xolloth Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 τωρα που το λες μπας και φταει αυτο που εχω προβλημα με κατι addons στην 3.6 εκδοση του firefox που ενω ειναι συμβατα δεν τα εμφανιζει μετα την εγκατασταση; κουφο μεν αλλα δεν ξερεις καμμια φορα.
flik Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Θέλει δουλειά ακόμα, όχι για την αποτελεσματικότητά του, αλλά γενικά για την σταθερότητα του προγράμματος. Πάντως έκανε παρα πολύ εντυπωσιακή αρχή
antonl Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Όντως, καλή αρχή αλλά θετικό θα ήταν να γινόταν και λίγο πιο ελαφρύ.
johnito Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 Ειναι το καλυτερο antivirus που εχω βαλει ποτε...βεβαια ειναι παρα πολυ νορις για να κρινουμε..Μεχρι στιγμις το προγραματακι ειναι τζι τζι
Nik0s Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 Εμενα μου αρεσει αλλα στο τλευταιο τεστ του virus.gr "Τα προγράμματα Microsoft Security Essentials και A-Squared Anti-Malware δεν δοκιμάστηκαν, διότι συνεχώς "κράσαραν" κατά τον έλεγχο αρχείων."
flik Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 Η αλήθεια είναι πως όταν είναι να κάνει καθαρισμό αργεί πάρα πολύ για κάποιον λόγο, βέβαια μπορείς να δεις και στο av-comparatives που εκεί δεν κρασάρει....
aris11983 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 Καλό..ΑΛΛΑ γιατί αργεί τόσο πολύ στην εκκκίνηση?
dhmak Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 (επεξεργασμένο) Καλά ρε παιδιά πάει καλά η MS άν μπεί κάποιος απο xp sp3 gr με ie 8 στην σελίδα του security essential θα του πετάξει αυτήν εδώ την σελίδα, γιατί ;; (ευτυχώς έχω και 7 και μπήκα απο εκεί κανονικά). Ά ρε Microsoft τί θά κανες άν δέν είχες και μένα Ήθελες το κραξιμό σου, για να στρώσεις. Πάλι καλά. Σοβαρά τώρα μέχρι την ώρα που υπέβαλα το αρχικό μήνυμα, άν έγραφες "http://www.microsoft.com/security_essentials" σε πέταγε αυτόματα στη σελίδα "http://www.microsoft.com/security_essentials/market.aspx". Επεξ/σία 26 Μαρτίου 2010 από dhmak
venejo Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 Καλά ρε παιδιά πάει καλά η MS άν μπεί κάποιος απο xp sp3 gr με ie 8 στην σελίδα του security essential θα του πετάξει αυτήν εδώ την σελίδα, γιατί ;;(ευτυχώς έχω και 7 και μπήκα απο εκεί κανονικά). Κατεβασέ το από εδώ
Liverpool89 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Παιδα καλησπερα..πριν απο λιγο εκανα απεγκατασταση το avast και λεω να βαλω ξανα το avast ή αυτο της microsoft? εχω win xp αλλα οπως ακουω απο εδω αμα δεν ειναι γνησια θα δεν θα μπει?
_tasos Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Αν είναι παλιός / αργός ο υπολογιστής τότε θα πρότεινα το avast γιατί είναι πολύ ελαφρύ. Όσο για το αν θα περαστεί το Essentials, θα έλεγα να μην το ρισκάρεις.
Liverpool89 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Οκ παλιο ειναι ...θα βαλω αυτο που ειχα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα