pasxen Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2009 Έχω πάρει απο ένα site ένα wii τσιπαρισμένο. δουλευει μια χαρα με όσα παιχνίδια είχα κατεβάσει. πχ mario kart, zelda, tomb raider ktl κατεβασα όμως 2 καινούρια παιχνίδια dirt 2 και το Wii Sports Resort (να δοκιμάσω και το motion που πήρα) αλλα όταν βάζω κάποιο απο τα 2 dvd μου βγάζει πως χρειάζετε upgrade το wii. Το κακό είναι πως δεν ξέρω ούτε ποια έκδοση είναι το wii ούτε το τσιπάκι που φοράει και ούτε αν αναβαθμίζονται και πως. Οπότε κάθε βοήθεια δεκτή. (Έχω ακούσει πως αν κάνεις update στο wii μεσω net χαλάει η κονσόλα.) email : pasxen(papaki)hotmail.com
pasxen Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Τελικα εκανα το original update και τώρα είμαι στην 4.2 Ε και update στο wiikey στην 1.9s και το config του 1.4 και παιζουν όλα τα παιχνίδια μια χαρα.
cyberking Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 φίλε μου να σε ρωτήσω λιγάκι έχω κι εγώ το ίδιο,πως τα έκανες όλα αυτά; το update του wii σε 4.2 φανταζομαι έγινε αυτόματα με το που έβαλες το cd απο internet.τα υπόλοιπα;
darksoho33 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 φίλε μου να σε ρωτήσω λιγάκι έχω κι εγώ το ίδιο,πως τα έκανες όλα αυτά;το update του wii σε 4.2 φανταζομαι έγινε αυτόματα με το που έβαλες το cd απο internet.τα υπόλοιπα; μπες στο site του wiikey και κατεβασε το 1.9s για ευρωπη το γραφεις σε ενα cd ή dvd με το decrypter και το βαζεις στο wii. στο εμφανιζει σαν παιχνιδι gamecube Μπαινεις μεσα και πας εκει που λεει update. και εισαι ετοιμος.......
cyberking Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 darksoho ευχαριστώ.πάντως έχω ακούσει ότι με update 4.2 τα τσιπαρισμένα δεν παίζουν
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.