Προς το περιεχόμενο

Security Essentials: Δωρεάν antivirus από τη Microsoft

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

τωρα που το λες μπας και φταει αυτο που εχω προβλημα με κατι addons στην 3.6 εκδοση του firefox που ενω ειναι συμβατα δεν τα εμφανιζει μετα την εγκατασταση;

κουφο μεν αλλα δεν ξερεις καμμια φορα.

• Απαντ. 117
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Θέλει δουλειά ακόμα, όχι για την αποτελεσματικότητά του, αλλά γενικά για την σταθερότητα του προγράμματος. Πάντως έκανε παρα πολύ εντυπωσιακή αρχή

Δημοσ.

Ειναι το καλυτερο antivirus που εχω βαλει ποτε...βεβαια ειναι παρα πολυ νορις για να κρινουμε..Μεχρι στιγμις το προγραματακι ειναι τζι τζι

Δημοσ.

Εμενα μου αρεσει αλλα στο τλευταιο τεστ του virus.gr

"Τα προγράμματα Microsoft Security Essentials και A-Squared Anti-Malware δεν δοκιμάστηκαν, διότι συνεχώς "κράσαραν" κατά τον έλεγχο αρχείων."

Δημοσ.

Η αλήθεια είναι πως όταν είναι να κάνει καθαρισμό αργεί πάρα πολύ για κάποιον λόγο, βέβαια μπορείς να δεις και στο av-comparatives που εκεί δεν κρασάρει....

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλά ρε παιδιά πάει καλά η MS άν μπεί κάποιος απο xp sp3 gr με ie 8 στην σελίδα του security essential θα του πετάξει αυτήν εδώ την σελίδα, γιατί ;;

(ευτυχώς έχω και 7 και μπήκα απο εκεί κανονικά).

Ά ρε Microsoft τί θά κανες άν δέν είχες και μένα :o

Ήθελες το κραξιμό σου, για να στρώσεις. Πάλι καλά.

Σοβαρά τώρα μέχρι την ώρα που υπέβαλα το αρχικό μήνυμα, άν έγραφες "http://www.microsoft.com/security_essentials" σε πέταγε αυτόματα στη σελίδα "http://www.microsoft.com/security_essentials/market.aspx".

Επεξ/σία από dhmak
Δημοσ.
Καλά ρε παιδιά πάει καλά η MS άν μπεί κάποιος απο xp sp3 gr με ie 8 στην σελίδα του security essential θα του πετάξει αυτήν εδώ την σελίδα, γιατί ;;

(ευτυχώς έχω και 7 και μπήκα απο εκεί κανονικά).

Κατεβασέ το από εδώ

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Παιδα καλησπερα..πριν απο λιγο εκανα απεγκατασταση το avast και λεω να βαλω ξανα το avast ή αυτο της microsoft?

εχω win xp αλλα οπως ακουω απο εδω αμα δεν ειναι γνησια θα δεν θα μπει?

Δημοσ.

Αν είναι παλιός / αργός ο υπολογιστής τότε θα πρότεινα το avast γιατί είναι πολύ ελαφρύ. Όσο για το αν θα περαστεί το Essentials, θα έλεγα να μην το ρισκάρεις.

• 3 μήνες μετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...