labrin Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2009 Πρόσφατα αγόρασα το wii από την Αμερική την έκδοση 4.0U. Έχει εγκατεστημένο το softchip r90m, το backup channel gamma και το the homebrew channel. Κατέβασα παιχνίδια και τα έγραψα σε cd αλλά το πρόβλημα ειναι οτι δεν τα παίζει. Μήπως ξέρει κανένας ποιό είναι το πρόβλημα? Μπορεί να παίζει ρόλο που ειναι region usa και τα παιχνίδια που έχω είναι pal?Και αν ναι, τότε πώς μπορώ να το διορθώσω?
darksoho33 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 Πρόσφατα αγόρασα το wii από την Αμερική την έκδοση 4.0U. Έχει εγκατεστημένο το softchip r90m, το backup channel gamma και το the homebrew channel. Κατέβασα παιχνίδια και τα έγραψα σε cd αλλά το πρόβλημα ειναι οτι δεν τα παίζει. Μήπως ξέρει κανένας ποιό είναι το πρόβλημα? Μπορεί να παίζει ρόλο που ειναι region usa και τα παιχνίδια που έχω είναι pal?Και αν ναι, τότε πώς μπορώ να το διορθώσω? ασφαλως και πρεπει να γραφεις μονο usa region. ολα τα υπολοιπα δε θα στα παιζει. επισης γραφεις σε -dvdr
Antretng Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 ασφαλως και πρεπει να γραφεις μονο usa region. ολα τα υπολοιπα δε θα στα παιζει. επισης γραφεις σε -dvdr Συγνώμη, αφού το παλικάρι σου λέει ότι είναι modarismeni η κονσόλα, γιατί λέτε ότι να ναι με τέτοια σιγουριά κιόλας; Φυσικά και μπορείς να παίξεις και PAL region παιχνίδια χρησιμοποιόντας το Geckο OS το οποίο αλλάζει το region του driver μέχρι να κάνεις restart. BTW βάλε το GX loader και παίζε τα games απο σκληρό. Θα απαλαχθείς και από dvdakia, χρόνους φορτώματος και φυσικά και απο region. Για περισσότερα τσέκαρε στο topic wii mod backup Ακόμα, αν πάλι προτιμάς να παίζεις από dvd, βάλε καλύτερα τον Neogamma το οποίο περιέχει τις περισσότερες αναγκαίες ρυθμίσεις για κάθε περίπτωση παιχνιδιου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.