shadowmann Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2009 καλησπέρα παιδιά μια ερώτηση. έχω ένα hp compaq 8710w με xp αλλα θέλω να περάσω vista. η ερώτηση μου είναι η εξής τα vista έχουν sata drivers για να μπορεί να δει το δίσκο και να κάνει format κτλ? γιατί θυμάμαι σε ένα άλλο laptop από vista για να πάω σε xp έπρεπε να φτιάξω άλλο δισκάκι xp με sata drivers. ευχαριστώ εκ τον προτερων.
Γιάννης Platano Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2009 Δεν εχω ακουσει για προβληματα σε vista πανω σε xp .Το αντιθετο πολλες φορες εχει δημιουργησει προβληματα...Πρωτα απο ολα ελεγξε αν το hardware που εχεις ειναι ικανο για vista...Γιατι δεν βαζεις τα 7 που απο οτι λενε ολοι ειναι πιο καλα για φορητο και οχι μονο...
shadowmann Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2009 Δεν εχω ακουσει για προβληματα σε vista πανω σε xp .Το αντιθετο πολλες φορες εχει δημιουργησει προβληματα...Πρωτα απο ολα ελεγξε αν το hardware που εχεις ειναι ικανο για vista...Γιατι δεν βαζεις τα 7 που απο οτι λενε ολοι ειναι πιο καλα για φορητο και οχι μονο... απλά δεν είμαι σίγουρος αν έχουν sata drivers τα vista για το δίσκο ώστε να μπορέσει να τον δει... για windows 7 δεν βρήκα drivers στο site τις HP και δεν θέλω να μπλέξω με ξένα site κτλ.
Feigen Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2009 Eννοείται ότι δε θα έχεις κανένα πρόβλημα με vista, τα οποία έχουν ενσωματωμένους sata drivers. Ο Γιάννης Platano προφανώς δεν ξέρει για τί Laptop μιλάμε, το οποιο όχι απλά σηκώνει άνετα vista αλλα και "πατάει" ακόμα κάτω πολλά σύγχρονα laptops σε πάρα πολλούς τομείς. Όσο για τα windows 7 κι αυτά θα τρέχουν μια χαρά και θα αναγνωρισουν και όλες τις συσκευές.
georgemvg Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 Έχω την εντύπωση ότι το συγκεκριμένο λαπτοπ πουλιόταν με 2 λειτουργικα, και xp και vista, που σημαίνει ότι τα παρεχώμενα δισκάκια θα τα έχουν όλα. Μπορεί να λέω και βλακείες.
bebis4 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 Έχω την εντύπωση ότι το συγκεκριμένο λαπτοπ πουλιόταν με 2 λειτουργικα, και xp και vista, που σημαίνει ότι τα παρεχώμενα δισκάκια θα τα έχουν όλα. Μπορεί να λέω και βλακείες. εχεις απολυτο δικιο μιας και ειμαι κατοχος ενος τετοιου laptop.
shadowmann Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 Eννοείται ότι δε θα έχεις κανένα πρόβλημα με vista, τα οποία έχουν ενσωματωμένους sata drivers. Ο Γιάννης Platano προφανώς δεν ξέρει για τί Laptop μιλάμε, το οποιο όχι απλά σηκώνει άνετα vista αλλα και "πατάει" ακόμα κάτω πολλά σύγχρονα laptops σε πάρα πολλούς τομείς. Όσο για τα windows 7 κι αυτά θα τρέχουν μια χαρά και θα αναγνωρισουν και όλες τις συσκευές. έγινε ευχαριστώ πολύ φιλε! ήταν λίγο ηλίθια η ερώτηση αλλα ήθελα να το επιβεβαιώσω γιατί θα τα πληρώσω τα vista και δεν ήθελα να ψάχνομαι μετά... Έχω την εντύπωση ότι το συγκεκριμένο λαπτοπ πουλιόταν με 2 λειτουργικα, και xp και vista, που σημαίνει ότι τα παρεχώμενα δισκάκια θα τα έχουν όλα. Μπορεί να λέω και βλακείες. ναι έτσι είναι απλά τα δισκάκια έχουν χαθεί.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.