frikoulo Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2009 Καλησπέρα παιδιά, έχω το παρακάτω πρόβλημα με το συγκεκριμένο σκληρό. Ενώ δουλεύει κανονικά ο υπολογιστής ακούγεται ξαφνικά να σταματάει να λειτουργεί, όπως όταν έχουμε απενεργοποίηση σκληρών μετά απο συγκεκριμένη ώρα μέσω λειτουργικού, κάνει τον ήχο σύνδεσης/αποσύνδεσης συσκευής και σταματάει να φαίνεται πλέον στη διαχείρηση. Αν κάνω restart, κάποιες φορές δεν θα τον δείχνει καν στις sata συσκευές στο bios, κάποιες άλλες θα τον δείχνει κανονικά. Το οτι σταματάει να λειτουργεί όμως είναι το μόνο σταθερό. Εδώ να τονίσω οτι δεν ήταν έτσι απο την αρχή. Όταν αγοράστηκε είχε αρχεία μέσα κανονικά και δούλευε χωρίς πρόβλημα. Ύστερα του έκανα format και του έφτιαξα 3 partition βάζοντας μέσα linux. Όταν έβγαλα τα linux άρχισα να έχω προβλήματα. Δεν ξέρω αν έχει να κάνει αλλά τα windows πολλές φορές freezάρουν στη loading bar πριν μπουν στη login screen. (αν και αυτό είμαι σχεδόν σίγουρος οτι είναι μνήμες ) Όλες οι απόψεις/προτάσεις ευπρόσδεκτες! (Αν δεν κάνω λάθος ούτε 6μηνο δεν τον έχω τον δίσκο)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.