Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

κόλλησες και εσύ!

Έχουμε καιρό για αυτά δεν είπαμε ; :P

μην ξεχνάς την μεγάλη αγορά του gaming...και για την ώρα εδώ η σχέση cpu/gpu δεν αλλάζει ;)

Δημοσ.

Οχι θα κάθομαι να σαλιαρίζω για τις ψήκτρες των 999 ευρώ Gοοfytown, όταν του χρόνου αναβαθμίζω σε AMD Phenom II X6 σε τιμές τωρινών Quads και μια Nvidia GT300.

Δημοσ.
Οχι θα κάθομαι να σαλιαρίζω για τις ψήκτρες των 999 ευρώ Gοοfietown, όταν του χρόνου αναβαθμίζω σε AMD Phenom II X6 σε τιμές τωρινών Quads και μια Nvidia GT300.

είσαι λίγο υπερβολικός.

εγώ είπα απλά "καλά είναι" αναφερόμενος και στα μικρότερα μοντέλα...

και πως να μην είναι καλά όταν κάθε βήμα μπροστά, πιέζει τον ανταγωνισμό και ευνοεί τον καταναλωτή ;

τέλος πάντων ρητορική ερώτηση που δεν νομίζω να διαφωνεί κανείς στην ουσία.

Δημοσ.

Ουάου!! Τι λες τώρα;

Έβαλε τον ανεμιστήρα στο πλάι! Μιλάμε για φοβερή ιδέα! Αναρωτιέμαι τόσα πόσα δις € θα χάλασε για να ολοκληρώσει αυτό το πρότζεκτ και ποιο ήταν το μεγάλο μυαλό που συνέλαβε αυτή την ιδέα; Θέλω να μάθω!

Αυτό τα αλλάζει τελείως όλα! Ελπίζω να το έχουν πατεντάρει για να μην τους κλέψει κανένας άλλος αυτή την εφεύρεση.

Σοβαρά τώρα. Τι να περιμένουμε μετά από αυτό; Να ανακαλύψουν τον τροχό ή μήπως τη φωτιά;

Δημοσ.

καλά παίδες, ώρες ώρες ήμαστε...(πολυ)έλεος! αν δεν το έκαναν θα λέγαμε "άντε ακόμα ;"

το κάνουν τους κράζουμε! δεν νομίζω να το διατυμπάνισε κανείς ως το απόλυτο όπλο.

είναι μια ευπρόσδεκτη, θετική προσθήκη που καιρός ήταν να γίνει και έγινε. Τόσο απλά!

ποιον "χαλάει" δηλαδή και σε τι ; :o

Δημοσ.

Απλά είναι πολύ καλύτερη από την προηγούμενη, δεν είναι τέλεια αλλά έχει καλύτερη απόδοση και επιτέλους έχει βίδες αντί για τα σπαστικά κλιπάκια. Πολλοί αγοράζουν third party heatsinks αυτού του επιπέδου για να έχουν καλύτερη απόδοση με χαμηλότερες θερμοκρασίες , μειωμένο θόρυβο, στιβαρή τοποθέτηση.

Δημοσ.

Η αλήθεια είναι οτι με τα πλαστικά είναι μεγάλη μούφα. Και δεν πατάει και καλά και σου σπάει τα νευρα στο ξεκούμπωμα.

Δημοσ.

Τι λετε ρε παιδιά.. μια χαρα πανευκολα ξεκουμπωνε οταν την ειχα πρωτοβγαλει! τωρα οτι δεν κανει κ την καλυτερη επαφη, ναι, ειναι γεγονος.

Όμως εγω θεωρω πολυ πιο δυσκολη (για την πρωτη φορα) την μαμισια ψυχτρα του Athlon Χ2 4600+ (socket 939). Με ειχε ταλαιπωρησει αφανταστα την πρωτη φορα, μεχρι να ξαναμπει.

Δημοσ.

+1

Μια χαρά ηταν η παλιά.

Μπαίνει και βγαίνει σε 1 λεπτό 3 φορές.

Δηλαδή τώρα για να αναβαθμίσεις την CPU θα πρέπει να λύνεις το motherboard και να το βγάζεις απο το κουτί...

Ταλαιπωρία.

Ελπίζω να την άλλαξαν μόνο στον extreme.

Δημοσ.
καλά παίδες, ώρες ώρες ήμαστε...(πολυ)έλεος! αν δεν το έκαναν θα λέγαμε "άντε ακόμα ;"

το κάνουν τους κράζουμε! δεν νομίζω να το διατυμπάνισε κανείς ως το απόλυτο όπλο.

είναι μια ευπρόσδεκτη, θετική προσθήκη που καιρός ήταν να γίνει και έγινε. Τόσο απλά!

ποιον "χαλάει" δηλαδή και σε τι ; :o

Το θέμα είναι, το ότι έβαλαν τον ανεμιστήρα στο πλάι δεν θα έπρεπε να είναι καν είδηση ώστε να αξίζει να αναφερθούμε σε αυτήν. Κι εγώ ιντελ έχω αλλά αλλά περιμένω να κάνει κάτι καλό για να πω έναν καλό λόγο. Και το ότι τώρα κάθεται να σχεδιάσει λίγο καλύτερα την ψύξη των επεξεργαστών της δεν είναι θετικό γιατί δείχνει ότι παραμελεί τον καταναλωτή που εάν θέλει κάτι της προκοπής (πχ αθόρυβο) είναι αναγκασμένος να αγοράσει από 3ους.

Αυτός είναι ο λόγος που γίνομαι σαρκαστικός, γιατί έτσι πρέπει να σκεφτόμαστε.

Δημοσ.

το θεμα ειναι να την μετρήσει καποιος και να την συγκρίνει με την παλια και με την "καλητερη" του εμποριου ετσι ωστε να ξερουμε που βρίσκεται .

Δημοσ.

Σημαντικό για μένα είναι να μπορείς να αλλάξεις το ανεμιστηράκι μόνο άμα αρχίσει και βγάζει προβλήματα και θόρυβο και να μη χρειάζεται να αλλάξεις όλη την ψύκτρα. Γιατί μπορεί να μη θέλει ο καθένας overclock αλλά σχεδόν όλοι θέλουν αθόρυβο pc.

• Super Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

μπορεί να μην θέλει κανένας να κάνει overclock σε Extreme Edition Cpu? :o

τότε γιατί τον αγόρασει? :P

Επεξ/σία από ThReSh

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...