Tenshi Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 μπορεί να μην θέλει κανένας να κάνει overclock σε Extreme Edition Cpu? τότε γιατί τον αγόρασει? Για το e-penis οφ κόουρς
Land_Of_Banania Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 μπορεί να μην θέλει κανένας να κάνει overclock σε Extreme Edition Cpu? τότε γιατί τον αγόρασει? Καλά εγώ αναφέρομαι σε περίπτωση που το θέμα προχωρήσει και στους πιο budget επεξεργαστές.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 αμφιβάλω για κάποιο λόγο...
PaNtErAz Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 μπορεί να μην θέλει κανένας να κάνει overclock σε Extreme Edition Cpu? τότε γιατί τον αγόρασει? ε για light OC πχ εχω παιζω με ενα INTEL CORE 2 DUO E7200 2.53 GHZ και τον εβαλα στα 3.1 GHZ με την μαμα ψυκτρα δεν εχω προβλημα με θερμοκρασία . οποτε κραταω την μαμα και ειμαι καλα
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2009 Panteraz άλλο ο Ε7200 που έκανε κάτω από 100 euro και άλλο ο 6core Gulftown Extreme Edition που θα κάνει πάνω από 1000 euro... τον 2ο τον αγοράζουν Extreme Overclockers και βάζουν custom watercooling το λιγότερο
PaNtErAz Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2009 ισως τελικα το καλητερο θα ηταν να τον περναμε bulk χωρις ψυκτρα .
alexis333 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2009 ισως τελικα το καλητερο θα ηταν να τον περναμε bulk χωρις ψυκτρα . Δεν εχει διαφορα.Σιγα για 2-3 ευρω
vasilis82 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 η σιγκεκριμενη ψικτρα σε ενα χρονο θα εχει γεμισει σκονη και δεν θα καθαριζει με τιποτα
Super Moderators Thresh Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 γιατί τι έχουν οι άλλες που δεν θα πιάνουν σκόνη ή που θα καθαρίζονται?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα