Cue Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2009 Πραγματικά απορώ με τα τόσα διαφορετικά μοντέλα που κυκλοφορούν. Από της Samsung έχουμε τις παρακάτω LCD (Series 6) LE46 A558 ? LE46 B530 (MPEG) LE46 B551 ? LE46 B554 (MPEG-4) Ενώ στις 47'' μία Philips 47PFL5603H ? Bonus η Samsung Plasma στις 50 inches PS50 A566 (MPEG-4) Οι τιμές κυμαίνονται γύρω στα ~850 EUR. Όλες Full HD είναι. Επί της ουσίας με ενδιαφέρει να υποστηρίζουν MPEG-4, digital TV γαρ. Σε παρένθεση όσες ανέφεραν (στο site του πωλητή :/) ότι το υποστηρίζουν.
p8denu Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2009 η ποιότητα εικόνας των Philips είναι πολύ καλύτερη από της άλλες. για πλάσμα μην το σκέφτεσαι καθόλου. έχεις π.μ.
mandipl Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 εγω σκεφτομαι την sony 46w550 ...δεν ειναι καλυτερη απο τις παραπανω τηλεορασεις ___???
Cue Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 Καλύτερη μπορεί να είναι (το W κάτι μου λέει) αλλά ακριβότερη είναι σίγουρα
mandipl Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 εγω θα περιμενω αρκετα για να πεσει ...γυρω στα 1000 ευρω λεω να την παρω ... η 40v4000 που πηρα περσυ εχει ακομα 3 χρονια εγγυηση ..και η ψηφιακη τιβι μαλλον θα αργησει
talisman Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 Καλύτερη μπορεί να είναι (το W κάτι μου λέει) αλλά ακριβότερη είναι σίγουρα Το θεμα ειναι να παρεις μια τηλεοραση τελευταιας τεχνολογιας.Η Philips που αναφερεις ειναι σειρα 5 ενω εχει βγει σειρα 9.
vanbikos Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 και ομως φιλε mandipl!απο οτι φαινετε η ψηφιακη τηλεοραση δεν αργει και πολυ!!!Digea!τωρα αν λενε αληθειες θα εχουμε σημα στην Αθηνα απο Δεκεμβρη σε ολα τα ιδιωτικα καναλια και το mpeg4 που λεει ο Cue ειναι πολυ σημαντικο γιατι θα μπορει να βλεπει τα ψηφιακα καναλια!
Cue Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 Προσωπικά διαφωνώ. Δεδομένου ότι την συγκεκριμένη περίοδο οι εξέλιξη των τηλεοράσεων βρίσκεται σε γοργούς ρυθμούς (LCD < LED, OLED, LASER), δεν αξίζει να δώσεις πολλά λεφτά για τηλεόραση. Εκτός αν έχεις σκοπό να αλλάζεις κάθε χρόνο.
vanbikos Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 α και εγω samsung πηρα περσι και σου συνιστω ανεπιφυλακτα samsung γιατι εχει και λογικες τιμες και καλες οθονες!! ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 17:24 ---------- εγω παντως την δικια μου θα την πουλαγα για να παρω μια LED!Ειναι πολυ καλες αν και λιγο τσιμπημενες!!
mandipl Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 και ομως φιλε mandipl!απο οτι φαινετε η ψηφιακη τηλεοραση δεν αργει και πολυ!!!Digea!τωρα αν λενε αληθειες θα εχουμε σημα στην Αθηνα απο Δεκεμβρη σε ολα τα ιδιωτικα καναλια και το mpeg4 που λεει ο Cue ειναι πολυ σημαντικο γιατι θα μπορει να βλεπει τα ψηφιακα καναλια! εχω τις αμφιβολιες μου ..τουλαχιστον για σημα της προκοπης πιστευω θα αργησουμε να δουμε ...
Cue Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Έχετε στα υπόψιν σας ότι οι LED τηλεοράσεις είναι backlit LED επί της ουσίας με LCD panel. Οι OLED έχουν LED panel.
Diskimpex Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Πραγματικά απορώ με τα τόσα διαφορετικά μοντέλα που κυκλοφορούν. Από της Samsung έχουμε τις παρακάτω LCD (Series 6) LE46 A558 ? LE46 B530 (MPEG) LE46 B551 ? LE46 B554 (MPEG-4) Ενώ στις 47'' μία Philips 47PFL5603H ? Bonus η Samsung Plasma στις 50 inches PS50 A566 (MPEG-4) Οι τιμές κυμαίνονται γύρω στα ~850 EUR. Όλες Full HD είναι. Επί της ουσίας με ενδιαφέρει να υποστηρίζουν MPEG-4' date=' digital TV γαρ. Σε παρένθεση όσες ανέφεραν (στο site του πωλητή :/) ότι το υποστηρίζουν.[/quote'] Μπορεί να υποστηρίζουν Μpeg4 αλλά δεν είναι σίγουρο ότι θα παίζουν και θα είναι συμβατές με ότι Mpeg4 θα εκπέμπεται στην Ελλάδα.Ηδη αρκετές τηλεοράσεις έχουν πρόβλημα με τις εκπομπες Mpeg4 στο Ξυλόκαστρο.Τα ίδια προβλήματα υπήρχαν και με τις πρώτες τηλεοράσεις που ύποστήιζαν τα ψηφιακα της ΕΡΤ όταν άρχισαν να εκπέμπουν.Aν δεν βιαζεσαι για αγορά,περίμενε να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα...-Η γνώμη μου πάντως είναι ότι ενας εξωτερικός δέκτης προσφέρει περισσότερες δυνατότητες πολυμέσων,οπότε παρε ότι σου αρέσει τώρα και μετα αναβαθμίζεσαι.
AzaZyL Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 http://www.skroutz.gr/s/89912/LG-47LH9000.html
Cue Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Μπορεί να υποστηρίζουν Μpeg4 αλλά δεν είναι σίγουρο ότι θα παίζουν και θα είναι συμβατές με ότι Mpeg4 θα εκπέμπεται στην Ελλάδα. Καλά αυτό τι είναι πάλι? Άλλο φρούτο με το mpeg4? Δηλαδή τι να μην παίζουν? Να μην πιάνουν καθόλου το σήμα, η ποιότητα να είναι χάλια?
Diskimpex Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Δυστυχώς από όλα από ότι διαβάζω.Ισως το κάνουν επιίτηδες από το σήμα εκπομπής να πουλήσουν δέκτες,αλλά σε πολλές τηλεοράσεις τα εσωτερικά μέρη που αφορούν το κύκλωμα είναι της πλάκας,απλά βασικων προδιαγραφών Σε κάποιες τηλεοράσεις ίσως διορθωνεται με firmware update,αλλά οι εταιρίες με την συχνότητα που βγάζουν νέα μοντέλα,τα παλιά τα ξεχνάνε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.