ece@ntua Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2009 Καλησπέρα..Σκέφτομαι να αγοράσω μια τηλεόραση για το σαλονι μου και η απόσταση απο τον καναπε που θα την τοποθετήσω ειναι περιπου 3 μετρα 3 κ κατι...Τι επιλογές έχω όσον αφορά τις ίντες της τηλεόρασης;Για 42" που σκευτόμουν παει πολύ?Δηλαδή υπάρχει περίπτωση να κουράζει απο μια τέτοια απόσταση? Ευχαριστώ εκ των προταιρων..
swstost Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 Για 3-3,5 μέτρα, 42 ίντσες είναι το minimum. Εγώ βλέπω στα 2,5-3 με 42 και άνετα θα έβαζα μεγαλύτερη. Φίλος έχει στα 3 περίπου μέτρα 50 ίντσες και είναι μια χαρά...
FarCry Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 α επι της ευκαιριας δες το παρακατω γραφημα....θα σου λυσει ολες τις αποριες
xp-user Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 3 Μετρα -42αρα...και ειναι μια χαρα....τη πρωτη μερα σου φαινετε παραξενο,μετα συνιθιζει το ματι
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 προτιμώ αυτόν τον πίνακα
FarCry Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 προτιμώ αυτόν τον πίνακα πας καλα ρε?? τι λεει??? 50 ιντσων 2 μετρα??? :shock::shock: θα σου βγουν τα ματια :shifty: δε παμε καλα... βεβαια το ιδιο λεει και ο δικος μου πινακας αν δεις ολα αυτα βεβαια συμβαινουν γιατι δεν εχεις 100% ορατοτητα της αναλυσης περαν των 2 μετρων....παντως εγω αυτα τα βλεπω βλακειες ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 23:08 ---------- 3 Μετρα -42αρα...και ειναι μια χαρα....τη πρωτη μερα σου φαινετε παραξενο,μετα συνιθιζει το ματι συμφωνα με τον δικο μου πινακα και του thresh για να διακρινεις την διαφορα του 1080 θελεις αποσταση κατω των 2 μετρων οχι 3 :p:p για τις 42 ιντσες. αυτος βεβαια ειναι και ο λογος που δεν καταλαβαινω γιατι ολοι θελουν full HD αφου δεν διακρινουν τις διαφορες στις αποστασεις που τις κοιτανε
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 ναι είναι όμως full hd 50αρα, όταν έχεις full hd υποτίθεται ότι μικραίνεις την απόσταση
Cue Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 Εγώ για να είμαι ειλικρινής όπως το βλέπω και μία 32άρα full hd να αντικαταστήσει την 32άρα CRT στα 3 μέτρα μια χαρά είναι. Άσχετα αν οι 32' μου φαίνονται "λίγες".
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.