tempo Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2002 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2002 παιδιά γεια χαρά και καλό μήνα. Έχω μια κάρτα TV Pinnacle PCTV και χρησιμοποιώ και WinXP. Το πρόβλημα που θα περιγράψω εμφανίζεται μερικές φορές. Πιο συγκεκριμένα όταν φορτώνουν τα Windows και κατά τη φάση στην οποία μάλλον ψάχνουν περιφερειακές συσκευές και κάρτες καμμιά φορά κολλάει το μηχάνημα για αρκετή ώρα...και μετά συνεχίζει αλλά ότον πάω να δω τηλεόραση υπάρχει fail. Τι μπορεί να φταίει?? Απο drivers λογικά είμαι εντάξει. αν θέλετε ρίξτε και μερικά hit στη σελίδα μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Divxakias Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2002 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2002 1) update to Bios tou MOBO 2) download new drivers gia to TV Pinnacle PCTV 3) ean exeis meta apo ola auta pali problima tote allaxe tin thesei tis kartas (baltin se allo PCI) bye bye Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ex_tep Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2002 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2002 episis dokimase to www.Dscaler.com pou den xreiazete drivers tis kartas sou gia na deis kanalia kai exeis apsogi poiotita eikonas..I mporeis na dokimaseis tous generic drivers pou exei to www.iuvcr.com kai kanoun sigoura gia tin karta sou. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.