gyzel00 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2009 Καλησπέρα, Για να εξακριβώσω μια απορία μου, αν εχω δυο εξωτερικούς σκληρούς συνδεδεμένους, μπορώ να κάνω copy (μεγάλο ογκο δεδομένων) απο τον έναν εξωτερικό και paste στον αλλο εξωτερικό? Ευχαριστώ.
phanispal Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2009 Δε βρίσκω λόγο να μη μπορείς (αν υπάρχει φυσικά ο απαιτούμενος ελεύθερος χώρος).
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2009 Ναι, αρκει και οι 2 να ειναι φορμαρισμενοι σε συστημα αρχειων NTFS και οχι FAT32 αν θελεις να μεταφερεις ενα μονοκομματο αρχειο μεγαλυτερο απο 4GB. @^^: Φτου σου
phanispal Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2009 12 ολόκληρα λεπτά είχες στη διάθεσή σου, don't blame me.. :Ρ
xolloth Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2009 εδω μεταφερουμε τερατα απο τον ενα εξωτ στον αλλο,χωρος να υπαρχει.
gyzel00 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2009 Ναι, αρκει και οι 2 να ειναι φορμαρισμενοι σε συστημα αρχειων NTFS και οχι FAT32 αν θελεις να μεταφερεις ενα μονοκομματο αρχειο μεγαλυτερο απο 4GB. @^^: Φτου σου Ευχαριστώ για την απαντηση, κατι ακομα.. Πως καταλαβαίνω αν ειναι φορμαρισμένος σε NTFS? Στα χαρακτηριστικά των σκληρών που βλέπω στο internet δεν υπάρχει τέτοια αναφορά..
phanispal Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2009 Δεξί κλικ -> Properties -> File System
gyzel00 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2009 Δεξί κλικ -> Properties -> File System Αυτο αμα τον έχω αγοράσει. Εγω ψαχνω να αγοράσω και θελω να ξερω αν υποστηριζει NTFS και δεν αναγραφεται στα χαρακτηριστικά όσων εχω κοιταξει στο internet.
phanispal Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2009 Όταν τον πάρεις στα χέρια σου θα είναι αφορμάριστος, άρα δε θα έχει file system. Το file system θα το δημιουργήσεις εσύ όταν του κάνεις διαμόρφωση με το που τον βάλεις στο κουτί.
liopyr Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 Όταν τον πάρεις στα χέρια σου θα είναι αφορμάριστος, άρα δε θα έχει file system. Το file system θα το δημιουργήσεις εσύ όταν του κάνεις διαμόρφωση με το που τον βάλεις στο κουτί. Οι εξωτερικοί έχω την εντύπωση πως είναι έτοιμοι, (φορμαρισμένοι), πιθανότατα σε ntfs.
SOWHAT Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 Οι εξωτερικοί έχω την εντύπωση πως είναι έτοιμοι, (φορμαρισμένοι), πιθανότατα σε ntfs. No, no, no!!! σε FAT32 είναι....:-(
liopyr Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 No, no, no!!! σε FAT32 είναι....:-( Ανεξαρτήτου μεγέθους; Νταξ με fat32 έχεις συμβατότητα με τα πάντα, αλλά μου φαίνεται κάπως ...πολύ λάθος σε έναν εξωτερικό 1Tb π.χ να στον πουλάνε σε fat32.
Billys636 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 Μιας και ανοιχτηκε το τοπικ, να το ρωτησω εδω.. Αν ειναι λαθος να ανοιξω καινουριο. Ποιος ειναι ο γρηγοροτερος τροπος να μεταφερεις μεγαλο ογκο δεδομενων απο ενα pc σε ενα laptop?Χρειαζεται ειδικο καλωδιο?Καποιο προγραμμα για να αναγνωρισει το λαπτοπ ως "εξωτερικο σκληρο"?
JIMBOAthens Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 Yπάρχει ειδικό καλώδιο της equip από USB σε USB και η μεταφορά των δεδομένων μεταξύ των 2 υπολογιστών γίνεται μέσω του software που παρέχεται. Το είχα δοκιμάσει πριν χρόνια και δούλευε κανονικά. Πιστεύω πάντως μέσω εξωτερικού σκληρού είναι πιο εύκολη διαδικασία μια που σου δίνεται και η ευκαιρία να "ξεκαθαρίσεις" τα data σου...
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 Ευχαριστώ για την απαντηση, κατι ακομα..Πως καταλαβαίνω αν ειναι φορμαρισμένος σε NTFS? Στα χαρακτηριστικά των σκληρών που βλέπω στο internet δεν υπάρχει τέτοια αναφορά.. Ερχονται οι εξωτερικοι φορμαρισμενοι απο μονοι τους σε FAT32, αλλα μπορεις τη πρωτη φορα που θα τον χρησιμοποιησεις, πριν περασεις δεδομενα σε αυτον, να τον ξαναφορμαρεις σε NTFS χωρις κανενα προβλημα. Οι εξωτερικοί έχω την εντύπωση πως είναι έτοιμοι, (φορμαρισμένοι), πιθανότατα σε ntfs. Οχι, σε Fat32 ειναι οι εξωτερικοι, επιβεβαιωνω. Για συμβατοτητα MacOS, και παλιων διανομων Linux. Μιας και ανοιχτηκε το τοπικ, να το ρωτησω εδω.. Αν ειναι λαθος να ανοιξω καινουριο. Ποιος ειναι ο γρηγοροτερος τροπος να μεταφερεις μεγαλο ογκο δεδομενων απο ενα pc σε ενα laptop?Χρειαζεται ειδικο καλωδιο?Καποιο προγραμμα για να αναγνωρισει το λαπτοπ ως "εξωτερικο σκληρο"? Aν το λαπτοπ και το pc εχουν 1000ρι (Gigabit) δικτυο, δεν υπαρχει πιο γρηγορος τροπος απο αυτο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.