Προς το περιεχόμενο

LianLi PC-60 ή Chieftech Full Tower

LL_NEO

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παίδες έλεος βρίσκομαι σε δίλημμα. Είμαι ανάμεσα στο LianLiPC 60(ουσιαστικά midi tower) και στο full tower της Chieftech.To πρώτο με 4 ανεμιστήρες είναι στα 180 ευρώ και το δεύτερο κάπου στα 180-200 ανάλογα με τους ανεμιστήρες. Το αλουμίνιο είναι σίγουρα καλύτερο για την απαγωγή της θερμότητας, αλλά απο την άλλη το chieftech, το οποιο στο μέγεθος είναι μεγαλύτερο και απο το PC-70 αντιπαραθέτει μεγάλους χώρους και αρκετά μεγάλα περιθώρια για φτιαξίματα. Η ερώτηση μου είναι για DVD,CD,CDR και έναν σκληρό δίσκο τι μου προτείνετε; Watercooling δεν προβλέπεται. Όσοι έχετε το pc60 ή τα αναλόγου μεγέθους μοντέλα της LianLi έχετε συναντήσει περιορισμούς χώρου σε αυτά που θέλετε να κάνετε;

Α και γμτ και τα 2 μου αρέσουν φατσικά! Αχ τι να κάνω; Μάλλον προβλέπω να παίρνω την κοπέλα μου αγκαζέ και να τη βάζω αυτή να διαλέγει ποιο της αρέσει πιο πολύ και ας το διηγήσε και ας γελάς μετά Στράτο. Και αν της αρέσει τόσο αυτό που θα διαλέξει και μου ζητήσει να της το κάνω δώρο; :confused: :confused: :confused:

Δημοσ.

Αν και έχω το midi το Chieftech προτείνω το LianLi γιατί από αυτά που λες ότι θα βάλεις μέσα, δεν χρειάζεσαι πιο μεγάλο. Και τα δύο πολύ καλά κουτιά πάντως, το LianLi έχει το πλεονέκτημα του αλουμινίου πάντως...

Δημοσ.

Ποιο πιστευεις οτι παίρνει περισσότερα φτιαξίματα πάνω του; Οχι τίποτα άλλο ρε γμτ αλλά μου αρέσουν και τα 2. μήπως να πάρω και τα 2 και μόλις βαριέμαι το ένα να μοντάρω το άλλο;....Μπααααααααααααααααα

Δημοσ.

Φτιαξίματα πέρνουν και τα δύο. Αν είναι πετυχημένο το φτιάξιμο θα φένεται καλύτερο το LianLi αλλά αν δε σου πετύχει πιστεύω θα δείχνει και πιο χάλια. Αλήθεια, αν είναι για τι χρώμα Chieftech;

Δημοσ.

Είχα σκεφτεί για πράσινο και να το στείλω για κόψιμο σε σχήμα τριφύλλι και απο μέσα green cold cathode. Το θέμα είναι οτι με το πράσινο σασί, το πράσινο χρώμα απο το cc δε θα πολυφαίνεται. Οπότε αν τελικά πάρω αυτό θα προτιμήσω το μπλε σασί.

Δημοσ.

Ta chieftech einai poly kala kai poiotika...Prosfata eftiaksa ena p4 rig se ena asimi scorpio.

na sou pw tis entypwseis mou loipon.Se poiothta ylikw kai kataskeyhs DEN YPARXEI KAMIA APOLYTWS SYGRHSH me to Lian Li.

Exw to PC 65 asimi me para8yro.Einai k@vla mono kai mono na to vlepeis.Htan mia apo tis liges fores pou ksodepsa polla fraga gia ena component tou pc mou pou DEN metanoiwsa oute draxmh pou edwsa.Apo modding shkwnoun trello...cold cathodes pou fenontai poly wraia...stealh mods se drive bays, watercooling...ta panta.

To chieftek kalo alla DEN exei tin xlida-ais8hsh enos alu tower omws.Alla exei 350W trofodotiko enw ta lian li erxontai ksevrakwta :P...

Pics apo to case mou des edw:

www.geocities.com/brwmogazos

des sto my computer gia na pareis mia geysh apo modded lian li me cold cathodes stealthed drives kai soon enough watercooled :)

Δημοσ.

<blockquote><font class="small">Quote Stratos1:</font><hr> χεχεχε, θα εχω ωραια ιστιρια να διηγουμαι.... <hr /></blockquote>

Τι εννοείς;

Δημοσ.

Eimai katoxos tou Lian-Li 70 alla ta idia isxuoun kai gia to 60. Kai mono to gegonos oti exw mesa 5 sklirous (exei xwro gia 3 akoma), floppy, 1 dvd kai 1 cdr kai xwro gia alles 2 suskeues 5 1/4'' sun to gegonos oti exei 2 anemistires mprosta, 1 pisw kai enan panw (pou den exw leitourgisei akoma giati de mou perisseuei trofodosia sti mitriki), oloi a8oruboi kai to sustima einai peripou stous 42-44 ba8mous nomizw oti arkoun.

Ki egw pira to plaino tzamaki (20 lires pou ontws a3izan ta lefta tous brwmogaze) me mia mple lampitsa kai genika tromeri ependusi gia ena sobaro sustima pou einai i basi tis douleias sou ;-) Episis den pasxei apo problimata suntonismou oute sou kobei ta xeria kai de xreiazesai katsabidi gia ta plaina kalummata i gia ti suromeni 8iki twn sklirwn diskwn para mono gia na bidwseis tis suskeues sta bay.

Gia to chieftech de mporw na sou pw kati giati den ta exw doulepsei.

Gia na pw kai tin kakia mou, ama doume tetoia koutia stin Ellada se eureia klimaka 8a prepei na exoun sumbei kosmoistorika gegonota kai i timi 8a einai pollaplasia twn 100 lirwn pou pira to kouti (+30 lires gia ti lampa kai to plaino).

Edit: Stin kopela mou prwta eipa tin timi apo to tilefwno kai epa8e ena shock alla otan piga spiti kai to eide 3etrella8ike. Genika xairesai na to blepeis ;-)

Δημοσ.

Γενικά το LianLi είναι πιο μουράτο αλλά και το Chieftech είναι πολύ προσεγμένο και αυτό, δεν θέλει βίδες, δεν σουκόβει τα χέρια κτλ... Πάντως το LianLi έχει πέσει κάτω από τα 200 εδώ και λίγο καιρό (ας είναι καλά το HAC).

Δημοσ.

Εννοεί οτι το να φέρω την κοπέλα μου να διαλέξει κουτάκι για μένα, θα είναι αρκετά αστείο περιστατικό. KWSN-Men το "αντρικό" LianLi το PC70 κάνει 350 ευρώ. Για τις συνθήκες της Ελλάδας δεν είναι ακριβό, αλλά για την τσέπη μου δεν είναι και φθηνό.

Δημοσ.

Το αντρικό... LOL

Σκέψου όμως ότι στους B.H. (Before HAC) καιρούς 300 ήταν το PC60...

Πάντως η κοπέλα σου θα διαλέξει ή το πιο ακριβό μέσα στο μαγαζί (χωρίς να της έχεις πει πιο είναι από πριν) ή το πιο γλυκούλι... :grin:

Δημοσ.

<blockquote><font class="small">Quote KWSN-Men:</font><hr>

Πάντως η κοπέλα σου θα διαλέξει ή το πιο ακριβό μέσα στο μαγαζί <hr /></blockquote>

Na ti fereis...na ti fereis.... :grin: :grin: :grin:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...