Eftych Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2009 Καλησπέρα σε όλους, Έχω σύνδεση ADSL με τη Forthnet και εδώ και μήνες δεν μπορώ να δω συγκεκριμένα sites όπως το Stumbleupon, Pathfinder.gr και άλλα. Παλιότερα συνέβαινε αυτό και με το MySpace το οποίο τώρα φαίνεται κανονικά, χωρίς να κάνω καμία αλλαγή στον υπολογιστή (χρησιμοποιώ Windows Vista). Πιστεύω ότι το πρόβλημα είναι με τη Forthnet, προσπάθησα να κάνω αλλαγή των DNS servers (με τη βοήθεια γνώστη τεχνικών θεμάτων, καθότι γνωρίζω ελάχιστα ) αλλά δεν είδα προκοπή! Αδύνατο να δω τα συγκεκριμένα sites, χρησιμοποιώντας είτε Internet Explorer είτε Firefox Mozilla. Σε επικοινωνία με τη Forthnet μου είπαν ότι θα φταίνε κάποιες ρυθμίσεις στον υπολογιστή χωρίς να προτείνουν κάτι πιο συγκεκριμένο. Να σημειώσω ότι χρησιμοποιώ Norton Internet Security 2009, το οποίο απενεργοποίησα για κάποια ώρα αλλά και πάλι δεν είδα αποτέλεσμα. Περιμένω οποιαδήποτε ιδέα για το πως θα λύσω αυτό το μυστήριο πρόβλημα
poulinos Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2009 a.δοκιμη με pppoe/llc πρωτοκολλο.β.δοκιμη με αλλους drivers στην καρτα δικτυου.γ.δοκιμη αν μπορεις να τα δεις διαμεσω Proxy.forthnet.gr θυρα 8080. δ.δοκιμη με αλλο pc το πιο βασικο.
Eftych Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2009 a.δοκιμη με pppoe/llc πρωτοκολλο.β.δοκιμη με αλλους drivers στην καρτα δικτυου.γ.δοκιμη αν μπορεις να τα δεις διαμεσω Proxy.forthnet.gr θυρα 8080.δ.δοκιμη με αλλο pc το πιο βασικο. Ευχαριστώ πολύ για τις προτάσεις! θα δοκιμάσω να δω τι μπορώ να κάνω, όχι ότι καταλαβαίνω πολλά, είμαι στραβάδι στα τεχνικά θέματα των κομπιούτερ αλλά τώρα που βρέθηκα σ' αυτό το site μπορεί να ξεστραβώσω! Και πάλι thanks!
poulinos Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2009 οτι χρειαστεις και οπου κολησεις εδω ειμαστε
Eftych Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 οτι χρειαστεις και οπου κολησεις εδω ειμαστε Καλησπέρα και πάλι! Για τη δοκιμή pppoe/llc, πηγαίνοντας στις συνδέσεις στις επιλογές ίντερνετ και μετά στην εγκατάσταση μου ζητά όνομα χρήστη και κωδικό πρόσβασης από ISP, που το βρίσκω αυτό? Έχω μακρύ δρόμο μπροστά μου...
poulinos Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 και στο Pppoa/vc παλι ειχες εισαγει αυτα τα στοιχεια.οταν το γυρνας σε pppoe/llc μπορει να σου ξαναζητησει τα στοιχεια η μπορει να ταεχει ηδη συμπληρωμενα απο πριν.εξαρτατε τον ρουτερ.ειναι τα στοιχεια που σου εχει δωσει o provider οταν εκανες συνδεση.πχ [email protected] password poulinos!@!# πχ.
Eftych Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 και στο Pppoa/vc παλι ειχες εισαγει αυτα τα στοιχεια.οταν το γυρνας σε pppoe/llc μπορει να σου ξαναζητησει τα στοιχεια η μπορει να ταεχει ηδη συμπληρωμενα απο πριν.εξαρτατε τον ρουτερ.ειναι τα στοιχεια που σου εχει δωσει o provider οταν εκανες συνδεση.πχ [email protected] password poulinos!@!# πχ. Κατάλαβα, δεν είχα κάνει εγώ τη σύνδεση αλλά νομίζω ότι θυμάμαι τα στοιχεία. Τα γράφω και εκεί που ζητά όνομα σύνδεσης όταν γράφω "σύνδεση ευρείας ζώνης pppoe/llc" δεν το δέχεται, μου βγάζει μικρό παράθυρο που λέει να δώσω όνομα στη σύνδεση Τι κάνω λάθος? Σου γράφω και τα στοιχεία του ρούτερ LINKSYS WAG200G Ευχαριστώ και πάλι για τη βοήθεια
DDoS Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 Το πιο πιθανο παντως για μενα ειναι οι DNS servers
Eftych Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 Το πιο πιθανο παντως για μενα ειναι οι DNS servers Ίσως να είναι εκεί το πρόβλημα, δεν ξέρω. Χρησιμοποίησα και τους Opendns 208.67.222.222 208.67.220.220 χωρίς αποτέλεσμα. Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι πως είναι δυνατό το πρόβλημα να προκύψει έτσι, χωρίς καμία παρέμβαση, κάποια αλλαγή στο PC. Το Stumbleupon, τη μέρα που σταμάτησε να εμφανίζεται το είχα ανοίξει κανονικά το πρωϊ και το απόγευμα απλά σταμάτησε να εμφανίζεται, δεν φορτώνει από τότε. Βέβαια ο υπολογιστής μου το πάθαινε και με διάφορα άλλα sites αυτό, και το παθαίνει. Δυστυχώς δεν έχω τη δυνατότητα, για την ώρα, να τεστάρω με άλλο υπολογιστή το πρόβλημα και να δω αν σίγουρα φταίει η Forthnet. Τελοσπάντων, συγνώμη για τη φλυαρία, είναι από αυτά τα προβλήματα που σε κάνουν :mad:!!
DDoS Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 Για δοκιμασε και αυτους: 156.154.70.1 156.154.70.2 καθως ακομη μπορεις να κανεις και μονος σου κανα δυο δοκιμες σε auto ip/conf., ή να δεις μηπως βαλεις στο ρουτερ σου κανα dns, ή να το βαλεις σε ppoe/llc αν εισαι σε ιδιοκτητο δικτυο, κανε και κανα reset τους browsers που εχεις στα defaults και ψαξε ισως για κακοβουλα προγραμματα. Και κατι αλλο, απο οτι βλεπω εισαι με forthnet που οντως εχει κατι θεματα με browsing με αυτο το καιρο και κατα καιρους, αλλα για αργο Browsing
Eftych Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 Για δοκιμασε και αυτους: 156.154.70.1 156.154.70.2 καθως ακομη μπορεις να κανεις και μονος σου κανα δυο δοκιμες σε auto ip/conf., ή να δεις μηπως βαλεις στο ρουτερ σου κανα dns, ή να το βαλεις σε ppoe/llc αν εισαι σε ιδιοκτητο δικτυο, κανε και κανα reset τους browsers που εχεις στα defaults και ψαξε ισως για κακοβουλα προγραμματα. Και κατι αλλο, απο οτι βλεπω εισαι με forthnet που οντως εχει κατι θεματα με browsing με αυτο το καιρο και κατα καιρους, αλλα για αργο Browsing Ωχ, τώρα είναι που κόλλησα... Θα το παλέψω πάντως, μπας και βρω άκρη. Θα επανέλθω σίγουρα με περισσότερες ερωτήσεις Πως μπορώ να ξέρω ποιά είναι τα κακόβουλα προγράμματα? Για τη forthnet, το παρατήρησα πολλές φορές και 'γω κυρίως στο παρελθόν ότι είναι αργή, ιδίως τα σαββατοκύριακα. Many thanks Η πιο άσχετη insomniac
poulinos Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 Κατάλαβα, δεν είχα κάνει εγώ τη σύνδεση αλλά νομίζω ότι θυμάμαι τα στοιχεία. Τα γράφω και εκεί που ζητά όνομα σύνδεσης όταν γράφω "σύνδεση ευρείας ζώνης pppoe/llc" δεν το δέχεται, μου βγάζει μικρό παράθυρο που λέει να δώσω όνομα στη σύνδεση Τι κάνω λάθος? Σου γράφω και τα στοιχεία του ρούτερ LINKSYS WAG200G Ευχαριστώ και πάλι για τη βοήθεια εκει γραφεις οτι θες πχ forthnet. Ωχ, τώρα είναι που κόλλησα... Θα το παλέψω πάντως, μπας και βρω άκρη. Θα επανέλθω σίγουρα με περισσότερες ερωτήσεις Πως μπορώ να ξέρω ποιά είναι τα κακόβουλα προγράμματα? Για τη forthnet, το παρατήρησα πολλές φορές και 'γω κυρίως στο παρελθόν ότι είναι αργή, ιδίως τα σαββατοκύριακα. Many thanks Η πιο άσχετη insomniac με προγραμμα θα τα ψαξεις τα κακοβουλα.
Eftych Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2009 εκει γραφεις οτι θες πχ forthnet. με προγραμμα θα τα ψαξεις τα κακοβουλα. Γειά σας και πάλι φίλοι-insomniacs! Τελικά έλυσα το πρόβλημα με έναν πολύ απλό τρόπο! Άλλαξα σύνδεση, από forthnet σε connex. Μπορώ να δω όλες τις ιστοσελίδες που δεν μπορούσα να δω, δεν είναι απίστευτο? Αν το 'ξερα ότι ήταν απλά πρόβλημα της forthnet, θα είχα κάνει προ πολλού αυτήν την κίνηση, που να φανταστώ ότι υπάρχουν τέτοιες εταιρείες που δεν επιτρέπουν στον χρήστη να σερφάρει σε συγκεκριμένες ιστοσελίδες και που δυστυχώς αδιαφορούν για να λύσουν το πρόβλημα... Τελοσπάντων... ένα ευχαριστώ και πάλι για όλες τις προτάσεις και ένα συγχαρητήρια για το insomnia.gr, χαίρομαι που είμαι και 'γω junior member του!
poulinos Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2009 καμια εταρεια δεν σου απαγορευει προσβαση σε σελιδες.εγω πχ to pathfinder το ανοιγω.απο εκει και περα μπορει να ειναι θεμα εξοπλισμου και αλλα τοσα πραγματα.
Eftych Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2009 καμια εταρεια δεν σου απαγορευει προσβαση σε σελιδες.εγω πχ to pathfinder το ανοιγω.απο εκει και περα μπορει να ειναι θεμα εξοπλισμου και αλλα τοσα πραγματα. Σίγουρα είναι θέμα εξοπλισμού ή κάποιου άλλου πράγματος που δεν γνωρίζω, όμως είναι απογοητευτική και η έλλειψη τεχνικής υποστήριξης για τους χρήστες της εταιρείας, στην ουσία έριξαν το μπαλάκι σε μένα να βρω τι φταίει ενώ πιθανότατα να γνώριζαν ότι το πρόβλημα ήταν δικό τους. Δε νομίζω ότι είναι σωστό απλά να σου λένε, φταίει κάτι στις ρυθμίσεις που έχετε κάνει... Κόντεψα να διαλύσω τον υπολογιστή μου... Τελοσπάντων, δεν έχω σκοπό να γράψω για τα υπέρ ή τα κατά οποιασδήποτε εταιρείας, απλά εξέθεσα το πρόβλημα και πως βρέθηκε η λύση του. Ίσως βοηθήσει και άλλους που έχουν κάτι παρόμοιο και δεν ξέρουν που οφείλεται. Eftych
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.