Προς το περιεχόμενο

e-shop=ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ

john4

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Βρε παιδιά, σε περιπτώσεις doa ζητάμε αμέσως άλλο. Τι αυριο μεθαύριο και αηδίες; ΣΗΜΕΡΑ το αγόρασες το λάπτοπ, σήμερα θα το έχεις. Κι εσύ περίμενες τόσο;;;

Δημοσ.
Βρε παιδιά, σε περιπτώσεις doa ζητάμε αμέσως άλλο. Τι αυριο μεθαύριο και αηδίες; ΣΗΜΕΡΑ το αγόρασες το λάπτοπ, σήμερα θα το έχεις. Κι εσύ περίμενες τόσο;;;

Σε περιπτωσεις DOA ζηταμε τα χρηματα μας πισω ή αντικατασταση. Στο e-shop point ομως πως ακριβως θα εχει αμεσως το laptop ;;;;;;;;;;;;;

Δημοσ.
Σε περιπτωσεις DOA ζηταμε τα χρηματα μας πισω ή αντικατασταση. Στο e-shop point ομως πως ακριβως θα εχει αμεσως το laptop ;;;;;;;;;;;;;

Σωστός. Αν δεν το έχει ζητάς τα λεφτά σε μετρητά ;)

Ή είναι άξιοι να σου δώσουν το προιον την στιγμή που το χρειάζεσαι ή όχι ;)

Δημοσ.

O Κολλητος μου με τη διαδικασια που σου ειπα και επειδη δεν ειχαν το προιον και επρεπε να περιμενει, και επειδη μετα απο 1 μηνα δεν ειχε ερθει ακομα, πηρε και τοκο επειδη το κρατουσαν τα λεφτα 1 μηνα ενω θα μπορουσε να εχει εξυπηρετηθει απο αλλο καταστημα 1μηνα πριν... ;)

http://www.efpolis.gr/el/library2.html?func=download&id=5&chk=a4b61f3e38e1232bd6f1a8f2fcf2f1d2&no_html=1

;)

Σελιδα 2 αρθρο 547 ;)

Δημοσ.

Ρε συ, ειναι δυνατον να πηρε και τοκο??? Μη λεμε οτι θελουμε.... Παντως και η δικη μου γνωμη ειναι πως πρεπει να παρει τα χρηματα που εδωσε στο ακεραιο.

Δημοσ.
Ρε συ, ειναι δυνατον να πηρε και τοκο??? Μη λεμε οτι θελουμε.... Παντως και η δικη μου γνωμη ειναι πως πρεπει να παρει τα χρηματα που εδωσε στο ακεραιο.

Aν διαβασεις το αρχειο που ανεβασα στο προηγουμενο ποστ θα καταλαβεις. Και τα περνεις με τοκο γιατι στην ουσια σου κρατανε τα χρηματα χωρις να εχεις προιον στα χερια σου ;)

Δημοσ.

παιδια ευχαριστω για τις απαντησεις...

euklidis,το αρχειο που ανεβασες παραπανω να το βγαλω λες μια φωτοτυπια να το κραταω μαζι σε περιπτωση που δεν δεχονται...

Δημοσ.

μετα απο2 μερες διαπιστωσα οτι παρουσιασε εναπροβλημα με το κεντρικο ηχειο...το πηγα για ελγχο και οντος μου ειπαν εχει προβλημα

απο την στιγμη που εκανες αυτο νομιζω οτι φαινεται ποτε εγινε η εισαγωγη του ελλατωματικου laptop στο καταστημα οποτε εχεισ αποδειξη για το DOA. ΟΠΟΤΕ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΟΥ ΠΙΣΩ.

Δημοσ.
μετα απο2 μερες διαπιστωσα οτι παρουσιασε εναπροβλημα με το κεντρικο ηχειο...το πηγα για ελγχο και οντος μου ειπαν εχει προβλημα

απο την στιγμη που εκανες αυτο νομιζω οτι φαινεται ποτε εγινε η εισαγωγη του ελλατωματικου laptop στο καταστημα οποτε εχεισ αποδειξη για το DOA. ΟΠΟΤΕ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΟΥ ΠΙΣΩ.

ναι δικιο εχεις...το laptop το πηρα 30/7 και το πιστωτικο το πηρα στις 3/8(ειχε πεσει σαββατοκυριακο)...οποτε οντος ειναι DOA!!

Δημοσ.
Θελω ενα προιον πες τους. Τα λεφτα που εχετε στο ταμειο, χαχαχαχ οριστε εχω και πιστωτικο :P

φωτοτυπια να το βγαλω η μπα..??

Δημοσ.
φωτοτυπια να το βγαλω η μπα..??

Kαλο θα ηταν. Εφοσων ειναι καταστημα ελληνικο οτι κανονες και να εχουν οφειλουν να υπακουσουν στους νομους του κρατους ;)

Δημοσ.

φυσικα παιρνεις και τοκο , βασικα συμφωνα με τον ΝΟΜΟ Αστικου κωδικα

1.- ολα τα κινητα (πχ υπολογιστες , mobiles , cameres klp) εχουν εγγυηση καλης λειτουργιας γαι 2 χρονια (και ας λενε μαλακιες 1χρονο κλπ)

2.- Αν το προιον ειναι ελατωματικο εχεις διαξευτικα 2 επιλογες

α) ακυρωση της συμβασης

β) αντικατασταση

γ) επιπλεον μπορεις να ζητησεις και αποζημιωση για μη εκτελεση της συμβασης

Αντε γιατι το παρατραβηξανε με τα ελαττωματικα προιοντα

Τι να κανουμε αυτα λεει ο Νομος

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...