alexis333 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2009 Δειτε το παρακατω βιντεο ( το εχω ανεβασει εγω) [ame] [/ame] Σε pc φιλου μου. Αυτο γινεται οταν ανεβαζω την αναλυση. Ή αν βαλω AA για παραδειμα. Το συστημα ειχε σε Sli 2 χ 7600Gt και η μια μου εβγαζε ενα κιτρινο σαν θαυμαστικο στο device manager. Την εβγαλα και την αφησα μονη της και το pc δε boot-αρει ενω κανει εναν ηχο στην αρχη με κανα 2-3 μπιπ. Αρα σημαινει πως τα εχει παιξει η καρτα μαλον. Βαζω την αλλη που ειχε και κανει boot κανονικα αλλα μου κανει αυτο το προβλημα που βλεπετε στο βιντεακι. Μαλον τα εχει φτησει και αυτη η 7600gt μαζι με την αλλη και σιγα σιγα θα τα φτησει τελειως λεω εγω. Παιζει να ειναι και θεμα τροφοδοτικου μηπως ??? Επισης οταν πηγαινα για format για να βαλω βιστα μου εβγαζε μπλε οθονη (μονο για τα βιστα ) μεχρι που εβγαλα τη μια ram και τη μια 7600gt και καταφερα να κανω το φορματ. Και οταν βαζω τη ραμ μονη της (αυτη που εβγαλα ) μου κανει παλι μπιπ και δεν ξεκιναει. Το θεμα μου ειναι αν αυτα τα συμπτωματα στο βιντεο ειναι θεμα καρτας για να σιγουρεψω και την δικια μου αποψη πως αυτο φταιει. Ευχαριστω. Συστημα: Pentium D 940 Gigabyte C19-MCP04 1 GB RAM DDR2 πλεον Coolermaster RS-380-PMSP
alexis333 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 Σας ευχαριστω ολους για τις γρηγορες απαντησεις σας :p:p
liopyr Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 obvious artifacts are obvious. 7600 @ SLi ρε Μήτρο; Τσάμπα το ρεύμα. Ανακύκλωση τώρα.
alexis333 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 obvious artifacts are obvious. 7600 @ SLi ρε Μήτρο; Τσάμπα το ρεύμα. Ανακύκλωση τώρα. Το ειχε παρει πριν 3 χρονια για 1400 ευρα :lol: Τι να του κανω εγω που του βαλανε SLI ?? Αλλα του την εβγαλα και αφησα μονο τη μια εως να παραδωσει εντελως πνευμα και αυτη οπως και η αλλη. Ναι οπως το λες ειναι για τα artifacts. Στην δικια μου 20" οθονη που το εβαλα μου κανει ψιλοartifacts και στην επιφανεια εργασιας Στη 17" του δεν εχει προβλημα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.