Rubin074 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2009 Halloz! Πρόσφατα δοκίμασα το Sygic Mobile (δοκιμαστική έκδοση, τις μοιράζει τσάμπα η CIT) για το iPhone το οποίο κυκλοφορεί όπου να 'ναι και μιας και έχω δει αρκετές συζητήσεις στο φόρουμ σχετικά με πλοήγηση, είπα να πω τη γνώμη μου. Βασικά, έχοντας χρησιμοποιήσει άλλα κι άλλα προγράμματα πλοήγησης στο iPhone για χώρες του εξωτερικού (Αγγλία, Γερμανία), νομίζω ότι το συγκεκριμένο είναι σούπερ, τόσο από πλευράς λειτουργιών όσο και από πλευράς τιμής -θα κοστίζει +- €40 νομίζω, ποσό που δεν το λες και μικρό αλλά συγκριτικά με άλλα προγράμματα ή το κόστος αγοράς μιας συσκευής GPS, είναι καλό. Προσφέρει αρκετές λειτουργίες όπως εύρεση διευθύνσεων επαφών, πληροφορίες λωρίδων κυκλοφορίας κλπ ενώ μπαίνει και live κίνηση στους δρόμους -ΑΠΑΙΧΤΟ feat για όσους κινούνται εντός των "τειχών". Οι φωνητικές οδηγίες είναι "καθαρές", το ίδιο και οτιδήποτε απεικονίζεται πάνω στην οθόνη (έχω τις ενστάσεις μου για το auto-zoom και τη μη απεικόνιση βελακίων σε κάποιους μονόδρομους) ενώ από πλευράς απόκρισης/ταχύτητας, "τρώγεται" χωρίς να είναι και τέλειο -το iGo ας πούμε μου φαίνεται ταχύτερο. Οι δε χάρτες είναι κι αυτοί με τη σειρά τους αρκετά λεπτομερείς, με πολλά σημεία ενδιαφέροντος αλλά και ορισμένα λάθη τα οποία πάντως διορθώνονται διαρκώς -η CIT νομίζω κυκλοφορεί τέσσερα major updates κάθε χρόνο, ένα κάθε τρίμηνο δηλαδή. Σε γενικές γραμμές οι εντυπώσεις που απεκόμισα από το Sygic Mobile ήταν θετικές και υπό προϋποθέσεις θα εξέταζα σοβαρά την αγορά του (περιμένω να δω αν θα έχουν διορθωθεί ένα-δυο πραγματάκια και bugs της trial edition στην τελική). Αυτά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.