01mad Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 Καλησπέρα παιδιά! Έχω το home cinema της Philips HTC 3100.. Αλλα ενώ παίζει φυσιολογικά αρχεία divx, avi, xvid, που είναι από ελληνικές σειρές όταν πάω να προβάλω κάποιο αρχείο (p.x. επεισόδιο ξένης σειράς η ξένη ταινία) η εικόνα πάει σπαστά..αυτό συμβαίνει όταν τα αρχεία μου έχουν ενσωματωμένους τους υπότιτλους (τα αρχεία αυτά τα κατεβάζω έτοιμα με ενσωματωμένους)! Επίσης έχω ενσωματώσει με το πρόγραμμα AVI Add Subs.. και οι υπότιτλοι βγαίνουν πολύ χαμηλά στην εικόνα σε σημείο που να φαίνεται μονο η πάνω σειρά! Τα αρχεία από μονα τους δεν έχουν πρόβλημα γιατί τα έχω δοκιμάσει και σε αλλα dvd players με divx και παίζουν κανονικά! Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος τι συμβαίνει?? Γιατί δεν παίζουν τα αρχεία αυτά? Υπάρχει κάποιος τρόπος να διορθωθεί το πρόβλημα?? Ευχαριστώ εκ των προτερων!
vrodinos Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 Αν εχεις την ταινια χωρις υποτιτλους με το AVIAddSubs μπορεις να διαμορφωσεις εσυ το υψος ,μηκος,χρωμα ,φοντο.Ψαξ το λιγο το προγραμμα και δεν θα εχεις προβλημα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.