kwstas_salonikios Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 Πάντως το δουλεύω και εγώ σε μερικούς υπολογιστές και παράπονο δεν έχω, αν και μια - δυο φορές πάνω σε επανεκκίνηση ενώ άνοιξε το πρόγραμμα δεν ήτανε started και έπρεπε να γίνει manual.
Kalavrezos Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 αν το περασουμε στο pc μας,θα πρεπει να απεγκαταστησουμε αυτο που ηδη εχουμε (π.χ. nod) η αντικαθιστα τον defender;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 κάνει αυτόματα disable το Windows Defender αν έχεις 3rd party antivirus δεν νομίζω ότι αξίζει, άσε που δεν συνιστάται να έχεις 2 antivirus ταυτόχρονα...
Kalavrezos Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 ok,ευχαριστω.και κατι αλλο...σκετο defender αρκει;η καλα κανω που εχω και nod;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 το defender δεν είναι ακριβώς "antivirus", χρειάζεται κάποιο κανονικό για να έχεις μια πιο αξιόπιστη προστασία και το nod είναι μια καλή επιλογή
manwlis980 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 Χρησιμοποιώ εδώ και ένα δίμηνο το Panda Cloud και μέχρι τώρα δεν έχω αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα. Αξίζει η αλλαγή στο δωρεάν της MS?
alexzzz Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 Για μένα ναι. Έχω μείνει πάρα πολύ ευχαριστημένος από την beta ακόμα.
xolloth Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 ειναι πολυ καλο ρε παιδια,ειδικα για οποιον δεν δεσμευεται απο καποιο shareware.
islas canarias Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 μακρια!!! το δοκιμασα καποιο καιρο, και τρελαινει τον υπολογιστη στα cpu resources. μερικες φορες αργουσε τρελα το μηχανημα και μεχρι να καταλαβω τι εφταιγε μουε ιχε σπασει τα νευρα!!! anyway το εβγαλα και βρηκα την υγεια μου!
alexzzz Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 Εγώ δεν έχω παρατηρήσει κάτι τέτοιο πάντως
islas canarias Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 εμενα εκανε αυτες τις @@@ οταν αφηνα τον υπολογιστη σε screen saver οταν πηγαινα για φαγητο και μετα 1 ωρα που γυρνουσα. δε ξερω εαν παιζει ρολο η προφυλαξη οθονης εν τελει, παντως ξανα εβαλα το avira και ηρεμησα!
Vasilisxd Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 Τι εννοεί όταν λέει ότι δεν είναι ανταγωνιστικό ; Και απευθύνεται σε όσους δεν έχουν ή δεν έχουν σκοπό να αγοράσουν ; Μηπως ότι δεν είναι αντάξιο ενός κανονικού antivirus ;
Exoskeletor Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 εμενα εκανε αυτες τις @@@ οταν αφηνα τον υπολογιστη σε screen saver οταν πηγαινα για φαγητο και μετα 1 ωρα που γυρνουσα. δε ξερω εαν παιζει ρολο η προφυλαξη οθονης εν τελει, παντως ξανα εβαλα το avira και ηρεμησα! ηταν μια εκδοση της beta που το εκανε αυτο.. γιαυτο λεγοταν beta. η τελικη δεν το κανει.
xolloth Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 το antivirus ειναι μια χαρα,ουτε οι beta μου δημιουργησαν κανενα προβλημα,ουτε η final. μαλλον πρεπει αλλου να ψαξουν οσοι νομιζουν οτι εχουν προβληματα με το συγκεκριμενο antivirus,κατι αλλο φταιει,δεν μπορει 10 να λεμε οτι ειναι μια χαρα και 2 να λενε οχι,στο κατω-κατω προβληματα εχουν επιδειξει και τα φιρματα antivirus σε καποιους.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα