ATiTool Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2009 ξερει κανεις να μου πει απο που μπορω να αγορασω ενα wattoμετρο ετσι ωστε να μπορω να μετρησω την καταναλωση του υπολογιστη μου σε full load και idle???
parsifal Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2009 Αγόρασα πέρυσι τέτοιον καιρό ιντερνετικά ένα watt-meter από εδώ. All went well (Ωλ γουέντ γουέλ)...
yioula Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2009 προσφατα και εγω αγορασα ενα απο e-bay με εκπληξη μετα ειδα σε καταλογο της τελεμαρκετιν ιδια τιμη στα 29 ευρω..
ATiTool Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 parsifal εχεις να προτινεις πιο να αγορασω? γιατι δεν εχω ιδεα!
parsifal Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 Χμμμ, τώρα που κοιτάω τον κατάλογό τους, έχουν πολύ μικρότερη ποικιλία μετρητών σε σχέση με την περίοδο που είχα κάνει εγώ την αγορά μου. Είχα πάρει αυτόν (link από άλλο e-shop) στα 16.5€+3€ μεταφορικά. Τώρα, από τα 2 διαθέσιμα αυτήν τη στιγμή μοντέλα θα πρότεινα να πάρεις το φθηνότερο, αν σε καλύπτουν τα τεχνικά χαρακτηριστικά του (βασικά, το μέγιστο φορτίο σε W που θέλεις να μετρήσεις. Για ένα τυπικό PC, λογικά θα σε καλύπτει).
liopyr Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 Aν δεν βρεις φθηνό και φτάσεις τα ~30€, βάλε άλλα 10 και πάρε αυτό. Το έχω κάνα χρόνο τώρα, με έχει βολέψει ιδιαίτερα.
ATiTool Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 850W ειναι το τροφοδοτικο μου! μου κανει αυτο το φτηνο?
liopyr Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 850W ειναι το τροφοδοτικο μου! μου κανει αυτο το φτηνο? Αν και δεν έχει σχέση τόσο το Psu σου, όσο η δυνατότητα του υπολογιστή σου να φτάσει σε υψηλό wattage, ναι το φθηνό σου κάνει. Αυτό που σου πρότεινα εγώ αν θυμάμαι καλά μετράει εώς και 800W, και πραγματικά χωρίς να ξέρω τι σύστημα έχεις μου φαίνεται εξαιρετικά δύσκολο να τα ξεπεράσεις.
M@ROUD@S Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 Παιζει κανα προγραμμα που να το κανει αυτο; Π.χ. local cooling...
liopyr Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 Παιζει κανα προγραμμα που να το κανει αυτο;Π.χ. local cooling... Software που να σου μετράει realtime το wattage νομίζω δεν είναι εφικτό να υπάρχει. Προγραμματάκια που να κάνουν 2 πράξεις και να σου υπολογίζουν την κατανάλωση -> λεφτά, λογικά θα υπάρχουν.
M@ROUD@S Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 Software που να σου μετράει realtime το wattage νομίζω δεν είναι εφικτό να υπάρχει.Προγραμματάκια που να κάνουν 2 πράξεις και να σου υπολογίζουν την κατανάλωση -> λεφτά, λογικά θα υπάρχουν. Οχι δεν μιλουσα για real time, ουτε εγω νομιζω οτι ειναι εφικτο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.