Προς το περιεχόμενο

Αδυναμία πρόσβασης σε sites (Stumbleupon,Pathfinder.gr) - Forthnet

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Σίγουρα είναι θέμα εξοπλισμού ή κάποιου άλλου πράγματος που δεν γνωρίζω, όμως είναι απογοητευτική και η έλλειψη τεχνικής υποστήριξης για τους χρήστες της εταιρείας, στην ουσία έριξαν το μπαλάκι σε μένα να βρω τι φταίει ενώ πιθανότατα να γνώριζαν ότι το πρόβλημα ήταν δικό τους. Δε νομίζω ότι είναι σωστό απλά να σου λένε, φταίει κάτι στις ρυθμίσεις που έχετε κάνει... Κόντεψα να διαλύσω τον υπολογιστή μου...

Τελοσπάντων, δεν έχω σκοπό να γράψω για τα υπέρ ή τα κατά οποιασδήποτε εταιρείας, απλά εξέθεσα το πρόβλημα και πως βρέθηκε η λύση του. Ίσως βοηθήσει και άλλους που έχουν κάτι παρόμοιο και δεν ξέρουν που οφείλεται.

Eftych :-)

συζητηση κανουμε απλα.ναι σε αυτο εχεις δικιο οτι θα μπορουσαν να κανονιζαν ενα ραντεβου.απλα εγω το λεω για το θεμα των σελιδων οτι αμα ειναι κατι μαζικο λογω πχ κατι με καποιο resolve στους dns εκει φτιαχνεται απο την ιδια την ετερεια αφου θα γινουν μαζικα παραπονα.κατα τα αλλα αμα ειναι κατι μεμονωμενο θελει δοκιμες πλεον στο σπιτι του πελατη.

Δημοσ.
συζητηση κανουμε απλα.ναι σε αυτο εχεις δικιο οτι θα μπορουσαν να κανονιζαν ενα ραντεβου.απλα εγω το λεω για το θεμα των σελιδων οτι αμα ειναι κατι μαζικο λογω πχ κατι με καποιο resolve στους dns εκει φτιαχνεται απο την ιδια την ετερεια αφου θα γινουν μαζικα παραπονα.κατα τα αλλα αμα ειναι κατι μεμονωμενο θελει δοκιμες πλεον στο σπιτι του πελατη.

Αυτό πιστεύω και 'γω, αξίζει να παρέχουν τεχνική υποστήριξη ακόμα και σε μεμονωμένα προβλήματα. Αυτοί χάνουν τους πελάτες τους και δεν βοηθούν στο να έχουν μια καλή φήμη σαν εταιρεία.

Αυτό που αναρωτιέμαι είναι αν το πρόβλημα που είχα ήταν μεμονωμένο ή το έχουν πολλοί με αντίστοιχες συνδέσεις. Αν κάποιος άλλος είχε παρόμοιο πρόβλημα με αυτή την εταιρεία ή άλλη προτείνω να το αναφέρει σε αυτό το forum, έτσι για να δούμε τι παίζει γενικώς. Τα sites που δεν μπορούσα να δω ήταν πολλά, δεν θυμάμαι και 'γω πόσα και μου έκανε εντύπωση πως λύθηκε ως δια μαγείας το πρόβλημα.

Πιστεύεις ότι ήταν θέμα dns της forthnet?

Eftych :-)

Δημοσ.

μαλλον μεμονομενο ειναι.σπανια πετυχαινω τετοιο προβλημα ναμην ανοιγουν σελιδες σε καποιον οποτε εκει ειτε παιζει Firewall ειτε λαθος πρωτοκολλο.px pppoa αντι για pppoe.η σπανια να θελει αλλαγη το mtu η σπανια ασυμβατοτητα ρουτερ.επισης πολυ σπανια και αυτο προβλημα drivers της ασυρματης η ενσυρματης καρτας.generic drivers η drivers που δινει η microsoft .θεμα dns δυσκολο.θεμα ρουτερ πιο πιθανο.για αυτο παντα λεμε στο forum οτι προσπαθουμε διαφορα κομαμτι κομματι.για αρχη σε διαφορετικο pc δευτερη δοκιμη με καποιο αλλο ρουτερ.αν ηταν γενικο απλα θα το εφτιαχναν γιατι θα τους εκραζαν ολη μερα.εχω forthnet πχ 2,5 χρονια και δεν ειχα ποτε προβλημα με σελιδα.δυσκολο να γινει προβλημα γενικο και να μην λυθει γρηγορα.τωρα στα μεμονωμενα πραγματι θελει τεχνικο αρκει να γινεται συχνα αυτο το προβλημα διοτι αμα γινεται μια φορα στις 10 μερες δεν βγαινει ακρη

Δημοσ.
μαλλον μεμονομενο ειναι.σπανια πετυχαινω τετοιο προβλημα ναμην ανοιγουν σελιδες σε καποιον οποτε εκει ειτε παιζει Firewall ειτε λαθος πρωτοκολλο.px pppoa αντι για pppoe.η σπανια να θελει αλλαγη το mtu η σπανια ασυμβατοτητα ρουτερ.επισης πολυ σπανια και αυτο προβλημα drivers της ασυρματης η ενσυρματης καρτας.generic drivers η drivers που δινει η microsoft .θεμα dns δυσκολο.θεμα ρουτερ πιο πιθανο.για αυτο παντα λεμε στο forum οτι προσπαθουμε διαφορα κομαμτι κομματι.για αρχη σε διαφορετικο pc δευτερη δοκιμη με καποιο αλλο ρουτερ.αν ηταν γενικο απλα θα το εφτιαχναν γιατι θα τους εκραζαν ολη μερα.εχω forthnet πχ 2,5 χρονια και δεν ειχα ποτε προβλημα με σελιδα.δυσκολο να γινει προβλημα γενικο και να μην λυθει γρηγορα.τωρα στα μεμονωμενα πραγματι θελει τεχνικο αρκει να γινεται συχνα αυτο το προβλημα διοτι αμα γινεται μια φορα στις 10 μερες δεν βγαινει ακρη

Σίγουρα κομμάτι-κομμάτι άμα ψάχνεις θα τη βρεις την άκρη. Αν είσαι ειδικός όπως εσείς εδώ στο forum, γιατί αν δεν ξέρεις όπως εγώ... δύσκολα τα πράγματα! :lol:

'Ισως να έφταιγε το ρούτερ, τώρα έχω το sagem fast 2404/2444, που το κράζεις νομίζω :-D Γιατί?? Δουλεύει καλά ο υπολογιστής μου με αυτό. Πες μου τι να προσέξω να μην έχω δυσάρεστες εκπλήξεις!

Α και κάτι άλλο θέλω να ρωτήσω, γιατί από τότε που άλλαξα σύνδεση, ο Internet Explorer κολλάει, δεν μπορώ να γράψω γρήγορα ή να κάνω γρήγορο browsing ενώ ο Firefox Mozilla είναι μια χαρά?

Ελπίζω να μη σας κούρασα με τις πολλές ερωτήσεις :lol: Τι να κάνουμε πρέπει να ξεστραβωθούμε λίγο, να μάθουμε πέντε πράγματα!! ούτε ξέρω πως βρέθηκα εγώ σε τόσο τεχνικό site, βλέπω και τόσες άλλες απορίες και δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο κόσμος εδώ με τους υπολογιστές του. It's a mad techy world... αλλά δεν μπορούμε χωρίς αυτόν. Οκ, ελπίζω να μη βγήκα τελείως εκτός θέματος :-D Καληνύχτα σε όλους τους insomniacs.

ps το mtu τι είναι??

Δημοσ.

για απλη χρηση σε μια νορμαλ γραμμη το sagem θα παιξει κανονικα/δοκιμασε να περασεις internet explorer 8 ΝΑ ΔΕΙΣ αν θα διορθωθει ειτε απο το control panel internet options kαι καρτελλα advance να τον κανεις επαναφορα στα defaults.δεν βγηκες εκτος θεματος.οσο για το mtu παμε πολυ advanced αλλα εδω γραφει

http://en.wikipedia.org/wiki/Maximum_transmission_unit

Δημοσ.
για απλη χρηση σε μια νορμαλ γραμμη το sagem θα παιξει κανονικα/δοκιμασε να περασεις internet explorer 8 ΝΑ ΔΕΙΣ αν θα διορθωθει ειτε απο το control panel internet options kαι καρτελλα advance να τον κανεις επαναφορα στα defaults.δεν βγηκες εκτος θεματος.οσο για το mtu παμε πολυ advanced αλλα εδω γραφει

http://en.wikipedia.org/wiki/Maximum_transmission_unit

Οκ, θα το δοκιμάσω, thanks!

eftych :-)

Δημοσ.
τωρα που αλλαξες εταιρεια δεν υπαρχει λογος να πειραξεις κατι.

Δεν θα πειράξω τίποτα! μόνο το Internet Explorer θέλω να βελτιώσω γιατί κολλάει απίστευτα.

Δημοσ.
a.δοκιμη με pppoe/llc πρωτοκολλο.β.δοκιμη με αλλους drivers στην καρτα δικτυου.γ.δοκιμη αν μπορεις να τα δεις διαμεσω Proxy.forthnet.gr θυρα 8080.

δ.δοκιμη με αλλο pc το πιο βασικο.

ο προχυ αυτος εχει φιλτερ μονο για φορθνετ πελατες ε? :(

Δημοσ.
οκ δοκιμασε τα αυτα και πες μας.

Καλημέρα! :-)

Τελικά προοδεύω :lol:, δοκίμασα αυτό που μου είπες να κάνω για τον Internet Explorer, και τώρα δουλεύει πολύ καλύτερα, κολλάει πολύ λιγότερο απ' ότι πριν. Επειδή δακτυλογραφώ πολύ γρήγορα κάποιες φορές ίσως φταίει και αυτό :lol:

Ευχαριστώ και πάλι, εύχομαι μια ωραία Κυριακή σε όλους :-)

Δημοσ.
ετσι μπραβο.παντα τετοιους προοδους:) tote na γραφεις πιο αργα:P

Είδες, άμα βρει κανείς τους σωστούς δασκάλους στα τεχνικά θέματα. Πετάει η ομάδα σας εδώ μέσα.

Όσο για το γράψιμο, φταίει το τυφλό σύστημα, αν το μάθεις μια φορά, σου μένει το κουσούρι :lol: Οκ, τώρα είμαι σίγουρα off-topic :lol: οπότε σταματώ και καληνυχτίζω!

:-) Eftych

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...