κάτι λόγω τροφοδοτικού να φανταστώ εγγύηση γιοκ ε?? Τελικά μάλλον καταλήγω στη λύση αγοράς ενός όσο γίνεται οικονομικού τροφοδοτικού και αγορά καμιάς μεταχειριμσμένης 4850-4870 με σκοπό στο μέλλον να γίνει 5850, όταν δεν θα με καλύπτει πλέον. Να φανταστώ ότι πρέπει να πάω στα 550 W ή παραπάνω?
phanispal Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 Να φανταστείς ότι πρέπει να πας σε ένα ποιοτικό τροφοδοτικό και ότι τα ονομαστικά Watt δε λένε απολύτως τίποτα από μόνα τους. Αν εσένα αυτό το τροφοδοτικό: http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/PSU/Premier-550W-20-4-Pin-12Cm-Fan-DR-550BTX.htm σου φαίνεται επαρκές, κάνεις λάθος.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 Πριν ανεφερα τη μια οψη του νομισματος... Πριν 2 χρονια ειχα μια 8800GTX (το γνωστο τερατακι), την οποια ειχα βαλει σε ενα Enermax 485W με 32Α στις +12v γραμμες και Core 2 Duo E6420 υπερχρονισμενο στα 3,25Ghz και επαιξε μια χαρα. Ειναι διλημματακι αυτο. Κι εγω προσωπικα πιστευω οτι δε θα παθει κατι, αλλα δεν μπορεις να εισαι ΣΙΓΟΥΡΟΣ οτι ακομα κι αν καει το τροφοδοτικο δε θα παρει και κατι αλλο μαζι του...
Dante80 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 OP, το τροφοδοτικό σου θα καλύψει μια 4870 άνετα. Παίδες, προσέχετε τι γράφετε με τα amperes, οι αιτιάσεις των εταιριών δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα. Ειδικότερα 1> Οι κάρτες γραφικών παίρνουν έως και 75watt από την PCI express. 2> Για τον OP, 28A στην δωδεκάρα = 336watt. Αμφιβάλλω αν ποτέ ΟΛΟΚΛΗΡΟ το σύστημα του φτάσει σε αυτά τα νούμερα με μια 4870. Πόσο μάλλον μόνο στην 12αρα...ορίστε ένα παράδειγμα full load σε pwr virus για σύστημα με Core i7-920 @ 3.33GHz... 3> Οι εταιρίες γράφουν ότι θέλουν για να αποφύγουν προβλήματα μηνύσεων από DELL/HP άχρηστους users με τροφοδοτικά που δεν σηκώνουν ούτε το 50% της ονομαστικής. Επιπρόσθετα, η κατάσταση στην αγορά τροφοδοτικών είναι η χαρά του mktg, με τις εταιρίες GPU να στηρίζουν τους κατασκευαστές τροφοδοτικών και τούμπαλιν). OP, με 150€, go for this: Sapphire 4870 SVGA (PCI-Εxpress, 1GB, DDR5) Θα σε καλύψει μια χαρά...
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 Αν δε κανω λαθος, οσο περνουν τα χρονια ενα τροφοδοτικο "γηρασκει" (οχι αει διδασκομενο ). Μηπως αυτο ειναι ικανο να δημιουργησει καποιο προβλημα?
Dante80 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 Η διαφορά κυρίως φαίνεται στο efficiency του συστήματος, όχι την πραγματική του ισχύ. Επίσης, και πάλι, το τροφοδοτικό του OP έχει τόσο μεγάλο headroom που μάλλον δεν θα το δει ποτέ σαν πρόβλημα μιας και η μέση κατανάλωση του μετά βίας θα ξεπερνάει το 60% της ονομαστικής ισχύος του τροφοδοτικού του σε gaming load.
phanispal Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 Εντάξει, τώρα νομίζω πως ψειρίζουμε τη μαϊμού.. ας δοκιμάσει με το υπάρχον τροφοδοτικό και ίδωμεν..
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 Σουτ εσυ με σε ψειρισουμε εσενα
pcos Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 το μονο που καταφέραμε είναι να μπερδέψουμε τον φίλο μας. δε λέω, παλιότερα όταν δοκίμαζα την 4770 (OC όσο πήγαινε) σε σύστημα intel 7400 (OC 3.8G). όλα στο full δηλαδή, είχα ξεχάσει πάνω ένα τροφοδοτικό της πλακας 300W !!!! e λοιπόν αφού πέρασαν όλα τα 3D test μετά το είδα. βεβαια το τροφοδοτικό είχε ανάψει, αν συνέχιζα για πολύ ώρα ακόμα μάλλον θα τα είχε φτύσει. αλλα έτσι είναι όταν παίζεις με παλιό σιδερα και παλιό σιλικόνη το πολύ πολύ να τα πετάξεις μετά.. φανταστείτε τους γιατρούς που "παίζουν" με ανθρώπινες ζωές τι τραβάνε, απαπα
braindebug Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 Δεν μπερδεύτηκα και ευχαριστώ πολύ. Αυτό που σκεφτηκα είναι το εξής, καλύτερα ενα τροφοδοτικό τώρα και μια φτηνή 4850 και σε κανα 6μηνο 5850, παρά να μείνω έτσι και να έχω μετά να πάρω την 5850+Τροφοδοτικο. Και η 4850 προς το παρόν θα με καλύψει σε αυτές τις αναλύσεις. Aς ρίχνω σε κάποια παιχνίδια τα AA.Οπότε για προτείνετε κάποιο τροφοδοτικό περίπου 60 ευρώ αν υπάρχει κάτι ποιοτικό και 550 W+
Dante80 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 SEASONIC ΤΡΟΦ.500W SS-500ET 80plus APFC Silverpower 500W HEROICHI HC550TE 550W GREEN 80PLUS RETAIL ARCTIC COOLING FUSION ECO 80 550R
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.