Προς το περιεχόμενο

Επιλογη Οθονης

g0mez

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειας σας θα ηθελα να σας ρωτησω τη γνωμη σας για καποιες οθονες γιατι σκοπευω να αγορασω καποια αλλα δεν ξερω ποια αφου δεν εχω την δυνατοηττα να τις δω και να τις συγκρινω απο κοντα !

Λοιπον ειμαι αναμεσα σε

SAMSUNG SYNCMASTER P2270

LG W2261VP-PF TFT Monitor 21.5''

LG M227WD-PZ LCD-TV Monitor 22''

Καταρχην ειναι και οι 3 HD ? γιατι μονο η τριτη αναφερει οτι εχει ευκρινεια HD...

Απο φωτεινοτητα και χρωματα .... ?

Ο λογος που μενω πισω στο θεμα της οθονης ειναι οτι δεν ημουν ευχαριστιμενος απο την αποδοση που ειχαν οι TFT . Εχαναν και στα χρωματα και στη φωτεινοτητα .. Τελοσπαντων εαν ξερετε οτιδηποτε για αυτα τα μοντελα θα ηθελα να με βοηθησετε για να καταληξω σε καποια και εγω

Σας ευχαριστω

Δημοσ.

Προτείνω την Samsung, την θεωρώ καλύτερη ;)

EDIT: πρόσεξα ότι η συγκεκριμένη έχει μία και μοναδική είσοδο (DVI), άρα μάλλον δεν θα την πρότεινα, μόνο για αυτό...

• Super Moderators
Δημοσ.

http://www.plaisio.gr/Peripherals/PC-Monitors/Monitors/LG-24-Pf-W2452V.htm

γιατί όχι αυτή?

Ο λογος που μενω πισω στο θεμα της οθονης ειναι οτι δεν ημουν ευχαριστιμενος απο την αποδοση που ειχαν οι TFT . Εχαναν και στα χρωματα και στη φωτεινοτητα ..

αν θες καλύτερα χρώματα θα πρέπει να δώσεις περισσότερα χρήματα και για non full-hd monitor, τα full hd είναι πιο ακριβά...

http://www.pcbuyit.co.uk/product_info.php?manufacturers_id=&products_id=331

Δημοσ.

το site που αναφέρεις thresh για την dell είναι γενικά αξιόπιστο?και αν ξέρεις τι παίζει με την εγγύηση της (αν σε καλύπτει η ελληνική αντιπροσωπεία παρόλο που είναι αγορασμένη απο εξωτερικό και με τα πίξελ τι παίζει) πες μας

• Super Moderators
Δημοσ.

ναι μια χαρά είναι, έχουν αγοράσει πολλοί από Insomnia...

η εγγύηση της Dell είναι πανευρωπαϊκή και Zero Pixel έχει στα ακριβά της μοντέλα, pva/ips 24αρια και πάνω...

Δημοσ.
ναι μια χαρά είναι, έχουν αγοράσει πολλοί από Insomnia...

η εγγύηση της Dell είναι πανευρωπαϊκή και Zero Pixel έχει στα ακριβά της μοντέλα, pva/ips 24αρια και πάνω...

οκ thanx man

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...